|
Post #1
26 Jun 2006, 15:46
No dobra od jakiegoś czasu gram na MW- zrobiłem już ze trzy postacie, dochodziłem nimi na różne poziomy(nie większe niż 12 😛 ) i zmieniałem postać. Pisałem nową historie, wymyślałem wątki, jakieś zachowania, starałem się wczuć w role...i zmieniałem postać! Nie wiem czym to jest spowodowane, ale teraz kiedy gram już sobie magiem ludziem 😛 i osiągnąłęm 11 poziom znów mnie skręca żeby zmienić postać. Nie moge poprostu grać tą samą postacią przez tak długi czas! to choroba powinienem sie zapisać do AZP(AnonimowychZmieniaczyPostaci). Poprostu nie moge złapać tego czegoś i trzymać sie jednej postaci do końca... Spróbuje jeszcze raz może a jak znów sie nie uda to już nie wiem co zrobić...Może ma ktoś jakiś pomysł? 😊
|
|
Post #2
26 Jun 2006, 16:02
Cuż ci moge poradzić. Przed wybraniem nowej postaci zastanów się conajmniej 3 razy kim chcesz grać, kto ci najbardziej odpowiada. A najwarzniejsze jest to byś tą postać dotrzymał do tak koło 20 lvl. Ja tak robie i jak dotrzymam tak długo już na samą myśl, że musiałbym zacząć od początku mam dość 😛 . Sam sprubój 😀
|
|
Post #3
26 Jun 2006, 16:13
Według mnie odpowiedź jest prosta...
Jeżeli juz zaczniesz grać jakąś postacią i dojedziesz do tego 12lvl i po raz kolejny zacznie Cię "skręcać" to po prostu odpocznij sobie od gry na jakiś czas. Zobaczysz, że po jakimś czasie znowu będzie Cię kręcić, ale nie z chęci zmiany postaci, lecz z pragnienia zagrania swoim ludkiem 😉. Jeżeli to Cię niesatysfakcjonuje to polecam się porządnie zastanowić nad następnym wyborem:P. |
|
Post #4
26 Jun 2006, 17:04
hmm
ja od wrzesnia 2005 gram Leith , nieumarla kaplanka, ktora na przelomie stycznie i lutego stala sie czlowiekiem ( na powrot ) zle duchy zostaly wygodnione ... w zawodzie pozostala bo taka jej natura 😊 nie wiem tak sie do niej przyzwyczailam ze nie potarfie inaczej , ona zyje po prostu 😊 |
|
Post #5
26 Jun 2006, 19:49
Leman dwa normalnie hehe
Leman moj dobry znajomy wlasnie z MW tez nalogowo zmienial postacie i wszytkie byly tak dopracowane psychologicznie ze szok. Moim zdaniem geniusz, ile postaci mial hmm ja pamietam 5 ktorymi byl na roznych lvlach ale ile historii napisal albo ulozyl w glowie to chyba nawet on sie nie polapie... Wiec to nie nalog kolego masz duzo pomyslow ktorych Ci gratuluje (ja tez trcohe ich mialem ale jakos nie moglem sie rozstac z moim Magiem wlasnie:P) acha pamietam tutaj taki temat o najlepszym Magu na <MW> podobno Elvynel nim byl smiem watpic hehe ... |
|
Post #6
26 Jun 2006, 20:17
QUOTE(eMAGie @ Jun 26 2006, 08:49 PM) acha pamietam tutaj taki temat o najlepszym Magu na <MW> podobno Elvynel nim byl smiem watpic hehe ... [right][snapback]18762[/snapback][/right] Hehe! I słusznie że śmiesz wątpić, bo przecież wiadomo że obecnie najlepszy jest Jorengen!! Szef...ergggg....szara eminencja???....eeee...upsss wpadka... jeden z wielu mających zaszczyt uczestniczyć w tak wielkim przedsięwzięciu jakim jest nasza wspanaiął gildia Władców Smoków 😀 😀 Hłe Hłe!!! Musiałem to napisać... Ahhh te marzenia o wielkiej trójcy* *(władza, kasa i ....) Mistrz Jorengen 😉 |
|
Post #7
26 Jun 2006, 21:03
hmm nie myslalem raczej o przywodcy Bractwa Cieni no ale trudno nich Ci bedzie z tego co pamietam na samym poczatku o ile sie nie myle pomagalem wam dajac ekwpiunek no ale moge sie mylic ....
Zreszta era tego maga na tym swicie dobiegla juz konca... i znow nie zmienilem konta:( sorry |
|
Post #8
27 Jun 2006, 07:13
te mag nie pisz na moim koncie ..😛
Z KOMPLETNYM BRAKIEM SZACUNECZKU JONTEK-TERRORYSTA |
|
Post #9
27 Jun 2006, 08:04
..... po co post pod postem ???
A jak nie mzesz się wgrać w postać to weź kaplana!! On zawsze się wgrywa ;D |
|
Post #10
27 Jun 2006, 08:21
Akavir-zastanow sie co ci sie podoba, potem dopasoj do tego postac...
Jorengen- 😀 ps. QUOTE(Koza @ Jun 27 2006, 09:04 AM) ..... po co post pod postem ??? [right][snapback]18779[/snapback][/right] QUOTE(Stas @ Jun 26 2006, 10:03 PM) i znow nie zmienilem konta:( sorry [right][snapback]18766[/snapback][/right] przenalizuj to jeszcze raz koza 😉 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |