📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

NOWA WERSJA SERWERA
« Wróć do forum  •  87 post(ów) w temacie 1 3 4 5 6 7 9
Post #41 19 Sep 2005, 13:25
dalej nei dziala podwodna forma u druida i forma travel czy jakos tak.
Post #42 19 Sep 2005, 14:34
Wiec tak:
Hunter - nie dziala jezyk nie mozna sie z nikim porozumiec przez whisper... (mozna tylko przez 1/ itd.)
-klopty z auto-shotem nadal niestey istnieja :-/

WARLOCK
- nie wiem jak jest u innych postaci ale mojego warlocka na 27 lvl nie bylo widac 😢
-nie wiem tez jak jest z tymi talentami ale z tego co widzialem to 4 nie dzialay bankowo! 😛 byly to demonolgy i destruction

A poza tym nie podoba mi sie ze drop sie zmniejszyl i ze malo xp sie dostaje i ze hp sie zmniejszylo o prawie polowe :/

MOZE COS JESCZE PODAM POZDRUFKI!!!
Post #43 19 Sep 2005, 16:20
Paladyn:

Skille:
Exorcism - działa tak jak powinien - tylko na nieumarłych
Holy wrath - dalej działa na wszystko zamiast tylko na nieumarłych
Holy shock - działa (zadaje obrazenia tak jak exorcism, ale każdemu stworzeniu, a nie tylko nieumarłym)
Blessing of kings - działa (zwiększa statystyki o 10% wartości podstawowej)
Flash of light - działa (leczenie)
Blessing of might - działa (zwiększa atak, ale nie pokazuje tego w statystykach)
Lay on hands - działa (leczenie)
Cleanse - nie działa (powinno usuwac 1 efekt disease, 1 efekt poison i 1 efekt magiczny)
Purify - nie działa (powinno usuwac 1 efekt disease i 1 efekt poison)

Oprócz tego coś mi nie pasuje w profesji blacksmithing i alchemy - mieszają się itemy, które mozna wyprodukowac (tzn. znajdują się w niewłaściwych podkategoriach np. pancerz znajduje się wśród toporów itp. lub jak mam zwój z projektem/recepturą i pisze, że znam tą recepturę to i tak nie mogę jej znaleźć wśród znanych przepisów)

Post będzie edytowany (mam nadzieję)
Post #44 19 Sep 2005, 17:10
U wojownika wszystkie skille działają tak samo czyli większość nie działa albo nie daje efektów.

ALE DZIAŁA DUAL WEAPON FIGHTING!!!!! A przynajmniej widac różnicę w walce jedną bronią i dwiema. Choć jak sie zastanowie to działa troche za dobrze. Gdyby ktoś, kto grał na orginalnym serwerze to sprawdził i się wypowiedział to byłoby super.

Potworki (jednostrzałowce) denerwuja strasznie rzucając się na gracza.

Nowe postacie musza się uczyc drugiego języka. (ale tak chyba jest ok bo rasowy ma 300 pkt i można sie dogadać).

Krasnoludy nie mogą pobrać questów początkowych.

Można wykopac wiecej niż jedną bryłke metalu. (na razie sprawdziłem tylko iron, nie moge reszty bo latanie nie działa)

W Nijel's Point nie ma NPC odpowiedzialnego za latanie.
Post #45 19 Sep 2005, 17:11
Wojtas, jak ktoś ze skrypterów będzie to czytał, to na pewno to poprawi 😊

Wojtas, ty masz swój serwer? 😊
Post #46 19 Sep 2005, 17:23
Ludzie co wy zrobiliscie z tym serwerem :wstyd: normalnie masakra totalny szajs z tym patchem... naprawde o wiele lepij bylo z patchem 1.5.0. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeh :kwasny:

//BAN
Post #47 19 Sep 2005, 17:44
nie widac na minimapie "żółtej kropki" od questa, kiedy go wykonamy
Post #48 19 Sep 2005, 17:54
Heh , z zolta kropka to fakt.

A na temat priesta to prawie nic sie nie zmienilo , dziala poprawnie juz Inner Fire 😊 .
Nadal nie dziala :
Power World : Shield
Shackle Undead
Mind Control
Mana Burn
Feedback

I nareszcie mozna dodawac punkty w talentach Shadow 😊 , tylko nie wiem czy dzialaja 😢
Post #49 19 Sep 2005, 17:54
W Duskwood a dokładnie w Darkshire była bestja"humanoid ?? level". Zadawał 80 obrażeń a przy krytyku 245 zaś XP za niego na 28 levelu było 8564 był to nieumarły. Po zmianie na nową wersje nieumarły zmienił się na taurena, zadaje 120 obrażeń a przy krytyku 453 obrażeniajest trudniejszy a XP na 28 levelu było 674. A to co ponim zostało to sztuka srebra.

post bedzie edytowany...
Post #50 19 Sep 2005, 18:53
hmm co do bugow to jeszcze jedno 😀 potworek z lvl 9 zabija maga czyli mnie a mam 12 lvl i nie daje mu rady 😀 a co do druida lvl45 mam starfire max 500dmg i musze potworka lvl 20 na 4 strzaly brac to lekka przesada jak dla mnie i wylaczcie atakowanie low stworkow bo to kiszka 😀
« Wróć do forum 1 3 4 5 6 7 9

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026