📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Hunter
« Wróć do forum  •  36 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #1 28 Jul 2005, 05:05
Co działa a co nie ... będziemy was informować, Post będzie edytowany

Umiejętnośc Huntera
Marksmanship
Działa
Aracne shot
Auto shot
Hunters mark
Serpent sting
Distraction shot
Scorpid shot
Rapid fire
Flare

Nie działa
Multi shot

Survival
Dziala
Raptor strike
Disengage
Lacenate
Wing Clip
Moongose bie

Nie działa
Wszystkie trapy ( pułapki)

Beast Master
Dziala
Aspekt of the monkey
Aspekt of the Hwak
Aspekt of the Beast
Aspekt of the Cheetah

Nie działa
Aspekt of the Wild
Aspekt of the Pack
Eye of the Beast
Eagle Eye

Reszta umiejetności jest testowana ...
Post #2 05 Aug 2005, 19:44
kidey bedzie tame pet plis zrobcie je jadk najsyzbc

Polska język, trudna język... Następnym razem zajrzyj do słownika, albo nie śpiesz się przy pisaniu... PEACE!
Post #3 05 Aug 2005, 21:41
QUOTE(stefan225)
kidey bedzie tame pet plis zrobcie je jadk najsyzbc

co?? pewnie dyslekcja ?? 😂

a kiedy wszystko bedzie dzialac tak jak powinno :?:
Post #4 06 Aug 2005, 08:55
a ty luxus maz moze oswojonego zwierzaka bo ja nie moglem, sie tego nauczyc
Post #5 06 Aug 2005, 08:57
tzn. niewiem gdzie sie tego moge nauczyc, powiedz mi u kogo to sproboju bo sam nie moglem dojsc do tego u kogo mam sie tego nauczyc :?
Post #6 14 Aug 2005, 14:49
Kurcze teraz dowiaduje sie że niedziałaja oswajanie... Prośba naprawcie to mozliwie jak najszybciej
Post #7 16 Aug 2005, 18:58
Moim zdaniem powinniście (tak tak do was sie zwracam GM-owie 😊 )dać na hunterom jakieś umiejętności zastępcze w zamian za nie działający tame beast i trapy (WSZYSTKIE!) to nie fair. Czytałem jakiś post w którym jeden z GM-ów mówił że na tym servie będzie fairplay- całkowicie sie zgadzam ale co z tego skoro na gadaniu sie skończyło? To jest nie fair inne klasy nie są tak zabugowane więc gra im sie lepiej a taki biedny hunter zostaje w tyle i czeka aż ktoś coś zrobi z tmi umiejętnościami... Nie podoba mi sie to dlatego prosze byście rozważyli nadanie hunterom jakiś umiejętności zastępczych. Z góry dziękuje
Post #8 16 Aug 2005, 19:50
Pomysl wedlug mnie nieglupi wszystkie klasy beda bardziej zrownane (bo z tego co widzialem hunterow na serwie jest moze ok 10 a wojów 5razy tyle) Tylko jest 1 mala sprawa jakie to by były umiejetnosci? Raczej sie niepomyle twierdzac ze zrobienie nowych um. to zaduzo roboty wiec pewnie by sie trafily (o ile to mozlie) jakiejs innej klasy np wojownika. Ale na poczatku MG powinni sie wypowiedziec
Post #9 16 Aug 2005, 20:27
Dzięki za poparcie 😊 Tak GM-owie powinni sie wypowiedzieć myśle że mogli by nawet sami przypisać hunterom nowe umiejętności zależnie od np. historii i opisu postaći (to dobre rozwiązanie) oczywiście w granicy zdrowego rozsądku bo nie powinno być hunterów którzy miotają kule ognia 😊
Post #10 21 Aug 2005, 14:51
Dziwne ale mi niedziala Moongose bite.Tak samo jak talenty.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026