📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na gracza MARIO za złamanie zasad
« Wróć do forum  •  30 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #21 19 Feb 2006, 05:44
A więc i ja stanę z tobą ramię w ramię. Niestety biedaczek Gord ma ma jakąś manię prześladowczą, lub coś w tym rodzaju i mówi do nas wszystkich jakbyśmy byli jedną osobą 😛 Nie jesteśmy.
Ja sądzę, że MARIO (nieważne jakimi literami pisane) nie jest imieniem klimatycznym. Skojarzenia są BARDZO oczywiste.
A dla tych, co myślą, że to zwykłe imię: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mario
Jasne?
Post #22 19 Feb 2006, 13:48
Wg. mnie to jest tak:
- Mario to imie klimatyczne (npc z Gothic 2) tylko źle napisane
- Haldir to imie klimatyczne tylko bezwstydnie przywłaszczone
- grand to palant, który nie czyta forum
- grand nie rozumie idei wspólnej pracy nad klimatem serwa
- Sam musi troche wyluzować i nie mieszać gry z forum (nie możesz go bić za to co tu pisze... znajdź inny powód to Ci pomoge 😉)
...
- i jeszcze jedno grand nie powinien obrażać ludzi bez powodu bo później może się to zemścić
Post #23 19 Feb 2006, 15:06
Stellozza czy jak ci tam- Boś buc. Nie potrafisz przeczytać regulaminu ze zrozumieniem? No to testu do gimnazjum zapewne nie masz jeszcze za sobą, bo z tego co wiem to ten test uczy czytania ze zrozumieniem.

Imie MARIO łamie DWA podpunkty regulaminu. To chyba wystarczy żeby dostał bana, szczególnie że nie widać po tym kimś skruchy(a moze po prostu woli koksic zamiast an forum zajrzeć od czasu do czasu)... Obiecuję, że będę mu utrudnial zywot w tym świecie dopoki ten nick nie zostanie zmieniony, bądź nie dostanie bana.
Post #24 19 Feb 2006, 16:34
Aja nie mowie ze zrobie cos grandowi w grze, bo ostatnio gram zadko, a nawet jakbym go spotkal, to co ja moge magiem i to z niskim lvlcem, bo jakos tak od 2 tygodni nie nabijam lvla prawie wogole (juz to nudne 😛 ). Jesli mowie ze ma przekichane, to ogolnie, watpie by byla mozliwosc ze popre go w jakiesc sprawie, a jak mowielem gnom nigdy nei jest sam 😛 . No i od tej pory bedzie on moim sztandarowym przykladem tluka, co to szuka zaczepki, ale nie orietuje sie w temacie. tyle.
Post #25 19 Feb 2006, 19:44
QUOTE(Yagarn @ Feb 19 2006, 04:06 PM)
Stellozza czy jak ci tam- Boś buc. Nie potrafisz przeczytać regulaminu ze zrozumieniem? No to testu do gimnazjum zapewne nie masz jeszcze za sobą, bo z tego co wiem to ten test uczy czytania ze zrozumieniem.

Dobra , zamknij prosze jape juz nerdzie.
Mogł mu sie włączyc caps, a ty napewno tez nie pamietasz kazdego podpunktu regulaminu, chyba ze jestes takim nolifem ze nawet regulamin znasz na pamiec.
Wyjdz na dwor, poodychaj swiezym powietrzem.
Post #26 19 Feb 2006, 20:02
Kurcze moglby jakis gm zainteresowac sie wreszcie tym tematem.
Czlowieku kultury troche!!
Nie zachowuj sie jak gbur jakis!!
Nie chodzi o znanie regulaminu na pamiec ale podstawowe kwestie powinno sie znac!!
Zwlaszcza jak ktos tworzy sobie postac to powinien przeczytac moze jeszcze raz regulamin jesli go nie pamieta az tak!
Caps mu sie nacisnal? i napewo nie zauwarzyl ze napisalo mi sie imie postaci wielkimi literami!
Dajcie spokoj jakiekolwiek tlumaczenia sa tu zbedne. Lamanie regulaminu to lamanie regulaminu. Jesli to byl przypadek bo np tak jak mowisz np przez nacisniecie capsa to poprosic gma o poprawienie i z glowy a nie glupio se tlumaczyc!
Post #27 19 Feb 2006, 22:07
A to co jest jeszcze bardziej razace, to fakt, ze masz czelnosc pojawic sie jako ktos nowy i obrazac tych, ktorzy juz jakis czas na serwie graja. To jest brak szacunku, ktory winien byc ukarany. I mowie to calkiem powaznie, na forum kazdy powinien zachowach jaka taka kulture. A ty zwracas sie do osoby nieznanej w taki sposob. Lepiej wylacz kompoter, skocz na blokowisko do kolegow, dorosnij i dopiero wroc, bo kogos o takim zachowaniu tolerowac nie zamierzamy.
Post #28 20 Feb 2006, 06:50
Stellozza powaliło cie coś czy jak? Jeśli masz ochote poobrażać ludzi to nie tutaj. Wyjdź na podwórko i pogadaj z kolegami jakradził sam.... albo jeśli sam nie masz ochoty opuszczać komputerka i "pooddychać" to znajdź sobie jakiegoś czata dla niezrównoważonych emocjonalnie... Jesteś tu nowy nie znasz nikogo z nas i nie rozumiesz problemu... ja radze spróbować pomyśleć trochę zanim coś napiszesz.
A najlepiej to idź daleko w las, usiadź i nie wracaj dopóki nie spokorniejesz, bo jeszcze ci się krzywda kiedyś stanie jak będziesz wyzywał nieznajomych.
I jeszcze jedna: przestań zgywać supermana sprzed monitorem. Sam spróbuj pożyć zamaist wychowywać się na czacie może nauczyłbyś się zachowania między ludź i przestał zachowywać jak małpa.
Post #29 20 Feb 2006, 09:29
Wyzywanie kogoś od nolife'a i nerda pokazuje tylko twoje uszczerbki emocjonalne... Przykro mi ze nie zaznales w zyciu milości, oprócz tej wirtualnej.... To co ciebie boli wyrzuciles teraz na mnie i pewnie myslisz ze taki boss jestes. Zastanow sie troche, bo az przykro takich odmóżdżeńców słuchać.
Post #30 20 Feb 2006, 11:44
Zamykam temat, a te konta zablokuję, aż ktoś się ze mną nie skontaktuje.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026