📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Nowości?
« Wróć do forum  •  38 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #11 04 Aug 2005, 15:57
Może zorganizować wspólny event dla aliance i horde? Np. że jedne z graczy z jednej ze stron ma się ukryć na wyznaczonym terenie (i nie może go opuścić), a paru graczy z drugiej strony ma go znaleźć i załatwić. =) Jak zrobią to w wyznaczonym czasie dostają nagrode, a jak nie, to 'zwierzyna' dostaje =)
Albo bitwy organizować na jakimś polu bitwy, nie na tej smętnej arenie :wink: Np. w Arathi Highlands =)
Post #12 04 Aug 2005, 21:59
Nie skarzcie sie za bardzo na ten serv bo jest za darmo admin jest cool mg tez a wiec jest poprostu git
Post #13 05 Aug 2005, 08:46
QUOTE(cogot)
Może zorganizować wspólny event dla aliance i horde? Np. że jedne z graczy z jednej ze stron ma się ukryć na wyznaczonym terenie (i nie może go opuścić), a paru graczy z drugiej strony ma go znaleźć i załatwić. =) Jak zrobią to w wyznaczonym czasie dostają nagrode, a jak nie, to 'zwierzyna' dostaje =)
Albo bitwy organizować na jakimś polu bitwy, nie na tej smętnej arenie  :wink:  Np. w Arathi Highlands =)

Dobry pomysł... Taka mega rozwałka 😊
Post #14 11 Aug 2005, 19:59
Można by zorganizować event dotyczący konkretnej profesji np. konkurs na najlepszą ugotowaną potrawe lub na najlepsze zrobione ubranko itd. :wink:
Post #15 15 Aug 2005, 01:06
QUOTE(cogot)
Albo bitwy organizować na jakimś polu bitwy, nie na tej smętnej arenie  :wink:  Np. w Arathi Highlands =)

No to bajera jee.. przynajmniej jakieś urozmaicenie eventów typu szukaj

...spoko da sie zrobic... przy nastpenej wolnej chwili...

:mrgreen:

QUOTE(siemano)
Można by zorganizować event dotyczący konkretnej profesji np. konkurs na najlepszą ugotowaną potrawe lub na najlepsze zrobione ubranko itd. :wink:

a i to nie gupi pomysł ... dobrze dobrzxe chopaki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post #16 16 Aug 2005, 23:05
Przydalo by się wiecej xpa za questy...
KEt
Post #17 17 Aug 2005, 05:24
i tak exp za qusty jest x2 , wg mnie akurat, robiac qusty mozna bez problemu expowac tak zeby nie miec problemow z robieniem nastepnych (przynajmniej ja nie mam po selekcji 😊 oczywiscie )
Post #18 17 Aug 2005, 21:09
tak poza tym dobre z tymi resetami... hehe... wiecie ile ja przeżyłem resetów w swojej karierze.. wszyscy sie dziwią że wytrwałem przy wowie
Post #19 18 Aug 2005, 11:37
Wydaje mi się, że powinniście zrobić częstsze oblężenia, ale nie takie, że infernusy przychodzą i trzeba je zabić bo to kaszka z mleczkiem, ale np. żeby GM teleportował horde i żeby robili oblężenie to by było ciekawe, a zarazem fajne. Nie wiem co inni o tym sądzą, ale ja myśle, że to jest świetny pomysł. Takie oblężenia mogłyby być np. co 5 dni (wtedy najwyżej by były odwołane turnieje i eventy!!). Co o tym sądzicie??
Post #20 18 Aug 2005, 14:00
szkoda tylko ze hordy jest tak niewiele bo eventow horda vs alliance moza wymyslac bez konca... ale jesli jest tylko 8 graczy horde to bez sensu...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026