|
Post #11
17 Jan 2006, 21:51
Ochotnik? No żesz w morde jeszcze takiego u nas nie było! Ochotnicy...Wojownicy walczący, bo chcą to chluba każdej armii! Nie dla żołdu czy korzyści, ale za własne ideały idą walczyć!
U nas takich nie ma, my prości żołnierze dla nas żołd i kobieta w karczmie nie fanatyzm i ideały... ale skoro chcesz... Spróbuj żyć jak Pies. |
|
Post #12
17 Jan 2006, 22:54
No nie za darmo, oczywiscie ze i mi nie starcza na ppiwsko. łatwo też nie mamy my łowcy, z jedzeniem problemu nie ma, ale ziwrzak tez cos jeść musi:P.A poza tym nawet mi w głuszy czasami brakuje osoby do libacji.No przeciez z Yefreyem piwa nie wypije.(yefrey-mój zwierzak)
|
|
Belin pies gończy !!
|
Post #13
18 Jan 2006, 09:56
Stary wyjadacz Belin zgłasza się na rozkaz szefuncia :hyhy: , bo jak każdy wie tylko zasrana śmierci morze mnie z służby zwolnic. Podczas wielu wypraw w cholera wie jakie krainy zapomniane przez bogów nazbierałem sporą sumkę , i jak każe obowiązek na rzecz PSOW cza odać i tak też zrobię. A głodem przymiarach niebede bo Gnomi fundusz emerytalny z IronFoge przynosi mi procent na piwsko i żarcie a i na wazelinie na mój topór mieć będę. A co do aelthas każda morda się przyda, i ta, co ogniste costam rzuca i ten co króliki czy niedźwiedzie hoduje.
|
|
Post #14
18 Jan 2006, 19:35
Belin Gohtar Ferick i staruszek Thoresten hahaha
No zaiste bracia jak zbierac tzreba piniadz na dach nad glowa to ja sie pisze i nie ma mocnych! Na mnie liczyc zawsze mozna na moja reke jak i na mlot ktory w tej rece dzierze, wiec strzecie sie suczysyne przeciwne woli PSa! A i musze zaznaczyc ze przed nami jeszce jedna misja bo nie mielismy czasu bracia w karczmie sie piwa napic i porozmawiac sobie o naszych losach, wiec gdy tylko nadarzy sie okazja zapraszam na kolejeczke czegos mocniejszego dla krasnoluda i czegos lzejszego dla gnoma ! Mam nadzieje ze szybko sie to wydarzy ! |
|
Post #15
18 Jan 2006, 22:46
hehe o gnoma się nie martw. Ferick już dawno wychlał swoje paliwo rakietowe oraz spirytus do odkażania ran (mówił, że go gardło boli... pewnie po tym paliwie...).
Wypił swój przydział gorzały i nasz przydział też... Ty się martw o swoją sakiewkę bo jak gnoma do baru dopuścimy to na obóz nie nazbieramy nigdy 😉 |
|
Post #16
19 Jan 2006, 15:45
Hehehe widze Yarpen że zabawy ci nie obce 😀 Skoro juz taki hojny jesteś to może uda ci się zaprosić jakieś elfki 😀 hehehehe To by się działo :hurra:
|
|
Post #17
19 Jan 2006, 15:51
TAAAAAAAAAK! Zróbmy wielką bibę na pół serwera (pół bo Hordy nie zapraszamy 😛) jak tylko urządzimy obóz (żeby było gdzie zaledz po imprezie).
Paraprtówa się szykuje 😀:D I może KEt zniży cenę jak popije :rotfl: |
|
Post #18
19 Jan 2006, 16:11
O tak popieram pana kapitana 😛 Można by to podciągnąć pod pierwszy poważny wyczyn Psów Wojny :hurra: hehehehe
|
|
Post #19
19 Jan 2006, 16:13
Na wszystkich gnomich i krasnoludzkich bogow ! Czy wyscie stracili juz glowy czy moze raczej zaprzedaliscie swe dusze piekielnym moca ? Nie chce widziec w poblizu naszego obozu niczego co jest duze ma odstajace uszy i smierdzi tym ahh ehh ...Elfem na boga !
Ja gnom Ferick powiadmiam wam wszystkim wszem i obec ze z rzeczy ktorych najbardziej nienawidze i ktore sa na liscie EKSTERMINACJA EKSPRESOWA! ktora lezy na biurku u mnie w pokoju sa wlasnie te zielone cholerne stwory ! :rotfl: Nienawidze nie lubie i gardze nimi i nie wstydze sie o tym mowic a tym bardziej sie nie boje bo nie sa to slowa rzucone na wiatr nie spotkalem jeszce elfa ktory by nie spotkal sie z nieprzyjmnym epitetem z mojej strony. Na szczescie moja skale niecheci do zielonych zminiejszaja wyjatki ktore zaczalem szanowac, oni juz zapewne wiedza o kim mowie 😀 Nie powiem czym to jest spowodowane bo dobrze kazdy wie 😊 |
|
Post #20
19 Jan 2006, 16:26
Szanowny kompanie Fericku! Ależ my nie poszaleliśmy 😀 Ja przynajmniej miałem na myśli zaproszenie brata Yarpena do karczmy, proponuje starą dobrą w Kharanos -mam do niej jakis sentyment 😛 Niech Bogowie lub.... eghh już sam nie wiem co w każdym bądź razie nikt nie powołany do naszego obozu wchodzić nie będzie :zly:
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |