📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Bitwa na krwawym słońcu - historia postaci
« Wróć do forum  •  23 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #1 26 Feb 2006, 01:53
Bylo tak........

Slonce chylilo sie ku upadkowi.........krwisto czerwonawe swiatlo oswietlalo twarze smialkow ktorzy zapusicili sie na tereny hordy.........

Ja z modlitwa na ostach........
Gnom na swej dziwnej maszynie..........
Druid wzywajacy i czerpiacy siły natury............
Piekna elfka.........
I mag ktoremu madrosci nawet wielcy tego swiata pozazdroscic moga..........

Kazdy z nas mial swoje rachunki do wyrównania........
Slonce bylo krwawe......ktos tego dnia zginac musi..........T amysl nie dawala mi spokoju.......

Szpiedzy doniesli nam ze czasc hordy lezakuje....obok wioski przy skrzyzowaniu dróg..........

Chcielismy psich synow zaskoczyc we snie ......i krwi troche upuscic......
nim nadciagna głowne sily......i bitwe nam stoczyc przyjdzie........

Kazdy kurczowo zaciskal dlon na swej broni.........
Pot zaczal zalewac mi twarz pod pancerzem......
Widzialem ja wtedy.........byla tu.......chodzila.........ostrzyla kosę....

I zaczeło się.......
Słonce bylo krwawe......

Niestety Horda miala na swoim czele Orka poteznych rozmiarów......
Opedzal sie od nas jak od much........twardy byl......odziany w pancerze...istne monstrum......

Ale nawet najwiekszy wodz upadnie gdy mu sie slugi zabije........
Tak tez uczynilismy.......zostal sam......
Ale chyba sam diabel wcielil sie w jego postac......bo ni jak szkody mu uczynic nie moglismy........

I wtedy..........ech...

Zaczelo sie lamanie regulaminu........ci ktorzy polegli ( ni stad ni zo wad ) zaczeli sie pojawiac..na polu bitwy......nie wiem kto zaczol nie wnikam czy to horda czy aliance.........
wazne ze regulamin zostal zlamany........no i zaczela sie zenada......
Slychac bylo ze to aliance pierwsi ....zs to horda pierwsza.......komedia.......

Czesc wojów nawolywala do spokoju i do przestrzegania regulamniu.......
Ale mlodsze towarzystwo..( mniemam iz nie czytali regulaminu) za nic mieli te nawolywania...........
Kazdy palal zadza zemsty.....i pokazania kto jest lepszy.........ech.......tragedia....
iz to gra kompoterowa wzbudza takei emocjie..........coz z ta mlodzieza sie dzieje......(nie wiem ile lat maja takowi dlikwenci...ale mnimam iz nie zawiele......bo czyz u czlowieka doroslego takowa gra moze wzbudzac tyle emocji...)
proponuje wprowadzic jaki limit wiekowy 😛 😛 np od 20 lat heheh ( oczywiscie zartuje) bo wielu choc mlodszych klimat trzymac potrafi..........

Opuscilem szybko to pole ala bitwy........
gdyz doszlo do ( jak juz opisywalem pod murami SW) walk bokserskich......
co chwila slychac bylo "1 na 1" tylko my...hehe....klimat jak w katowicach na K1....
Taka bitwa....jak nic............ochydne to bylo........
NIe wnikam kto zaczoł wazne ze duza czesc brala w tym udzial.........

Proponuje zaostrzyc reguły takich walk...takich bitew.......

PS. Tak jak kiedys mowilem ze Horda umie trzymac klimat........tak teraz wycofuje sie z tego stwierdzenia..........
Werni zrzeszeni...w obronie klimatu...pozostaja jeszcze Kultysci....z kultu Thaza...tfu....nie da sie wymowic.... 😊 ...przed nimi chyle czola........oni przestrzegaja zasad......choc i u nich znajdzie sie czarna owca......
Nieumarly ktory byl swiadkiem tej potyczki........powiadam wam kultysci nie godny jest noszenie godla tego kultu.......sami zorietujecie ktory....a moze nie??

Nie chcialem nikogo urazic z hordy...wiem ze i w innych gilidiach znajda sie tacy ktozy stoja murem w obronie klimatu.....przewaznie to stara gwaerdia tego serva.........reszta....cienka w uszach jest........ 😉

Pozdrawiam......
acha...scrennow nie pokazuje(zachowam dla siebie )mowa byla na generalu a jak sie dowiedzialem tam klimatu tzymac nie trzeba....kto chce to trzyma kto nie to nie........ech...

Z Szacunkiem
Mortido

Post #2 26 Feb 2006, 08:18
Mortido, problem z tobą jest taki, że mówisz niby wiela, ale niewiele podajesz koknretów. Piszesz skargę i nie chcesz podać na kogo sie skarżysz. Czyli znowu marudzisz 😛 Jeśli regulamin był łamany i wiesz kto to robił- mów. Jak nie wiesz- to może popros GM'ow o sprawdzenie logow i tyla.
Post #3 26 Feb 2006, 09:25
dochodzą nowe ciekawe rzeczy w tym rejonie i dokładny REGULAMIN WALKI zrobimy lada moment
Post #4 26 Feb 2006, 09:36
To nie jest jak podejrzewam skarga na konkretne osoby a na ot jak wygldaja bitwy ludzie wstaja z martwych ale w sposób niedozwolony wrcaja do ciala duchem. Pierwsze co mi sie nie podobało to mowienie na kilometry nie widze jeszcze posatci orka a juz sie na mnie rzuca jezykiem. I pytania gdzie oni sa ? no ludzie nie po to chcemy zrobic zaszadzke ubić waszych najwiekszych żębyscie sobia na generalu mowili gdzie jestesmy czepiam sie moze ale jak zroobicieto na whisp to juz ma to wieksza szanse powodzenia bo poprostu tego nie slychac w kolo. Dalej to co dzialo sie po bitwie to byla jej najgorsza czesc jak Mort mowil 1 na 1 ty zmierz sie ze mna itd itp. Genralnie wprowadzic regulamin bitwy i ujac zachowanie w ramy i koniec. Ja dodal bym taki punkt pokonani leza w ciach nie ruszaja sie dopuki z pola widzenia nie znikinie wrog wtedy mozna wstac do cial i won do innej karainy. Skoro zostal pokonany to zwyciezca ma parwo zrobic z nim co zechce np. zatanczyc nad jego grobem albo jakis nieumarly poszuka sobie nowego mozgu 😀. No i te pojedynki gdy kazdy chce zmazacpalme nahonorze ze upadl po kilku czarach np. i szuak rownego sobie zeby go wyzawac ok nic przeciwko ale chyba po to sa areny i tam mozna sie umowic na taki pojedynek!!!!!
Post #5 26 Feb 2006, 10:12
Cadogan...ja tylko pisze co widzialem..........i co slyszalem.......
NIe bede wydawał wyroków...ani sie pod nimi podpisywał......bo to tylko gra......
i sumienie palladyna mi nie pozwala.........

A pisze bo pisac mozna.... 😊
Licze na to ze ci nieszczesnicy którzy popełnili owo wykroczenie........
nastepny raz opamietaja sie.........i wpadna we wlasciwy tor....
Toz to nie zbrodnia.......
A jeslis taki krwi zadny.......to proponuje ogrimar spladrowac..... 😉

Ps.Emagie ma racjie.......wierze ze bedzie zrobione cos w tym kierunku........

Z szacunkiem
Mortido
Post #6 26 Feb 2006, 10:28
A jeslis taki krwi zadny.......to proponuje ogrimar spladrowac..... wink.gif

O, dobry pomysł 😀 Zaraz zobaczę, czy mają tam coś poza kurzem i namiotami, huehue.

A pisze bo pisac mozna.... smile.gif
Licze na to ze ci nieszczesnicy którzy popełnili owo wykroczenie........
nastepny raz opamietaja sie.........i wpadna we wlasciwy tor....
Toz to nie zbrodnia.......

Skoro tak twierdzisz... Ja nie wnikam. Obyś się nie pomylił z tym optymizmem sleep.gif
Post #7 26 Feb 2006, 10:42
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
KEt
Post #8 26 Feb 2006, 11:12
QUOTE(temp @ Feb 26 2006, 10:25 AM)
dochodzą nowe ciekawe rzeczy w tym rejonie i dokładny REGULAMIN WALKI zrobimy lada moment
[right][snapback]11066[/snapback][/right]

REGULAMIN JEST STWORZONY ROBOCZO ( KTOS SIE TAM WOGOLE OSTATNIO DOPISAL HELLOOOOO TEMP CZYTAJ FORUM ) kurna zaczynam sie juz wkurzac heh
Post #9 26 Feb 2006, 11:19
Ja powiem tylko tyle... rosło, rosło i zdechło... 😢

A miało być tak pięknie...

Ale mam pewien pomysl i z pewnoscia umieszcze go dzisiaj na forum.
Post #10 26 Feb 2006, 11:34
Jesli moj post da jokowys skutek.............to zasluga w niebie bedzie zapisana....
A i czyscciec bedzie mi skrócony........

Gord jesli nie znajdziesz owej czarnej owcy.....
to Sluże pomocą.......choc palladyn jestem........ale w pewnej walce jestesmy razem.... 😛

Tak aby choc kilka gilidi bylo idealnych........hehe...mam nadzieje......
A czieszyc sie bede rowniez..........jak regulamin powstanie.....ze strasznymi karami za jego lamanie........

Przepisy sa po to by.......ich przestrzegac 😊 ......toz przeciez Gm'y mecza sie nad nimi.....
Biedna ket , temp , gareon....etc..etc....
A wiekszosc nie przestrzega........trzeba ich wyplewic.....jak zaraze toczaca nas serv......... 😉

Z szacunkim
Mortido

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026