|
Post #21
19 Jan 2006, 16:32
No dobra elfów też nie zapraszamy...ani ludzi bo w sumie po co? Słabe to takie i zanim sie zabawa zacznie na poważnie to pozasypiają... Co innego krasnoludy, że o gnomach nie wspomne... Ale oni za dużo wypiją z naszych, i tak nadszrpniętych przez Fericka, zapasów...
Tak na dobrą sprawe nie zapraszajmy nikogo i sami wypijmy co zostało :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
|
Post #22
19 Jan 2006, 16:35
No Kapitan widze ze mnie rozumie a ze gnom lubi wypic to nie jego wina bo taka gnomia natura i zrobic z tym sie wiele nie da! :piwo:
|
|
Post #23
19 Jan 2006, 17:23
No tak. Gnom nie lubi pić swojego wina. Zdecydowanie woli najpierw wypić cudze 😛
|
|
Post #24
20 Jan 2006, 21:41
Widze że wszyscy są zgodni więc spotykamy się w Kharanos 😊. Oczywiście bez elfów 😉
|
|
Post #25
20 Jan 2006, 22:54
No to swietnie narazie jedyna przeszkoda jest brak servera 😊 ale to ma juz niedlugo byc zmienone wiec powinnismy sie cieszyc 😊
Jestesmy umowini wszystko gra Gohtar zrobil cos czego nie zoabczylem i podbno to jest swietne i wszystko zaczyna sie ukladac 😊 pozatym wszyscy nas znaja mimo ze nie zaczelismy jeszce nawet dzialac... :padam: |
|
Post #26
21 Jan 2006, 00:04
Mówiłem Panowie, że tak będzie. Trzymajcie się mnie to zobaczycię co się będzie działo :cool:
|
|
Post #27
23 Jan 2006, 18:09
Zwiadowca Jorum stopień rekrut melduje się na rozkaz, Z tej okazju :piwo: :piwo: dla wszysatkich....
a i jescze jedno :piwo: |
|
Post #28
28 Jan 2006, 02:38
I melduje sie ja, nowy w szeregach, ale miejmy nadzieje, że niedługo już będe tak o sobie myslał! Tedy zapraszam na strawe do ogniska, dzisiaj mój specjał, Golonka w piwie, polewana piwem, podana z piwem, ale nie zwykłym, bo owym spirytusem którego wasz zacny kolega Ferick do czyszczenia maszyn używa! Nie martw się, przy najbliższej robocie oddam. A skoro już przy tym jesteśmy, szykuje się coś ciekawego?
|
|
Post #29
28 Jan 2006, 07:22
NIech cie licho Samie Śmialku jak sie nazwales porwie na wszystkie 4 strony strony swiata ! Ja przez 2 dni szukalem tego spirytusu...no wiecie duzo czescie mialem wyczyscic, no naprawde bardzo duzo !
A jak to cos ciekawego ? U nas zawsze jest cos ciekawego, zawsze jak jest nas wiecej niz 2 a nawet jezli jest tylko 2 to wyprawa zawsze sie szykuje ! Ale mysle ze w najblizszym czasie wyruszmy jak tylko wszyscy powroca z odchlani (niektorzy mawiaja o tym Polibuda:D ale czort im wie o co chodzi) piekielnych, i wtedy zaplanujemy konkretnie wyprawe a bedzie ich zapewniam cie nie malo ! nudzic sie zaiste nie bedziesz ani na moment ! Ale jak juz bys sie nudzil to mi daj znac pokaze ci moj spoosb na nude ! Bo nie ma nic lepszego jak biegac za dlugouchim elfem az wpadnie w furie 😊 |
|
Post #30
28 Jan 2006, 23:03
Ferick dobrze mawia 😊. Jak mnie "otchłań" nie pochłonie to powinienem się za niedługo pojawić wśród moich Braci gotowy rozłupać głowę jakiemuś nieszczęśnikowi moim młotkiem 😊.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |