|
Post #1
14 Sep 2005, 12:40
Ciekawi mnie w jakie gry RPG graliście dotychczas. Ja np. grałem w Ultime Online na shardzie Dream Master. Dobry shard jesli chodzi o Ultime. Klimat był tam zachowany. Jedynie rejestracja konta może strasznie denerwować 😊 ale gra przez jakiś czas się nie nudziła (grałem 3 lata). To w sumie dzięki niej nauczyłem sie puszczać emotki typu *uśmiecha się* zamiast "😊" oraz używania dziwnych słów jak "Powitać" 😛 jak macie jakieś własne doświadczenia tego typu zachęcam do pisania 😊
|
|
Post #2
14 Sep 2005, 15:50
No cóż.Ja grałem/gram w Dungeon Siege 2 chociaż to bardziej hack'n slash.Poza tą gierką mój dysk twardy zaszczycił Gothic oraz Morrowind.Teraz strasznie źle mi się w to gra ponieważ przyzwycziłem się do "żywych ludzi" wokół a co widzę?Same npce...
|
|
Post #3
14 Sep 2005, 16:17
Hmm ja sporo czasu poswiecilem nad Diablo I oraz Diablo II, najpierw single, a potem jak dopadlem orginala to na batelnecie... nie moglem sie oderwac 😊...
Tak to gralem w Gothica wszystkie czesci, Morowinda, kilka Rpg co juz nie pamietam... ale najbardziej mnie przykulo Diablo 😊 a teraz to WoW 😀 aaa jeszcze musze dodac niesmiertelnego Baldura w którego gralem... oj dlugo, hmmm i jeszcze Neverwinter... jak cos mi sie jeszcze przypomni to dopisze 😛 |
|
Post #4
14 Sep 2005, 20:58
A gry RPG typu MMORPG w które graliscie. Nie wydaje mi sie ze to pierwsza gra w ktora graliscie na sieci 😊 w tym wlasnie stylu 😊
Edit: racja MMORPG 😊 tak mi sie wydawalo ale nie bylem pewny :oczami: |
|
Post #5
14 Sep 2005, 22:50
Lingage, RR, NWN... chyba wszystkie popularniejsze jak wyszły sprawdzałem ;P no i tak naprawdę powoli cały ten pomysł (Z grami MMORPG) zaczyna robić się monotonny, i zaczynam znowu na singlku pykać jak za starych dobrych czasów bo gierki ostatnio wychodzą na singla znakomite 😊
Acha i MMORPG 😊 😉 |
|
Post #6
15 Sep 2005, 06:17
Skoro pytasz o RPG, to ostanio moim najukochańszym jest Morrowind (od kiedy wyszedł).
Z MMORPG'ów grałem w (tej kolejności) Tibię, Project Entropia, Lineage2, WoW. |
|
Post #7
15 Sep 2005, 09:52
hihi Diablo RPG no nie rozsmieszajcie mnie, nie powiem fajne szczegonie 1 , dungeon siege tez mialam przyjemnosc grac , ale obie te gry to typowy hack&slash nie majacy nic wspolnego z RPG
w co gralam , jezli chodzi o gry komputerowe to Stonekeep, Daggerfall (eh pamietam jak wyczekiwalismy pelnej wersji chlip), Albion ...Wizardry 7...eh i cala serie jeszcze starszych gierek. Jezeli chodzi cos o czym teraz sie mowi, szczerze mowiac zadna gra nie jest w stanie przyciagnac mnie na dluzej ( nie mowie tu o grach blizza bo te mnie polykaja ), a gralam jeszcze w darmowego Prinston Tale poki nie ruszyl serwer na dobre, gierka fajna cos jak WoW 😊 Gdy dostalam PSX namietnie gralam w FF7 i ostatnio w FF9, Chrono Tiggera i pare innych, wogole uwazam ze gry a la rpg ktore produkuja koledzy z japoni sa najlepsze 😊 wiadomo jest to troche inny gatunek tego co tutaj nazywamy RPG ale przygoda wzywa.... No, jednak z najwieksza sympatia zawsze mowie o przygodzie z Warhammerem 😊. Tych godzinach, ktore wraz z kuzynami ( zaraz to pewno jeden przeczyta 😛 ) spedzilismy probojac stworzyc namiastke przygoty. Do teraz pamietam jak wskoczylam w pelnym rynsztunku do wody (gralam dwarfem) 😊)))). Potem jeszcze sie probowalo cos na czatach ludziom prowadzic ale to nie to samo brak klimatu i dzieciarnia.... thats all 😊 |
|
Post #8
15 Sep 2005, 12:26
Gothic I rulez...dwojke tez przeszdlem ale nie byla juz tak wciagajaca jak I;] Morka ruszylem ale po Gothicu nie moglem sie przymusic nigdy zeby przejsc calego a o dodatkach juz nie wspomne...wszystko lezy i czeka na swoja kolej:D KOTOR I i KOTOR II tez przyjemne RPG...narazie tyle pamietam;]
|
|
Post #9
15 Sep 2005, 12:40
Co do Final Fantasy to wszystkie serie byly fajne zaczynajac od 1 do 9. Jedynie 10 mnie zdenerwowala ze wyszla na PSX2 :/. Ciekawe kto ma kase na kupowanie nie dosc ze PSX za 600(Kiedys byl za 1000) to jeszcze gry za okolo 120 zl. Ale Seria Final Fantasy byla the best :)Nie wiem czy ktos slyszal o Knights Online. Bardzo fajna gra typu bardziej Hack and Slash ale sa elemnty RPG takie jak questy. Ciekawie wyglada a co najwazniejsze jest darmowa 😊 Polecam jesli komus sie nudzi albo chce zrobic sobie przerwe od WoW-a. A teraz nie wiem jak wy ale czekam na te ciekawsze gry typu Prince of Persia 3, Matrix Path of Neo oraz NFS most wanted 😊 zapowiadaja sie dobrze i mam nadzieje ze beda w tym roku 😊
|
|
Post #10
15 Sep 2005, 20:55
1. diablo 1 i 2 jedynka miala swoj klimat i byla bardzo fajna ale to nie rpg:) 2 juz traktowalem jak gierke na lan - kilku kumpli tlucze mieso taki quake:)
2. Kiedys dawno temu gralem w gre kolegow z niemiec mianowicie w Albiona nie kapowal niemieckiego jak teraz wiec z rpg wiele nie wychodzilo:) -moze tak sobie teraz pogra/mhh 3.gralem w gothika taki fajny ale gralem zeby grac nudzilo mi sie nie wciagnalem sie 4.Ice Wind Dale po Baldurze bylem pelen nadzieii ze stworz sobie nareszcie cala druzyne i bedzie niezniszczalna i doskonala... i byla ale rpg to takie srednie dla mnie bylo idziesz i tluczesz buuu zapowiadalo sie fajnie 5.Never Winter Nights niestety mnie nie urzekla moze teraz jak do niej wroce ale watpie 6.zawsze chcialem pograc w final fantasy ale jakos nie interesowalem sie tym czy jest emulacja na kompa albo wersja pc a psx-a nie posiadam wierny pecetowi az do smierci:) 7. Moja najukochansza gra to wspomniany Baldurs Gate obie czesci wraz z dodatkami pochlonalem grac mozna bez konca bylo... piekna historia w 2 troche zamienilo sie to w wielkie walki ale walki ze smokami czy z przemytnikami nie zapomne:) polecam wszystkim. czekam jak stworza jakas gre w zapomnianych krainach wtedy pewnie mnie juz w wowie nie zobaczycie:) |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |