|
Post #31
03 Oct 2005, 06:30
huummm... mozna by zrobic crown set (krolewski komplet)
Crown Helmet (krolewski helm) Crown Armor (krolewska zbroja) Crown Shoulders (krolewskie naramienniki) Crown Legs (krolewskie nogawice) Crown Bracers (krolewskie karwasze) Crown Gloves (krolewski rekawice) Crown Boots (krolewskie buty) Crown Shield (krolewska tarcza) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ aby je zdobyc trezba by bylo wykonac quest (elite) (nazwa obojetna), trzeba by bylo miec 80 lvl aby moc sie go podjac, komplet porozrzucany by byl po calej krainie WoWa ( na obu wyspach) tzn. znajdowaly by sie "gdzie kolo stolic" tzn stolic ludzi(stormwind),orkow itd... kiedy zalozy sie caly komplet mialby on jeszcze jakies dodatkowe wlasciwosci.wygladalby tak: czerwony ze zlotymi obwodkami caly ozdabiany ( tu jest o quescie i itemkach wiec nie wiedzialem gdzie to umiescic:D) ______________________________________________________________________ mozna by takze zrobic aby zbroje zwykle(niekolorowe) moc malowac tzn zrobic pastac ktora by to (oczywiscie za grube pieniadze) przemalowywala. np caly komplet plate mail na 45 lvl ktry mozna kupic w sklepie itd + do helmow mozna by dokupywac piuropusz( tzn obok nazwy helmu dopsiane by bylo miejsce na piuropusz) ______________________________________________________________________ mozna by zrobic questy z ktorych mozna otrzymac klejnoty roznego typu, ktore mozna by wsadzac w rozne rzeczy ( te itemki zyskiwalyby jakas magiczna moc) |
|
Post #32
08 Feb 2006, 18:30
Ej ziomy prze konei jestescie robilem jeszcze niedawno taka sama sonde tylko ze napisalem na ile procent cie zadowala! patrzcie na tematy zanim cos zrobicie
|
|
Post #33
08 Feb 2006, 19:04
Jest dobrze na serwie, ale mogłoby być lepiej. Mnie się podoba 😀 Mogło by być hmm.. bardziej elitarne grno 😊 = mnije osób:)
|
|
Post #34
25 Feb 2006, 04:28
Oto addon który powinien się przyczynić do działania Friend List
http://rapidshare.de/files/14075878/FriendsList.rar.html ... szynajmiej mi dzięki temu działa. 😀 |
|
Post #35
25 Feb 2006, 09:40
Ja byłbym za eventami- po prostu, jakimikolwiek 😊
Żadnego podwyższania expa czy dropów! To co jest teraz to i tak dużo więc nie narzekajcie. Problemy z lagami... No cóż, tak to już jest, łącze kosztuje a graczy coraz więcej. Tutaj liczyć możemy tylkoo na IPKISSA. A ja miałem taki spory pomysł (i myślę że ciekawy)... Yagarnz z Maverickiem cosik obmyślili 😊 Ale to postnę później 🙂 |
|
Post #36
25 Feb 2006, 10:05
Moim zdaniem przydaloby sie :
# Jakies eventy zabawy poniewaz robi sie poprostu nudno. Jak ktos nie ma gildi to jest mu totalnie nudno. #Wiecej jakis wypraw chociaz wiem ze to przeciez organizuje sie we wlasnym zakresie, ale moze zrobic jakis event polowa serva na jakiegos mega bosa chociaz nie wiem czy serv wytrzyma tyle ludzi w jednym miejscu. Przyda sie poprawic : # Drop z elit bo jest tragiczny:/ Z elity na 48 lvl dostajemy 4s :/ bez przesady. Tak samo z expem z elit moze by go troszeczke powiekszyc bo z tego wychodzi ze nie oplaca sie zabijac elit skoro dostaniesz tyle samo xp co za zwyklego moba na tym samym lvl. Podrawiam 🙂 |
|
Post #37
25 Feb 2006, 10:27
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #38
25 Feb 2006, 11:06
Dropa ani XP nie trzeba poprawiać.
Xp z elit jest większy: za normalnego potwora na 58 lvl dostaje 1340 XP a za elite na 48 ok 2200 Drop może zostać. Zawsze możemy "żyć" w świecie Low magic nie? |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |