📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Bitwa o bank
« Wróć do forum  •  60 post(ów) w temacie 1 2 3 4 5 6
Post #21 03 Feb 2006, 20:56
no to ja wiem jak bylo:

gnomy grzecznie zapytaly a rzcej powiedzaly:
"Dawaj KASE ELFIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Liferoot sie zaczal z nich nabijac to Jontasowi wypadl granacik pozniej dynamit noe i tak caly arsenal 😀
Liferoot wezwal jakiegos palldyna ten sie rzucil na gnomy i na kanlach rozleglo sie "BIJA GNOMY DO SW"
Poniej byl Tackos oberwal od felhuntera ale przezyl no i tak sie ganiali psoilki nadeszlu z obu stron lecialy czary w stylu Hellfire i Zirki machal mieczykiem czy co tam w dloni dzierzyl wlasnie:P
Wtedy ja stwierdzilem LORAK zalagodzi sytuacje z trudem opanowlem gnomy dobrzy przyajciele:D ale neistety ELfy dalej nabijaly sie z gnomw, a kiedy padl Ferick walka sie rozpoczela na nowo sprobowalem uspokoic ( zajolem sie rozmowa ze sliczna lotzryca;) ) no i wreszcie tackos za przedzreznianie dostal KICKA tak wiec jak sie chca psy bic za Fericka wcale sie im nie dziwie a swoja droga to byla swietna sprawa takiego klimatu jeszce tutaj nei widzialem (szkoda ze praktycznie jedno stronnego Nightwolf sie nie popisal bo kilka tekstwo bylo porostu z dupy wyjete)
no to tyle moim zdaniem fajnie bylo szkoda ze Jontas byl glwonie ja sie moglem przygladac:P
Post #22 03 Feb 2006, 21:41
I ja tam bylem i w pelnej rozciaglosci popieram eMAGie... To byla jedna z najlepszych akcji na servie i ciesze sie ze w koncu cos zaczelo sie dziac... Nie wiem tylko po co tyle krzyku na forum... Jestem szczesliwy ze w koncu powstaly jakies sprzeczki... Nie ma juz tych wszystkich milutkich i omijajacych sie gildii... Wreszcze zaczela sie rywalizacja i walka o honor gildii... Bylko kilka odpowiedzi poza klimatem ale i tak jestem z was dumny... Gratuluje wszystkim uczestnikom pieknej akcji... Niechaj to bedzie poczatek... A teraz jazda na server i tam sie wyżalac i denerwowac na "wrogow" a nie tu na forum...
Post #23 03 Feb 2006, 21:47
Mnie tez sie podobalo i nie zamierzam tego tak skonczyc na forum! Bedzie klimatyczny ciag dalszy zaiste w wykonaniu moich braci !

A co do gnomow to tez radze uwarzac na slowa jakie do nich mowicie i lepiej uwarzajcie na aresenal jontka 😊 mieczyk Zirkiego czy ognisty podmuch Samalina Eldgrima i Fericka ! O nas jeszce uslyszycie nie raz, a co do banku to jeszce nie koniec 😛

Ale nie ma co bylo cudownie hehe 😊 to be continued... tylko czekam na kapitana 😊
Post #24 03 Feb 2006, 22:03
Nie jestem kapusiem. To jest raczej taka inkwizytorska dobrotliwość. Liferoota znam całkiem nieźle i myśle, że dobre stosunki między nami były. Donoszę ponieważ "ssij mi" jest o wiele mniej klimatycze niż zginiecie skurwysyny (czy jakoś tak). robię to dla dobra mojej gildii, kolegi Liferoota oraz serwera jeśli to ci nie odpowiada zawsze możemy spotkać się na ubitej ziemi.
Powyżse posty pokazują, że ze strony mojej gildii klimat był natomiast Liferoot zachowal sie nagannie.
Co do tego bana to nie był ani mój osąd ani propozycja. Po prostu przypomnialo mi się, że byłem kiedys świadkiem jak pewien gracz w podobny sposób obraził gm-a. Został chyba ze 4 razy killowany i ożywiany a następnie dostał bana. Skoro obrażanie gm-a w ten sposób jest tak karane to nie wiem dlaczego tak na mnie warczycie jeśli top przychodzi mi na myśl w przypadku wymierzania kary za obrazę gracza.
Post #25 03 Feb 2006, 22:04
Dobrze ze tam bylem mozecie mi poklony dawac male gnomy :padam: :padam: :padam: co prawda z moich rak zginal jeden gnom ale skoro taka byla jego wola... :mad: sam sie nazucal :!: Wiec polegl za napad na mojego brata :!: zachowali sie w sposob skandaliczny :dobani: natretna rasa :zakrecony: Pozdrawiam wszystkich 😮k: ELFOW 😮k:
Post #26 04 Feb 2006, 00:48
W pierwszej chwili jak zobaczylem ten post chialem cie obrzucac ku**** i zwrotami typu ssij mi ale pomyslalem ze nie bede sie znizal to twojego poziomu, bo roznica jest miedzy nami ogromna i macham ci tam z gory gdzie piekne kobiety przynosza mi piwo, do ciebie w krainie elfow ktore nie potrafia byc szlachetne gdzie nie ma piwa o kobietach nie mowiac !

Jestes porostu zbyt glupiutki zeby zrozumiec ze elfy od dawna byly rasa szlachetna i nie znasz sie wogole na literarurze fantasy skoro mozesz pierd.... gadac takie glupoty, moim zdaniem powinienes sobie znalesc inny server zebym nie musial przychodzac z baru o godzienie 1:40 patrzec na twojego posta w ktorym nauduzyles e motow i za bardzo nic nie wniosles. Jedynie udalo ci pokazac ze elfem Tackosem gra dzieciuch ktore nie ma pojecia o RPG. Moze jestes za mlody zeby to zrozumiec a moze porostu natura elfa czasami potrafi cofnac sie w rozwoju !

I nie pisz mi nigdy wiecej ze mam sie klaniac takiemu komus jak ty, nie mow ze mam sie klaniac jakiemus elfowi ktoremu w dodatku zycze smierci i nie waz sie wiecej myslec o zadnym gnomie ktory by sie przed toba klanial, i prosze cie najlepiej sie do mnie nie odzywaj ja i tak zalatwie sprawe po gnomiemu. Ale w moim wypadku nie bede czarowal swoim wyolbrzymionym ego i nie bede dal mordy zeby gnom sie przed toba klanial, bo obraziles wszystkie gnomy a obrazajac gnomy zapomniales ze maja wielu przyjacol!

I nie gadaj glupot klamliwy sukinsynu mowiac ze sie narzucalem bo ja odlozylem bron jak trzebabylo tylko ty chiales byc bogiem i udalo ci sie zabic gnoma ! Gratuluje iscie !

I nie waz sie mowic ze gnomy zachowuja sie skandaliczne bo robisz z sibie idiote bo gnomy sa konfliktowe ale skad ty bys mogl o tym wiedziec ! Prawda ? A skandalicznie zachowuje sie elf z wystrzlonym ego ktory mowi ssij mi. Bo jakbys wymyslil cos kliamtycznegog to ja bym nie pisal o 2 w nocy zeby przypomniec Tackosowie ze spotakmy sie razem w piekle...tam gdzie moich braci beda hordy !

A leb ci zetne przy samych kostkach !
KEt
Post #27 04 Feb 2006, 07:36
a ja rozumiem ze byl to nieudany skok na bank :| , spytalam czy cos sie wam udalo ukrasc :hyhy: :wstyd:
Post #28 04 Feb 2006, 10:16
Nie nic sie gnomom nie udalo ukrasc, ale to nie koniec nastepnym razem bedziemy mieli plan i wezniemy zakladnikow 😊
Post #29 04 Feb 2006, 14:45
To jak kończymy dyskusje?
Jak dla mnie słowo SKURWYSYN jest mało klimatyczne, lepszym jego synonimem jest SUKINSYN. Skurwysyn czyli syn kurwy prawda? Słowo kurwa jest już wybitnie nieklimatyczne, bynajmniej ja się z takim określeniem płci pięknej w fantastyce nie spotkałem. Z Suką owszem, ale kurw żadnych.

Za ssij mi ja już bym wlepił banana ale to tylko moja opinia 😛.

Pozdrawiam
Post #30 04 Feb 2006, 15:02
Jasne dyskusje mozemy skonczyc bo to nie ma sesnu... ale ja i tak znajde sposob zbey odkupic winy 😛 A co do skurwysyna to przeczytaj historie mojej gildi to zrozumiesz ze to slowo jest czesto uzywane w zargonie wojennym !

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026