|
Post #1
16 Jan 2006, 23:01
Z racji z tego ze wszyscy zyja juz uruchomnieniem servera, ja chcialem tylko zaapelowac do mojego kapitana Thorestena, bo mam nadzieje ze bracie pamietasz o wielkiej niespodziance ktora szykowales dla nas wszystkich to tylko tak na boku bo pamiec krasnoluda jest bardzo krotka 😊 a wylaczenie server uniemozliwlo dalsze nasz wspolpracowanie!
Sprawa druga tez do kapitana, chodzi o lokilizacje naszego obozowiska mam nadzieje ze jak tylko ruszy server Pan Thorsten szybko sie tym zajme zaiste moze liczyc na gnomia pomoc 😊 ~~HAil |
|
Post #2
17 Jan 2006, 07:40
Mylisz się Panie Ferick! Pamięć krasnoluda jest długa jak jego broda.
Co do obozowiska to stanie jak tylko dowę Ket na chwilkę. Gnomia pomoc przyda się tu średnio, natomiast gnomie złoto w każdej ilości. Wiadomo, że KEt to stary rozbójnik i nikomu za darmo nie pomoże 😉 |
|
Post #3
17 Jan 2006, 10:34
Ja też czekam aż nadejdzie czas pożogi i Psy Wojny wyruszą ponownie na swoje łowy.......hehehehe . A wracając do obietnicy naszego kapitana Thorstena Gohtar jak zwykle gotowy do walki i pomocy 😊 Bywajcie bracia
|
|
Post #4
17 Jan 2006, 12:16
Mysle ze jezli chodzi o zloto to bedziemy sie musieli wybrac w jakies pozadne miejsce bo zloto u gnom wchlania sie (sam nawet nie wiem gdzie) jak piwo krasnoludowi. Ale znaczaco wyrazam chec zbierania pieniedzy mysle ze reszta tez sie wesprze za plecmi kapitana i uzbieramy szybko sumke ktora bedzie satysfakcjonowala awanturnika KEt 😊
A teraz ja ci powiem bracie ze sie mylisz bo jezeli chodzi o targowanie sie i gadke to gnomy sa mistrzami sztuki przekupstwa na swoja strone, wiec Ket to bedzie wyzwanie dla gnoma :cwaniak: |
|
Post #5
17 Jan 2006, 12:33
Ależ proszę bardzo Panie Ferick. Od dziś mianuję Pana Pierwszym Oficerem Zaopatrzenia Psów.
Życzę powodzenia w pracy. PSY! Jak tylko ruszy gra każdy z Was ma obowiązek oddać tyle pieniędzy ile tylko będzie mógł (bez przymierania głodem) Ferickowi na poczet zakładania obozu dla Gildii. PS. Chcę zobaczyć Wasze podpisy pod tym tematem. Nie wierzę, że reszta poległa w czasie świat i tylko Ferick żyje. TYLKO ŚMIERĆ ZWALNIA WAS Z OBOWIĄZKÓW! |
|
Post #6
17 Jan 2006, 13:14
Jak zawsze zwarty i gotowy do służby melduje się kapitanie Thorsten 😊 A co do tych "poległych w czasie świąt" to ja prawdziwy krasnolud z krwi i kości jakiego mnie stworzyły ziemia i góry Dun Morogh nie takie kataklizmy przetrwałem......hehehehe czekam na rozkazy jak tylko nasz świat powróci ponownie 😊
|
|
Post #7
17 Jan 2006, 13:49
Oczywiscie gnom zawsze gotowy na rozkaz ! Kapitanie...
|
|
Post #8
17 Jan 2006, 20:56
Bracia krasnoludowie, coz nawet w odleglych ostepach lasow loch modan o was slyszano. Gdy spedzalem kolejny dzien w Thelshamarskiej karczemce pewien gnom opowiadal o was rozne ,pewnie przesadzone historie(byl niezle zalany), ale z jego belkotu dowiedzialem sie o tym, ze poszukujecie kogos kto zna dobrze dzicz i moglby sluzyc za zwiadowce...
No wiec ja zglaszam sie na ochotnika. |
|
Post #9
17 Jan 2006, 21:09
"Niech ze sukinsyna dorwe pijaczyne gnoma toz to bestia na sluzbie uchlac sie jak swina! Ale jedno ci bracie powiem chocbym nie wiem jak byl zalany chocby swiat sie mial skonczyc a Thoresten kazalby roziwazac szeregi Psow i chocby gnomeregan plonelo w swietle gwiazd gnomie opowiescie nigdy nie sa przesadzone !"
Na stole swoje male stopki kladzie gnom stajac w swej pelenej 120 centymetrowej okazalosci 😊 "Zaiste ktos taki za jakiego sie przedstawiasz poszukiwany byl juz od dawien dawna w naszych szeregach lecz widac jeszcze nikt nie zasluzyl by stanac u boku wojownikow ktorych losy nie raz pisane byly pzrez przypadek i nie raz te losy mialy miec rychly koniec - co wy nazywacie smiercia a my zbawieniem, wiec jeslicie wytrwali to spotkam sie kiedys w wyznaczonym wczesniej miejscu i sprawdzim cie wraz z Kapitenem i reszta kompani, zaiste mych braci, tak dokladnie ze bedzie twoje cialo prosilo o listosc a dusza o pomste do Bogow, bo jak chesz byc psem to spelnic trzeba kilka warunkow. Wiec ja gnom Ferick w pelni swiadom mimo iz po kubku krasnoludzkiego spirytusu ktorego uzywam do ordzewainai moich narzedzi. mowie ci do zobaczenia jezlei nadal masz na to odwage! " "Gavallard polezje ze jeszcze tego paliwa ! 😊" :piwo: |
|
Post #10
17 Jan 2006, 21:46
Ho ho ho, co ja tu widze,hehe 😀 Miło usłyszeć że opowiadają już o Nas zwykłych Psach legendy jednak opowiadań przy dobrym kuflu krasnoludzkiego trunku w ciepłej gospodzie dobrze się słucha .Nie każdy jednak wie ile trudów i wyrzeczeń spotkało ich bohaterów-Psów Wojny. Wierzę jednak mój bracie Jorumie że jeśli dostąpisz tego zaszczytu, przystąpienia do naszej kompanii nie okarzesz się zwykłym szczeniakiem i bedziesz przestrzegał zasad ,a co ważne będziesz uległy rozkazom naszego kapitana Thorstena jak przystało na prawdziwego Psa.
Bywaj i niech twa strzelba będzie ci przewodnikiem w dzikich ostępach tego świata 😊 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |