|
Post #31
04 Feb 2006, 16:13
Thorsten powiedz mi tylko jedna rzecz- wedlog ciebie dlaczego zachowywalem sie skandalicznie? Udowodnij mi to, bo uwazam ze przez cala klutnie i walke staralem sie utrzymywac klimat. A TAK WOGOLE TO O CO SIE TU KLUCIC?? Moim zdaniem wszystko bylo dla klimatu(oczywscie pare osob przesadzalo z deka), ktos powiedzial ze wreszcie sie cos zaczelo dziac, to prawda oby wiecej takich akcji. A tym malym wstretnym i chciwym gnomom nie popuszcze:D:D:D
|
|
Post #32
05 Feb 2006, 15:21
hehe ... elmachier wiedzmina nie czytales....
|
|
Post #33
05 Feb 2006, 19:53
wlasnie, elmachier najpierw troche poczytaj fantastyki a dopiero pozniej mow co klimatyczne jest a co nie
|
|
Post #34
05 Feb 2006, 20:22
Panowie, panowie... skończcie ta rzemującą debate, bo sie robi nudne 😊
Z mojej strony wgląda to tak : Takcos zwyzywal Fericka czyż nie?? Jeśli go przeprosił to sprawa jest rozwia zana jeśli nie to powinny być wciągniete od niego konkekwencje przez gildie Ascient warriors ktorej jestem członkiem 😊 I sprawa zamknięta 😊 a nie kłucenie sie na forum 😊 Jak to było na borewiczu : -Trochę powagi kobieto ( tutaj ziomuś ) -A co ja źle zrobiłam ( zrobiłem )......?? No a koniec to każdy zna 😀 |
|
Post #35
05 Feb 2006, 20:23
eeehhh.... i co tu sie robi nudne... moze twoje posty... NAPRAWCIE TOO!!! 😀
bez urazy |
|
Post #36
06 Feb 2006, 10:10
QUOTE(Eil) wlasnie, elmachier najpierw troche poczytaj fantastyki a dopiero pozniej mow co klimatyczne jest a co nie
Rofll zależy czy nazwiemy Wiedźmina fantastyką :mur: Bo mi by to z trudem przyszło... Ja mówie o PRAWDZIWEJ fantastyce, a za taką uważam klimaty młotka, zapomnianych krain Warcrafta i takich tam 😛 A wiedźmina czytałem, ale nie uważam tych książek za dziedzictwo polskiej fantastyki... :/ Także nie uczyć psa szczekac 😛 |
|
Post #37
06 Feb 2006, 11:15
Z uwagi na to, że co poniektórzy śmiałkowie beztrosko sobie jadą po mojej osobie (jak bym to ja był najbardziej winny w tym całym zamieszaniu), postanowiłem podzielić się moją wersją. Jasne, nie przecze, że ładnie zrobiłem pisząc to co napisałem ale nie rozumiem dlaczego zaraz wszyscy jadą po mnie. Oto kilka dowodów, które pewnie nie ujrzałyby światła dziennego, gdyby nie nacisk na moją osobę, jakobym to ja był wszystkiemu winny. Więc jak tam ktoś wyjechał z propozycją zbanowania mojego konta, to ja również mam kilka propozycji. Gram na tym serwerze od ponad roku, raz mi się zdarzyło a tu prosze. Ja bym mógł więcej takich przykładów dać, nie tylko związanych z tą aferą bankową, ale poprostu nie jestem kabel i jak zwracam komuś uwagę to mam nadzieję, że się ustosunkuje. Ja osobiście przepraszam graczy i GM'ow za swoje wejście smoka, więcej się to nie powtórzy 😛 . A teraz kilka faktów:
[img]http://www.zamportal.one.pl/3m.jpg[/img] [img]http://www.zamportal.one.pl/2m.jpg[/img] [img]http://www.zamportal.one.pl/1m.jpg[/img] |
|
JONTESEK WSPANIALASEK
|
Post #38
06 Feb 2006, 11:39
TO moze ja tez mam wrzucic Skriny ktor konynulowaly rozmwe z moim przejebane" a i to ze napisalem skur... to prawde GDZIE ZESCIE BYLI DLUGOUSZKI GDY MOJE MIASTO PADALO ?? tylko KRASNALE POMOGLY I LUDZIE A ELFY ?!?! phi < a skrinow toc umnie dostatek bom fotograf SErverowy:P i wiedz ze Krasnolud atakujacy traby juz na ciebie poluje i na kazdego elfa ktory obrazil jontka> a i wisicie mi 45 granatow ktore na was wywalilem:P heh zalosne te klutnie sa wszystko powinnismy na serwerze dokonczyc a nie na forum KREW ZA KREW
a takcos ju jeden na jeden walczyl zemna polegl w chwale wiec z nim juz mam chcwilowy rozejm a LIFEROT zatakowalicmy CIe boS gnoma glupim nazwal a tego nie zniese POZDROWIONKO OD WYBUCHOWEGO JONTASKA Msory ze nie skladnie ale boss mi sie na lapce patrzy i w monitor:P> |
|
Post #39
06 Feb 2006, 15:06
eehhh... takie sa juz gnomy.... ELMACHIER nie wymadrzaj sie bo widac nie wiedsz co nazywac fantastyką...
|
|
Post #40
07 Feb 2006, 10:26
Nie wiem na co są to dowody... że Ferick powszechnie używa słów zaczynających się na "S" to każdy kto z nim przebywa doskonale wie, ważniejsze, ze robi to z klimatem. Za Jontka odpowiedzialności nie biore - nie jest członkiem mojej gildii.
Nie ważne kto ile na serwerze jest ważne jak gra. Ban to nie była propozycja "kary" za to co napusałem. Przytoczyłem tylko analogiczna sytuacje kiedy w taki sposób gracz odezwal sie do GM. Tu można jeszcze porószyć temat różnic między graczem a GM i tym co komu i do kogo wolno powiedziec. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |