|
Post #1
01 Aug 2005, 18:44
😮 Witam...
:idea: Prosze o pomysły ... co dodac... jakie moby... gdzie ... jakie itemy .. itp Jak pomysł okaże sie fajny... bedzie fajnie :wink: [size=18][b]Nowe / dodane :arrow: bizuteri troche, bardzo dobry sprzet 😀 :arrow: Nowy Quest dla leveli>59 w Feralas; NPC jest tutaj : miłej zabawy :mrgreen: |
|
Post #2
01 Aug 2005, 20:06
przydalo bysie kilka silniejszych potworkow bo nie moge znalezc moobkow z lvlem powyrzej 60 dodajcie np jak na frozenie na burning stepach wilka na 75 i pjaka na 85 i bylo by extra =D
i mozna troszke podkrecic drop bo nic fajnego nie leci 😛 |
|
Post #3
01 Aug 2005, 20:42
pierw czary xp bugi i party bugi zrobcie ... talenty wszystkim... a dopiero potem nowosci 😛
|
|
Post #4
01 Aug 2005, 21:14
jestesmy na to za dobrzy ... robimy równlolegle... czyli szybciej i lepiej to wszytsko 😀:D:D
|
|
Post #5
02 Aug 2005, 01:38
precz z sępiarstwem! :mrgreen: znaczy mam na myśli, że jak mam mało hp to cała okolica o tym wie i wszyscy muszą przylecieć.... płacicie im za to, czy co? :wink:
|
|
Post #6
02 Aug 2005, 01:52
Nie placimy 😊 jest to bład emulatora. Niestety tego naprawić nie możemy... trzeba poczekać na nowszą wersje emu... a nasz emu to najnowszy emu do 1.5+ Pełno naszych fixów
A co do poprawiania to od teg są ludzie 😊 Temp chcial robić eventy oraz dodawać nowe itemy dlatego pyta sie... |
|
Post #7
02 Aug 2005, 06:20
a ja mysle ze mozna by dodac jakichs "bosów" np. wilka na 36 a w około niego wilki na 30 (tkie stadko z przywódcą) 😀
|
|
Post #8
02 Aug 2005, 13:31
36?:> przecież to nic nie zadaje :mrgreen:
czemu Thrall już nie jest bossem?:> był bardziej czadowy... =) dałoby się zrobić, by działały opcje 'add friend' i 'ignore'? =) |
|
Post #9
02 Aug 2005, 14:30
podobnie jak powyżej, uważam że te opcje powinny dzialac :|
[ Dodano: 2005-08-03, 03:59 ] QUOTE(cogot) precz z sępiarstwem! znaczy mam na myśli, że jak mam mało hp to cała okolica o tym wie i wszyscy muszą przylecieć.... płacicie im za to, czy co?
QUOTE(IPKISS) Nie placimy jest to bład emulatora. Niestety tego naprawić nie możemy... trzeba poczekać na nowszą wersje emu... a nasz emu to najnowszy emu do 1.5+ Pełno naszych fixów...
Czyli nie da rady ego zrobic, poki nie wyjdzie nowa wersja, tak?? bo naprawde mozna sie tym zdenerwowac :? |
|
Post #10
04 Aug 2005, 07:37
Prosilbym o powiekszenie dropa... mam juz 46 lvl i jak narazie moge policzyc na palcach jednej reki dropy godne uwagi (z jakakolwiek opcja)... no i troche silniejszych mobkow 😛
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |