📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Bitwa na krwawym słońcu - historia postaci
« Wróć do forum  •  23 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #11 26 Feb 2006, 14:45
jak juz wspomnialem...
bitwa zeczywiscie byla nie zbyt klimatyczna...

ale co do walk jeden na jeden to tez juz pisałem...

nie wiem czy ogladaliscie ta chałe jaka jest film TROJA...
tam na poczatku spotykaja sie 2 armie i krolowie wystawiaja do walki swoich najsilniejszych wojow.. ten krol ktorego zołniez wygral wygrywał cala bitwe... czemu? bo bez sensu było by zabijanie ludzi ktorzy moga sie przydac 😀 😛 tak wiec jako ze wspolnymi siłami nie mogliscie mnie pokonac ustawilismy z zirkim tak zwany pojedynek... ktory wygrał zirki zwany potocznie puszka 😛 i tak bitwa pod cross zakonczyła sie wygrana Przymieza... screenow nie bedziem umieszczac... czemu?

hmm...

powiem tak... jak bedzie wiecej takich bitw to ludzie zaczna sie uczyc... a teraz to byla nie wiem chyba 2 taka bitw... i jeszcze mlodsi gracze nie wiedza niektorych zeczy...

aaahaa... i taka sprawa nie wiem czy to do tempa czy innego GM...
czy jak ktos wskrzesza... to ten ktorego wskrzeszono nie mogl by miec powiedzmy 5 minut resurection sicknes? tak jak u anioła jest 10 minut tak mysle ze powinno byc tak samo albo troche krocej z normalnym wskrzeszanie...

bo to jest dopiero nie klimatyczne...

wyobrazcie sobie
ktos zostal zabity.. caly zakrwawiony pociety... dziury od topora w brzuchu itd itp...
przychodzi kapłan wskrzesza woja... woj wstaje i z ogrzykiem na ustacy "wy plugawe bestje zabiliscie mnie to teraz was zabije ahaha!" ee? wtf? koles jes caly pociety kosci polamane taki koles powinnien lezec w namiocie szpitalnym a nie odrazu rzucas sie do walki 😠 mam nadzieje ze rozumiecie co mam na mysli?

aha.. fajny pomysł jest tez z tym ze sie nie da uciec z bitwy... NIE MOZESZ ZWIAC Z BITWY! tylko czemu jak od 2h z nikim nie walczylem nie moge sie teleportowac bo tak mi pisze ? 😛 😂
Post #12 26 Feb 2006, 15:13
Dobra rzecz z tymi trupami.......
tak powinno byc kto zginie lezy....bez wskrzeszen bez aniołow cudów..itp......
mozna przynajmniej pole bitwy poogladac.... 😊

Bitwy byly by tresciwe...krótkie.......i pelne napiecia........
Mysle ,ze to udoskonalenie powinno rostrzygnac spor.....oraz kwestie......
......ZASADY BITEWNE..... 😎

Pojedynki sam na sam.....to rozumiem....
Spotykaja sie dwaj przywódcy i walcza....aby zolnierze swojego zycia oddawac nie musieli.....
Tylko zeby takie zajscie moglo dojsc do skutku......to dwie strony musza....podzilelac ten poglad..( np. mnie uczono ze takimi sposobami tylko barbarzyncy walcza-----zeby nie bylo tego typu wyjasnien------i jak tak nie walcze)......no i moze miec racje.....

czyli ten przepis tylko za oczywistym porozumieniem.....i tylko wodzowie albo najlepsi wojownicy.....
Bo w naszej potyczce kazdy kto mial palec..w..... 😛 hehe.......mowil..
Jeden na jeden...ja ci pokaze.........hehe.....

Mysle ze przepisy Bitewne dobrze napisane umila i urozmaica nam gre..........
Moze do tworzenia takowych przepisów , zaciagnac stara gwardie tego serva...
a nie dopuszczac wszystkich......... 😊
TAk mi sie wymsknęło.......hehe

Z szacunkiem
Mortido
Post #13 26 Feb 2006, 15:23
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
Post #14 26 Feb 2006, 15:31
Po wczorajszym postanowilem spisac do kupy te zasady walki, bo wszyscy o tym mowili, a niewielu odezwalo sie w temacie ZASADY WALKI. A juz nikomu chyba nie chcialo sie tego spisac, mimo iz kazdy o tym gada.

Link: http://wow.page4u.pl/index.php?showtopic=3997&hl=

Odopwoadajac na pytanie jakie moze sie pojawic: Nie! Wcale sie nie rzade. Zrobilem tylko to czego nikomu z graczy sie nie chcialo (ewentualnie nie mial czasu). Uwzglednilem wszystkie wypowiedzi w tamtym temacie i to co mowicie tutaj i sprobowalem to polaczyc... Mam nadzieje ze sie udalo i ze bedziecie zadowoleni. Teraz czekamy na grupe GM's.
Post #15 26 Feb 2006, 15:33
Gord masz racje...........
NIe powinno byc rozmow pomiedzy rasami.......chyba ze ktos zna obcy jezyk 😊

Ale obcy jezyk jest nauka nie do osiegniecia..............
I tu jest problem.....
Bo przeciez powinno dac sie nauczyc jezykow.....kazdych.....

Ciekawe jak ta kwestia sie rozwiaze.......
Bo to jest trudna sprawa...........ale zgadzam sie z toba..... 😉

Z szacunkiem
Mortido
Post #16 26 Feb 2006, 18:04
QUOTE(Capo @ Feb 26 2006, 04:33 PM)
Gord masz racje...........
NIe powinno byc rozmow pomiedzy rasami.......chyba ze ktos zna obcy jezyk 😊

Ale obcy jezyk jest nauka nie do osiegniecia..............
I tu jest problem.....
Bo przeciez powinno dac sie nauczyc jezykow.....kazdych.....

Ciekawe jak ta kwestia sie rozwiaze.......
Bo to jest trudna sprawa...........ale zgadzam sie z toba..... 😉
                                                                      Z szacunkiem
                                                                          Mortido
[right][snapback]11099[/snapback][/right]

ja to w sumie ostatnio wylaczylem kanal General... 😉 dopiero sie zorientowalem jak mi ktos na prv napisał a taki spokoj mialem...

mozna by zablokowac generale... bo w sumie nie sa potrzebne...
bedzie bardziej klimatycznie...
co wy na to?
Post #17 26 Feb 2006, 18:21
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
hotshot
Post #18 26 Feb 2006, 19:40
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #19 26 Feb 2006, 20:24
hehe genialny pomysl i rozwiazuje wszystkie problemy i kontrowersje zwiazane z klimatem na generalu 😀
Post #20 26 Feb 2006, 21:47
Ja tez jestem za 😀 . Juz od dawna tak sobie myslalem, ze byloby milej, bo to przeca niezbyt klimatyczne, jak tauren rozmawia z krasnoludem, nawet jak stoja obok siebie.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026