📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Dyskusja o levelach i RPG w grze
« Wróć do forum  •  66 post(ów) w temacie 1 2 3 7
Post #1 08 Feb 2006, 19:49
Witam, nie ma mnie w świecie z racji sesji... (juz po piątku sie wam przyjże lepiej)

😠 😠 😠 sprawa jaką usłyszałem i zobaczyłem... to z tymi levelami poruszyła mnie bardzo...

1. lvl był ustawiony po zmianie emu na 89 max...

dlaczego nagle sie graczom, przeważnie z hordy z tego co slysze, zechciało buntować na ten fakt ?
są to, podejrzewam, nowi gracze... dlaczego zatem reszta sie słucha ich?

2. bo rpg

co ma RPG do lvli? to moze ustawimy wam maxlevel 0... to znaczy 0 spelli... 0 xp itd?

3. bo xpiarze

martwcie sie o siebie... 3ymajcie klimat ? widzicie xpiarzy to darkzaxx juz napisał jak i co z tym robic ... na to są metody lvl nie ma nic tu do tego ...

4. bo rpg to max lvl 60...

a to zdanie to juz mnie powalilo ... najpierw argumentują iż lvl nic nie ma do RPG a następnie argumentują ze jak RPG to max level 60
jednym słowem WTF?
i dlaczego słuchacie takich ?

5. Sprawa taka mi sie nie podoba... grałem w WOW dawno temu jeszcze na wersjach 1.2 do 1.5 (bylo tego troche/nie jeden server) i max lvl 60... pomysl do bani... co bede miał z tego bedac graczem... o mam lvl 60 i nic sie nie dzieje... człowiek ma w naturze sie rozwijać... to co rzuci swoją 60 lvlowa postac sobie wezmie nową ... i to nazywacie RPG ? nic nie wiecie o RPG w takim razie...
wiekszosc gier RPG boleje na tym... osiagnie sie wszystko jedna postacia i 3eba zmieniac ... ale dlatego ze tu już filmek koncowy był i po grze...
a u nas... wieksze niz 60 lvle miały zapewnić nowe dodatkowe i tylko dla MW questy eventy itd....
a teraz bedziecie mieli z tego ... o...

Wogle nie rozumiem co wam strzeliło do głowy, nudzicie sie nie macie juz o co kłucic.... ? co wam przeszkadza max lvl 255 chocby ?

RPG to jest styl grania... a nie zaraz sie zacznie.. tego spella nie... tego itema tez nie ...

To jest moja delikatna wypowiedz...
Post #2 08 Feb 2006, 20:04
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
hotshot
Post #3 08 Feb 2006, 20:08
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #4 08 Feb 2006, 23:20
QUOTE(hotshot @ Feb 8 2006, 09:08 PM)
dodatkowo wyzsza granica powoduje cos w stylu gonienia za levelami, poniewaz jak wiadomo postac o nizszym poziomie w wielu przypadkach nie zadaje drugiej obrazen wiec jaki jest sens kiedy np jeden tomo potrafi rozwalic 10 innych graczy z hordy sam. to wlasnie powoduje ze inni chca miec szanse i zamiast na odgrywaniu skupiaja sie na wyscigu, ktorego nastepstwem jest expienie
[right][snapback]9434[/snapback][/right]

fige prawda... xpiarze to są juz i teraz ... a jedno nie ma nic do drugiego... to są jakieś dziwne teoria z palca chyba wysnute... moze stowrze dla was forum Filozofia tam takie teorie... 😐 ...
hotshot
Post #5 09 Feb 2006, 00:18
Post #6 09 Feb 2006, 08:33
takie sytuacje nie mają racji bytu i ty też masz obowiązek (dla swojego dobra i reszty) ujawnić te osoby... tak jak pisałem wyzej darkzaxx przedstawił jak mozna to zrobic...

jakby co wystarczy PW/PM do mnie czy darkzaxxa i juz sie tym zajmiemy...

co do napadow takich gostkow... co macie zrobic... walczyc... tak aby wygrac.. przeciez nie atakuja was obok SW .... albo gincie z honorem...

siedzenie na jednym 60 levelu.. do konca gry nie jest RPGowskie wogle... a to jest i ma byc jeszcze bardziej server RPG...

i to co teraz powiedziales przemawia za tym... bo jesli tamci beda siedziec na 50-60 lvl i was gnebic to nie wiem jak wy dobrniecie do tego 60 lvla... a tak jesli oni pojda wyzej... nie bedzie dla nich zadnych profitow za zabijanie niskich leveli a moze nawet powinny byc i kary....
hotshot
Post #7 09 Feb 2006, 10:08
Post #8 09 Feb 2006, 14:32
to jest wogle jakaś patologia.... co to ma być... wal mi tu kto to taki... i nie ma już że z nienacka... jest post WAŻNY od wielu dni.. który mówi wchodzisz na server MW, automatycznie akceptujesz regulamin i kary za jego łamanie.. itp...

ale tez drogi hotshot... nie zmieniaj tematu ... ktory brzmi ograniczenie leveli to kanał... nie mowimy tu o strategi grania.. co jest zupełnie inna oraz bardzo ważną czescią gry RPG...
hotshot
Post #9 09 Feb 2006, 17:16
Post #10 09 Feb 2006, 18:00
Takie i moje zdanie... juz dosc napisalem i dosc sie narazilem i jak kogos urazilem przepraszam ale tak samo mysle jak kolega powyzej... inni gracze no coz w grze mowia tak a tu sie nie wypowiadaja moze sie boja nie wiem... ja mowie otwarcie co mysle nie kryje nic nie obgaduje tematu bez jawnego wyrazenia swojej opini za co czesto moze mi sie obrywac... wiecej sie nie wypowiem w tej sprawie... Gm zdecyduja jaka bedzie odpowiednia granica postaci, ale prosilbym zeby wzieli tez pod uwage zdanie graczy, ktorzy graja tymi postaciami i tworza historie tego naszego swiatka 😊... moze jakas sada przed podjeciem decyzji...

Pozdrawiam...
« Wróć do forum 1 2 3 7

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026