|
Post #11
03 Feb 2006, 15:28
a po co sie napada na bank... glupie pytanie 😊
|
|
Post #12
03 Feb 2006, 15:44
[img]http://img406.imageshack.us/img406/7027/wojna4jm.jpg[/img]
A to co?? mam pozwalac na obrazanie moich qmli?? Zamazane to nasz kanal. |
|
Post #13
03 Feb 2006, 15:58
HAHAHA Ludzie przeciez to nic innego jak klimat, ja to wszystko przyjolem w formie ZARTOW. To ze np. ja i pare kolegow elfów wyzywalo sie z gnomami bylo logiczna sprawa jesli chcemy trzymywac klimat. Nie wiem czemu Thorsten robi z siebie kapusia ,elfy walczyly z gnomami przy tym sie obrazajac ale to wszystko mozna by powiedziec dla picu 😀 A jesli chodzi o nie utrzymywanie klimatu to zgadzam sie z gareonem, jesli komus sie wyrwie male "SIEMA" albo cos w tym stylu- po co robic wielkie halo i od razu jakies bany. Zajmijcie sie osobami ktore lataja po swiecie i wogole nie zwracaja na to uwagi.
P.S A tak wogole to chyba jeszcze nie widzialem na Mrocznych Wrotach 16 osob w jednym miejscu 😀 omijajac dawne wyprawy z gildia gdzie ludzie sie umawiali na spotkania |
|
Post #14
03 Feb 2006, 16:10
haha dobre , tylko dalczego tyle przeklenstw ehhh
takie pytanie czy gnomom cos udalo sie ukrasc? bo w sumie male sa to musialby po 2 skakac zeby do lady dosiegnac? 😀 |
|
Post #15
03 Feb 2006, 16:12
Ja mam portfel przy sobie 😀
|
|
Post #16
03 Feb 2006, 16:31
Hehe wlasnie musieli by skakac 😀 a tak wlasciwie to zaczelo sie od tego ze zaatakowali Liferoota i on prosil nas o pomoc wiec poszedl Santiago a gdy Life uciekl zaczely atakowac Santiago wiec ja przyszedlem i zaczelismy sie bic .... :zabawa: zaczeli :mur:
|
|
Post #17
03 Feb 2006, 16:44
yyyy ale ja nie uciekalem tylko mowilem ze ich dwoch mnie napadlo i poprosilem ciebie zebys przyszedl dla wyrownania Hehe
|
|
Post #18
03 Feb 2006, 16:52
Hehe, dlaczego nie było mnie gdy bracia moi walczyli, ku chwale gnomskiego ludu! O losie okrutny, dlaczegoś mnie tak ukarał! Jednak nie martwcie się, jedno słowo od was kamraci i pomszcze wszystkie krzywdy, o ile jakieś wam zostały popełnione! Ku chwale honoru naszego i duchów naszych pszodków będziemy walczyć, nawet z samymi bogami, walczyć mimo pewnej porażki i wroga liczniejszego o setki czy tysiące. Bo my są gnomy i nikt nas nie obrazi bez odpowiedniej kary! I niech nikt nie odważy sie podniesć ręki na nasz honor, alkochol i kobiety!
A wy elfie kmioty możecie wyczekiwać dnia kary, bo zaprawde powiadam wam, dzień taki nadejdzie! I każdy długouch będzie kłaniał się nam w pas! I nie będzie dla was ratunku chłystki! Bo mimo rosłego wzrostu zawsze pozostaniecie w oczach naszych pomiotami i każdy krasnal racje nam przyzna, bo dobry elf to poturbowany/martwy elf... |
|
Post #19
03 Feb 2006, 19:02
Dobrze gadasz bracie Samie !! Trzymajmy sie razem bo nikt Gnoma ruszyc nie moze !!
http://wow.page4u.pl/viewtopic.php?t=3412 ktos to wogole czytal ? Czemu sie dziwicie ze przeklinam taka natura i tego nauczyla mnie wojna przeciez nie moge byc dobry i kochany ! A skurwysyn w mojej historii pojawia sie czesto ! I uwazam to slowo za kliamtyczne i godne tego by tak nazwac tych co mnie zabili ! A to byly emocje gdyz AW zaczelo wykrzykiwac ze rzadzi ! to Gnom ferick musial im pokazac ze sie troche pomylili !! i nie wyobrazam sobie napisac -Zaraz Cie zaje** ja wole to ujac tak -Niehc cie dorwe skurwysyny to ci leb skroce przy samych kostach !! I nie zamierzam zminic tego gdyz jakos pies i jako gnom nauczony tego na wojne taki wlasnie mam stosunek do niektorych spraw i tak wlasnie ebde postepowal a ze mnie ponioslo to fakt bo jak ktos mi mowi ze "ssij mi" ...To ja mowie smierc skurwysynom ! Gnomy okazaly sie zbity chytre i chialy wiecej dlatego nie zyskly wiele a stoja u fundamentow zblizajacej sie wojny ! Wiec mozemy byc z siebie dumni gdyz to wlasnie gnomoiwe zawsze rozpoczynali najwieksze bitwy swiata ! |
|
Post #20
03 Feb 2006, 19:36
[quote=Hairesis]Dobrze gadasz bracie Samie !! Trzymajmy sie razem bo nikt Gnoma ruszyc nie moze !!
i nie wyobrazam sobie napisac -Zaraz Cie zaje** ja wole to ujac tak -Niehc cie dorwe skurwysyny to ci leb skroce przy samych kostach !! [/quote] Co prawda to prawda, "Niehc cie dorwe skurwysyny to ci leb skroce przy samych kostach !!" jest bardzo klimatyczne |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |