📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na gracza MARIO za złamanie zasad
« Wróć do forum  •  30 post(ów) w temacie 1 2 3
Anonim
Post #1 16 Feb 2006, 17:00
Skargę wnoszę na pana MARIO.
Powód:
Zabronione są także imiona pisane tylko dużymi literami

No i myślę, że wszystko jasne.
Post #2 16 Feb 2006, 18:09
HMM to tak jak Gildur ale on mial to imie przed takowym regulaminem ale mario chyba tez ;/
hotshot
Post #3 16 Feb 2006, 18:13
zmiana wielkosci liter w imieniu to chyba nie powinien byc problem, gdzies cos tak czytalem na forum, jak ktos pytal o calkowita zmiane. ale mario to raczej do klimatycznych imion nie nalezy...
Post #4 16 Feb 2006, 22:25
Ano fakt, czasem niektóre z imion mnie rozbrajaja 😛 . A swoaja droga, dawno nie gralem, ten elf co to sie zwal neXciek juz sie postaral o zmiane imienia??
Post #5 17 Feb 2006, 08:14
Mysle ze imie pisane wielkimi literami to nie problem, gorzej wlasnie z tym neXciekiem bo co to w ogole jest? Tak samo ktos kiedys mowil o krasnoludzie zwanym Danio (!) a takze ostetnio pojawil sie elf imieniem Haldir ktore z racji tego ze jest zapozyczone od Tolkiena bez jego zgody. Nikt sie jednak tym nie przejmuje. Jkis GM raz na jakis czas powinien zagladac do imion postaci i cos z tym zrobic.
Post #6 17 Feb 2006, 10:35
Wiesz co Thorsten, zauważyłem że sie *$8&^% wszystkich czepiasz. Weź się chłopie opamiętaj i patrz na siebie i to co TY robisz źle. Czy jest taki punkt w regulaminie :" Zabrania sie używania imion pochodnych od TOLKIENA!?" i daj sobie troche siana bo tylko łązisz po forum i wszystkich krytykujesz lolx8

Ok jest jednak podpunkt zabraniający uzywania imion znanych postaci Fantasy, ale ty i tak jestes irytujący bo czepiasz sie wszystkiego 😊
Post #7 17 Feb 2006, 11:56
Wydaje mi sie ze skoro na kogos nawiezdzales a sie pomyliles to kultura wymaga przeprosic.
A jesli Thorsten ma powody to niech sie czepia.
Nie zauwarzylem zeby robil to bez powodow.
Post #8 17 Feb 2006, 13:12
Irytujace jest to ze ktos grajacy na serwerze nie zna regulaminu, tyra ludzi bez powodu i pomimo upomnien nie poprawia swojego bledu.
Post #9 17 Feb 2006, 15:37
Thorsten popatrz na swoje posty i przymysl swoja sytuacje. W grze jest idenctycznie to samo, CZEPIASZ sie bez powodow i to nie tylko tutaj, co do tego postu w innym temacie przeprosilem za to, iz sie mylilem co do imion znanych postaci fantasy
Post #10 17 Feb 2006, 15:40
No tak, regulamin to przecież żaden powód 😛

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026