📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na nadmierne banowanie graczy i brak klimatu w grze
« Wróć do forum  •  47 post(ów) w temacie 1 3 4 5
Post #41 08 Mar 2006, 10:16
"Naprawde zepsulo ci to klimat ze on uzywal takiej broni a nie innej?
Albo ze mial tak na imie? Nie popadajmy w skrajnosci..." tym bardziej ze mlot ten nosilem niewiedzac iz wykorzystuje "bug gry" a pan Thorsten robil to, jak sam wspomnial umyslnie. I ty mowisz, ze sie nie czepiasz ehh. A co do imienia to Liferoot ci przeszakdza? Mi nie. Pozatym odwal sie wresazcie odemnie biedaku, bo ty jestes aniołek i niewiniątko nie? Pewnie napiszesz zaraz posta " tak przyznaje - zdazylo mi sie zlamac regulamin" ale wiecej nie uzywaj mojej osoby jako przyklady do twoich zrypanych postow.Po prostu odwal sie ode mnie i zapomnij o mnie. Ty zawsze jestes niewinny i ten"dobry".Nadgorliwiec;/ graj a nie pier***, rob screeeny tym ktorzy naprawde lamia reg. a nie za byle gowno lecisz z plaaczem do gmow.
Post #42 08 Mar 2006, 10:21
ej dosyć tego co... 😐
Post #43 08 Mar 2006, 10:54
Temp jesliś łąskaw powiedz panu "mądremu" zeby wiecej sie mnie nie czepial i odwalil sie od mojej gildi. Wtedy i ja nic nie bede pisal. Ale jak tu nie pisac kiedy on co chwile jako przyklad podaje mnie. Nie wiem czy jest takim dzieciuchem, ze nie moze dac sobie siana czy moze ma jakis uraz z dziecinstwa
Post #44 08 Mar 2006, 13:26
zaczniecie mowic na temat.. albo go usune...nawet na zamkniecie i lezenie tutaj nie zasluguje .. .juz prawie
Post #45 08 Mar 2006, 13:54
Ech , kiedys to juz mowilem i powtorze jeszcze raz , jesli ktos ma uwagi do gildii SoTD to prosze to zglaszac do mnie (Zibi) lub Wazi , wyciagne odpowiednie konsekwencje. Thorsten , jesli masz uwagi co do czlonkow gildii tej to wal smialo , dosc duzo czasu spedzam na ircu , a jak nie to w grze daj znac. Nie mam zamiaru sluchac skarg na graczy , ktorzy reprezentuja SoTD. Ja takze jestem za sciganiem graczy nieklimatycznych , jeszcze zadnego nie udalo mi sie zamiescic w dziale skarg , poniewaz po moim ostrzezeniu zauwazylem poprawe i nie popelnial bledu , bynajmniej w mojej obecnosci.
Post #46 08 Mar 2006, 14:04
Zamknijcie już ten temat.
Post #47 08 Mar 2006, 14:05
Grrr nie wypowiadalem sie w tym temacie bo mialem nadzieje ze ktos go wyrzuci albo zamknie... co to za temat Tarzanus "Skarga na Mroczne Wrota" a moze ciamajda jaja sobie znowu zrobil... Jak sie nie podoba to wypad a nie Skarga na Mroczne Wrota 😠 proponuje zamknac i koniec albo wywalic do kosza... 😠
« Wróć do forum 1 3 4 5

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026