📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na nadmierne banowanie graczy i brak klimatu w grze
« Wróć do forum  •  47 post(ów) w temacie 1 2 3 4 5
Post #21 07 Mar 2006, 00:53
staramy sie cos robic, to okazuje sie, ze to zleeeeee..., a jak staramy sie cos pozytecznego, zeby wam uprzyjemnic gre, to znowu zle, bo to i tamto. Jak dajemy bany, to jednym sie podoba, bo czyscimy swiat, a drugim nie, bo uwazaja, ze po jaka cholere sa bany ??

Rece mi opadaja...

Gord ma duzo racji, ale nie w 100% 😊

PS: Gord - ja tez ostatnimi czasy malo gram, albo wchodze do wowa tylko, zeby z kilkoma osobami pogadac i to wszystko, o serverowe zycie sie faktycznie chrzani, a jak probujemy podjac jakiekolwiek kroki, zeby to zmienic, to po dupie dostajemy.

Co do imion: Macie refleks szachisty - postacie istnieja od pazdziernika chyba, a wy nagle teraz sie zaczynacie rzucac, ze jest nieklimatyczne lub "zapozyczone" z innej gry itp. No troche szkoda po prostu, ze takie mroczne czasy nastaly dla MW ...
Post #22 07 Mar 2006, 00:54
Jesli mozna dorzucic kilka zdan.....

KLimat to podstawa.....kto lamie ban......resocjalizacjia...a jak nie to wypad z MW...to przeciez podstawowe zalozenie tego serva......

Screny to podstawa.......robic ile wlezie i oczyszczac z plugastwa.....

Bany jak najbardziej......robic ile wlezie i oczyszczac z plugastwa.....

Zabawa jak najbardzie.....oto tu chodzi......ale jak sa ludzie ktorzy lamia reguly...
i nie przestrzegaja zasad.....to ban i dowidzenia........jak w piaskownicy....
Umiesz sie bawic zostajes znie umiesz spadasz.......
JAk w Chinczyka.....graj tylko ci co maja pinek i rzucaja jedna kostka.....a nie np trzema.....

Ekxpienie powinno byc tepione.......jak ptasia grypa. 😊 .......Gm"y powinny pomyslec nad ta kwestia......Znam osobiscie osobnikow ktorzy zaczynali z 1 lvl ja mialem 40 lvl.....ja doszedlem do 50 lvl a kolega pod 70 lvl......hehe
Przyklad z zycia wziety..... 😊

Starzy gracze......jesli lamia klimat i nie przestrzegaja zasad stworzonych przez Gm'ow.....ban i dowidzenia moze ich czas juz minal...... 😛

Gm powinien swiecic przykladem.(klimat , zachowanie itp).......bo jesli nie beda...
To dlaczego gracze maja przestrzegac regul.....

Do hotshota i Gorda.......jesli panowie zrezygnujecie z MW to ja tez odchodze.....
choc palladyn jestem......zbieram manatki i ide z wami na tulaczke... 😛
Znam ten bol gord...odnosnie expienia.....hehe..ale trzeba czekac na gm'ow
Ale nie mowcie ze Kult odejdzie.......bo jak boga kocham.....zrzuce szaty palladyna zakonnika......i przywdzieje szaty kultysty....
Dla mnie KUlt to Horda Klimatyczna......reszta sie nie liczy.......
Chocby bylo tysiace innych lepszych (w lvlach).....to i tak kultysci to potega......
i jej nic nie zlamie......a jak odchodza od was to niech odchodza......nie sa warci noszenia szat kultystów....... 😉

Kapitan Thorsten to dopiero krasnal z krwi i kosci.......
Psy wojny to kolejna gilidia do ktorej chetnie bym zawital.....
Ale jak to zawsze mowili......"Nie ten wzrost"...hehe
I wiem ze robi wszystko aby lepiej sie gralo.....bardziej klimatycznie..... 😊

Yagarn podzielam twoje zdanie.....
Jak slysze "witaj" i zanim zdaze napisac......to juz nie ma goscia...... 😠 to zgroza.....
I krew sie gotuje.....

Gnomy Samalin Jontek Ferick Eldgrim itp......
To dopiero gnomy!!
nigdy nie slyszalem zeby klimat lamaly......
a jesli screeny umieszczaja..to chwala im za to.......Gnom rullez!!.......Hail!!

To czołowka klimaciarzy jesli tych zabraknie to MW zejdzie na psy.......hehe
Wiem ze na serverze wiecej jest takowych......
Ale duzo jest tez takich...ktozy grac nie potrafia........
Proponuje....zrobic czystke...polowanie na czarownice.......I niech sypia sie bany...
Czy stary gracz czy mlody...kazdy powinien czyc respekt przed regulaminem.....
i Karzaca reka GM'ow ( oczywiscie takich ktorzy sami nei lamia regul)........

Acha bluzgi jeszcze......
Mozna przecie zamiast k**** m**.......powiedziec psia mac....
to taki glupi przyklad......hehe 😉
Kasnal bez przeklenstw to nie krasnal.......chodzi o to ze mozna przeklinac w klimacie......

Coz z tego ze wiekszosc ksiazek fantasy powstala w XXw i przeklenstwa typu
k***** h** sk******.......sa na kazdej prawie stronicy ksiazek dla uwczesnej mlodziezy..... 😊 (sapek rzadzi) to nie znaczy ze nie mozna ich zastapic innymi.....
Oczywiscie nie mysle ze te wulgaryzmy sa zle jak uslysze od czasu do czasu od krasnala...k**** to az milo sie zrobi......ale zeby nie przeginac....
(Odsylem do starych kronik sredniowiecznych w kazdym porzadnym klasztorze jak poprosicie to wam udostepnia.......ehheh)

To moje zdanie........ 😊

Ps. KTO POMIMO UPOMNIEN LAMIE REGULAMIN BAN NA ZAWSZE....
BEZ WZGLEDY NA LVL , POZYCJIE SPOLECZNA, CZY ILOSCV SPEDZONA PRZY WOWIE......

Ps2. Im wiecej tym lepiej......czytki czystki....czystki.......
BRAWO OBY TAK DALEJ...
CZEKAM NA KOLEJNE BANY.....
NIE MA CO SIE ZALAMYWAC....JA UWAZAM ZE MW IDZIE W DOBRA STRONE.
I SIE ROZWIJA.....

Ps3. jesli kogos urazilem z gory przepraszam....

Z szacunkiem
Mortido

Post #23 07 Mar 2006, 00:58
Czemu ja tak lubie czytac posty Capo ? 😊
Powaznie jakos podnosza mnie na duchu, ale to tylko kropla czystosci w morzu zgnilizny ...

Capo jako jedna z niewielu osob docenia slusznosc istnienia dzialu "BAN"
Post #24 07 Mar 2006, 07:31
MorTUŚ MNIAM MNIAM PIEKNIE!!!! POPIERAM POPIERAM POPIERAM

Z powazaniem i Granatem reku

JONTEK

Tak poczytalem sobie dokladnie - Panie Grand moze i nie masz nic do mnie ALE MASZ DO MOICH KUMPLI <THORSTENA obrazac nie pozwole a tym bardziej SAMA>

Thorsten ROBI ZAJEBISCIE DUUUUZO dla servera

a i Ps. ja nie biegam za ludzmi...
Post #25 07 Mar 2006, 07:51
Ja również nigdy niemówiłem, że jestem przeciwny banom. dostarczam materiałów dowodowych za każdym razem jak mi wpadną w ręce 😀 Jednak jeśli banujemy to banujemy wszystkich... tych którym się należy. Nie ważne czy to nowy gracz czy stary i pod jakim nickiem się go zna. Acha i jak banujecie to za to co jest niezgodne z regulaminem... nie przypominam tam sobie punktu mówiącego o zakazie bójek 😉

grand... zmykaj, bo ci koledzy łopatkę zabiorą. Kondolecje dla SotD. Gdybym miał głosować na najbardziej tandetną gildię to bylibyście na pierwszym miejscu. Mówię to nie z wrogości do założycieli, ale poprzez spotkanie Waszych graczy.
Post #26 07 Mar 2006, 08:25
co to jakis to sum up sie zrobił... to nie koniec świata... proponuje wziąść sie do roboty i świecic przykładem a nie sie rozczulać ... bo rzuce development i bede sobie grać.. a co źle mi by nie bylo... przynajmniej nie mial bym TYLE do roboty...
..no to gramy... a nie marudzic...
Post #27 07 Mar 2006, 08:30
Najpewniej to wszystko to tylko przejściowe problemu spowodowane niezadowoleniem paru osób z bana... Tylko, że takie "problemy" nie powinny istnieć, bo myślę, że dużo jeszcze takich spraw będzie. Może jak ban to jednocześnie na grę i forum? A jak osobnik chce pogadać to na mIRCa zapraszamy.

Hotshot, Gord- Ja was osobiście nie znam, ale zawsze darzyłem was pewnym szacunkiem, za to, że staracie się stworzyć coś takiego jak Kult. Jeśli odejdziecie, to zrezygnujecie z tego, a to jeszcze nie jest stracone. To i tak wasza decyzja, ale róbcie jak uważacie.
Ja z serwera nie odejdę przez to, że ktoś naexpił i mi podkopuje gildię. Już jeden członek dał się przekupić (chyba), ale jeśli zajdzie potrzeba to będę w niej sam z Yagarnem (Wtedy nareszcie będziemy mieli gildię czysto krasnoludzką! 🙂 ). Ale tak długo jak na MW będzie walka o klimat tak długo będzie Straż, nawet jeśli się rozpadnie, to ja zawsze w sercu będę Góralem.

No więc panowie, widły w dłoń i BAN THEM ALL! 🙂
Post #28 07 Mar 2006, 08:38
Ha Cado! Nie ma to jak osoba która zawsze potrafi wlać trochę otuchy w serce! 🙂

Górska Straż strzeże nie tylko naszych gór ojczystych, obiecuje też strzec klimatu na tym serwerze- choćby to miałaby być gildia dwuosobowa.

Moje zdanie jest takie: Banować wszystkich bez wyjątków, ale najpierw omówić sprawę z delikwentem.
Post #29 07 Mar 2006, 08:42
user posted image

user posted image
"plz dont ban us!!!"
Post #30 07 Mar 2006, 08:46
😂

Nic z poprzedniego posta nie zrozumiałem ale to co wstawiłeś mówi samo za siebie

😂

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026