📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

NOWA WERSJA SERWERA
« Wróć do forum  •  87 post(ów) w temacie 1 2 3 4 9
Post #11 18 Sep 2005, 16:06
1. accessores quartermaster w ogri nie ma nic do kupienia
2.inkeeper w ogri - nie mozna ustawic do niego stone, nie ma nic do kupienia
3. dziala w 100% drain soul u warlocka - duzy plus
Post #12 18 Sep 2005, 16:25
Co nowego u maga...
1. Nie dzialaja teleporty, portale tez nie dzialaja ale one nie dzialaly...
2. Ice armor dziala bez rzucania arcana intelect.
3. W 1.5 niemoglem kupic wyzszych leweli niektorych czarow np. pyroblast (w 1.5 i w 1.6 kupowalem u tego samego treinera...), kupilem jeden czar mag armor (wczesniej go niewidzialem...)
4. dziala polimorphia (zamiana w owce)... jest to wielki plus, ale nie dokonca tak jak ma dzialac, wrog przemienia sie w owieczke ale nadal nas naparza... 😢...
5. post bedzie edytowany w miare znajdywania kolejnych dzialajacych/niedzialajacych rzeczy.

Pozdrawiam...
Post #13 18 Sep 2005, 16:41
hmm trainerzy warlockow nie oferoja swoich czarow,nie wiem czy dzialaja wszystkie stwory warlocka (jak ktos ma z duzym lvl niech sprawdzi ) hmm jak nie da sie zrobic all demonow to przynajmiej zrobic niektore aby z lvl warlocka tez zwiekszaly swoj dmg i Hp.
Prosilbym tez o zainteresowanie sie zadaniami , bo wczesniej na 1.5 wogole ich nie bylo (bardzo malo) i przewaznie lvl mozna bylo robic glownie na mobach (a w prawdziwym Rpg to udreka 😛 ) moja propozycja (nie kazdy musi sie zgadzac i to czytac ) to zrobic Sredni XP i drop i glownie nacisk polozyc na zadania oraz jak mozna by bylo dac max 60lvl (zeby kazdy nad swoim buildem sie zastanawial a nie dawal talenty jak popadnie wiem kazdy sie przyczepi ze wiekszasc z nich nie dziala : ale i tak mozna o tym sie dowiedziec i nie zaznaczac )tyle narazie :] pozdro dla all .
Post #14 18 Sep 2005, 16:44
Questy najprawdopodobniej wszystkie questy nie dzialaja a te questy ktore juz wykonalem sa spowrotem do wziecia.
Post #15 18 Sep 2005, 18:14
zaraz bede reportował 😀
i edytuje ten text 😀
juz mi sie odechcialo nitk niechcial mi pomoc z linkiem do wersji patcha 😢
no trudno
pozdrawiam
Post #16 18 Sep 2005, 18:22
zainstalowałem wersję 1.7 i lipa.
pojawia się tabelka, że mam złą wersję gry, więc jak jest z tą wersją?
jaka jest odpowiednia???

pozdr
Post #17 18 Sep 2005, 18:37
ja isntaluje teraz 1.6.0 i jak nie bedzie dobra to :rotfl:
meF
Post #18 18 Sep 2005, 18:44
Do jednego z przedmówców.
Na stronie jest napisane żę wersja 1.6 ! Dopiero niedługo ma być 1.7!
Post #19 18 Sep 2005, 18:52
dziala na 1.6.0...ty :szok: lko nie wiem od kiedy aura u palladyna wmaga celu != samego siebie :| :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
Post #20 18 Sep 2005, 18:52
Ludzie czytac nie umiecie wyraznie pisze ze trwaja testy na 1.6.... do 20.09.2005...

"UWAGA Od dzisiaj na serwerze obowiązuje wersja 1.6.* Proszę o zapoznanie się z tym tematem KLIKNIJ" -- pisze jak byk na czerwono na pierwszej stronie u samej gory...

Do tego czasu trwaja testy a potem wszystko bedzie jak dawniej, a potem kto wie...

A u paladyna jak masz aure ktora dziala na ciebie to musisz ja na siebie rzucic logiczne chyba.

Pozdrawiam...
« Wróć do forum 1 2 3 4 9

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026