📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na gracza MARIO za złamanie zasad
« Wróć do forum  •  30 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #11 17 Feb 2006, 16:58
Coś mi się zdaje, że imion zapożyczonych nie wolno używać, szczególnie z tak popularnej literatury fantasy jaką są dzieła JRR Tolkiena.... Jeśli to jest niewystarczający argument dla ciebie to nie wiem co może cie przekonac. MARIO- nie skomentuję... Rozmawiałem już o tym z kimś, niestety żadne działania nie zostały podjęte.

Tak btw to ciesz się, żeś mnie i Cadogana w grze nie spotkał... My to się dopiero czepiamy! Haha! 🙂
Post #12 17 Feb 2006, 21:11
Jak mozesz sie czepiac mojego brata, ze sie niby czepia!! Losz jedna kreatura, Thor jest jednym z najbardziej aktywnych graczy, jest przywodca najbardziej klimatycznej gildii w przymierzu (moim zdaniem, ale zajrzyjcie na nasze forym jak nie wierzycie 😛 ) i skoro regulamin jasno mowi, tedy kazdy ma prawo zwrocic uwage. To jak ja gral bym lowca o imieniu Drizzd albo ludzkim magiem imieniem Elminster. Twoje zarzuty o czepianie sie sa poprostu smieszne. Bo jesli jast o co, to powinno sie zwarac uwage, dzieki temu gra staje sie coraz leprza. Miast sie irytowac mozna ladnie poprosic gma, by zminiel ci imie, bos nie wiedzial przy tworzeniu ze tak zwac sie nei mozesz, a nie chcesz sie teraz wyrozniac.
Post #13 17 Feb 2006, 22:22
PO pierwsze- TO NIE JA JESTEM MARIO!!!!
PO drugie- człowieku napisalem ze czepia sie w grze, to nie jest zwracanie uwagi tylko glupie lizanie dupy za przeproszeniem. WAZELINA i tyle. BOZE czytajcie posty po 20x jak ich nie rozumiecie. ehh co za ludzie przeciez za moja pomylke przeprosilem lol x8
Post #14 18 Feb 2006, 09:49
Grand, irytują mnie ludzie tacy jak ty. Zarzucasz innym, że nie potrafią czytać ze zrozumieniem, a sam nie potrafisz skonstruować zdania tak, by oddawało twoją myśl. Do podstawówki, ale migusiem!
Post #15 18 Feb 2006, 10:30
Czlowieku wez sie ogarnij lepiej.

"Thorsten popatrz na swoje posty i przymysl swoja sytuacje"

Posty w grze? Dziwne.
Poza tym nie widzialem zebys przeprosil. Powiedziales tylko ze jednak jest taki punkt w regulaminie ale nie przeprosiles za to ze nawrzucales Thorstenowi.

"Ok jest jednak podpunkt zabraniający uzywania imion znanych postaci Fantasy, ale ty i tak jestes irytujący bo czepiasz sie wszystkiego"

Fajne przeprosiny. Jesli przeprosiles w jakims innym poscie to pokarz gdzie bo ja jakos nie zauwarzylem a czytam wszystko co jest na forum.
Rownie dobrze my mozemy powiedziec ze ty lirzesz dupe swojemu koledza MARIO.
Skoncz lepiej ten temat bo tylko sie osmieszasz.
Post #16 18 Feb 2006, 17:17
Tak, zdaje sie ze zdaniem kolegi kazda czynnosc majaca cos wspolnego z umponieniami, umieszczaniem pirntow, pietnowaniem graczy, co to ich ciezko uznac za graczy jest zwiazana z podlizywaniem sie wladzy (tu gmowie). Ale co nam po podlizywaniu? Expa za to nie dostaniemy, zlota tez nie, a chyba malo prawdopodobne ze kazdy z aktywnych uczestnikow forum chcialby zostac gmem i z tego powodu zatara sie ich do siebie zjednac. Tedy nie staraj sie wypominac nam czegos takiego, bo moze sie to dla ciebie zle skonczyc.
Post #17 18 Feb 2006, 17:33
Mnie tylko jedno martwi... Pan MARIO nadal swobodnie sobie lata po świecie MW... Bezcześci tak piękne miejsce 😠
Post #18 18 Feb 2006, 23:09
A mnie martwi ze tacy ludzie jak ty tu sa...
CO CI przeszkadza ten nick? nie jest w klimacie? czujesz sie gorzej jak masz malymi? Czlowieku "ogarnij sie", byc moze zapomniał o tym bo regulamin nie jest najmniejszy, a jedyne co mozna mu zrobic to ostrzezenie.
I pamietajcie : TO TYLKO GRA...
Post #19 18 Feb 2006, 23:19
Hahaha polewam z takich ludzi. Po pierwsze powiedz mi czlowieku czego nie zrozumiales w mojej wypowiedzi. po drugie- mario nie jest moim kolega nie spotaklem go nigdy. po rzecie nie chodzilo mi o to ze jesli thorsten albo ktos tam wnosi skarge to to jest podlizywaniem sie, calkiem inaczej rozumujesz (?) po czwarte mowilem o postach na forum *&$#*$ Po piate w zupelnosci zgadzam sie z panem stelloZZa - co cie !@#$@ obchodzi jego nick- co ze ma duzymi literami napisane mario to mama cie za to bedzie BILA KALOSZAMI PO PIĘTACH? PO PORSTU ODWAL SIE OD NIEGO ALBO IDZ SIE POSKARZYC MAMUSI po ostatnie 😊 napisalem ze przeprosilem za moj blad w INNYM POSCIE. Tak wiec radze poczytac ten temat m.w. 20 razy Pozdrawiam
Post #20 18 Feb 2006, 23:45
No panowie mnie powalili! Przeca regulamin jest. Napisal go admin, serw jest jego i jesli chcesz na nim grac musisz sie do niego stosowac. Nie mowcie ze nie mozemy wam zwracac uwagi? Alez mozemy i powinnismy jak kazdy z graczy. REGULAMIN JEST PO TO ZEBY SIE DO NIEGO STOSOWAC. Bo to nie jest idiotyczny kodesk karny pisany przez jeszcze bardziej idiotycznych urzednikow, a kilka podpunktow dzieki ktorym gra jest o wiele przyjemniejsza. Skoro gra jest pelno klimatyczna, to osoba o nicku MARIO powinna byc na tyle uczciwa w obec innych, by owy nick zmienic. I niech nikt nie mowi ze mam sie ogarniac (kryzys nastolatka co? 😛 ) bo to jakby mowil oficjalnie: a co tam klimat, to tylko gra, mozna olac innych co graja i grac po swojemu. Wlasnie ze to gra ale z innymi ludzmi, i moze im przeskadzac lamanie ragulaminu.

PS. a ty kolego grand masz u mnie zalatwione za twoje zachowanie. A wiec, ze gnom nigdy nei walczy sam, za gnomem zawsze staja przyjaciele.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026