|
Post #31
07 Mar 2006, 13:53
no widze ze odrazu cicho i spokojnie sie zrobiło...
to jeszcze to tak asekuracyjnie... prosze... fajne zajęcie zamiast za-dużo myśleć: Bum! |
|
Post #32
07 Mar 2006, 13:55
Ehh...przestalo mnie to smieszyc... Probujemy zrobic cos dla tego Serwera, a wiec i dla Was...Probujemy wprowadzic tu klimat ktory jak wiadomo bardzo umila gre(bez ciaglego gadania o lootach expach itp)... Staramy sie zrobic cos zeby ten serwer nie byl kolejnym serwerem na ktorym graczom zalezy tylko na itemach i lvlach...
Co dostajemy w odpowiedzi? Bluzgi, bezsensowne oskarzenia np. na temat naszego "nic nie robienia"(chociaz prawo do takich oskarzen ma chyba tylko Ipkiss ktory dobrze wie co ktory GM kiedy robil) Dostajemy w odpowiedzi na Bany(wg. mnie calkiem sluszne) posty zachecajace do buntu (np. dlaczego nie moge sobie na serwerze troche poprzeklinac?) Duzo czasu wkladamy w ten serwer aby nam wszystkim gralo sie tu lepiej, tymczasem wy osadzacie nas pochopnie i twierdzicie ze expimy(tym poczulem sie urazony bo jakos ja na wlasnej postaci mam lvl 4x, KEt rowniez, Tomo bodajze 63, gareon 70 a temp nawet nie ma postaci...) I nazywacie nas expiarzami chociaz sami nie wiecie ktore mamy lvle na serwerze i co tak na dobra sprawe robimy....(i nie tlumaczcie ze ten post byl do innego gm bo piszecie wyraznie "drodzy gmi" a w takim razie piszecie i do mnie) Podobno gmowie na wlasnych postaciach mowia o "nie przesadzaniu z klimatem" ale gdzie kiedy w jakich okolicznosciach i do tego gmowie majacy postac w A powiedzieli to graczom z hordy... 😑 Tego nikt nie jest w stanie powiedziec... To wszystko sprawia ze po prostu odechcialo mi sie cokolwiek robic dla Was bo po co mam marnowac czas ktory moglbym poswiecic np. mojej rodzinie skoro potem i tak slucham tylko dennych oskarzen... Rozwazam rezygnacje ze stanowiska GM bo po co sie meczyc...Zapewne niektorym bedzie to na reke... |
|
Post #33
07 Mar 2006, 14:31
Versus... Ja bardzo szanuję pracę wszystkich GM'ow, w tym i twoją, dziwi mnie twój post 😑 . Wiadomo, że zawsze znajdzie się parę osób, którym coś nie będzie pasować i przyczepią się do tego, zapominając zazwyczaj, że GM to też człowiek. Mówisz, że może lepiej zrobić coś innego? Zapewne masz rację- idź odwiedź chorą babcię, napisz pracę magisterską czy poczytaj gazetę, bo jest naprawdę DUŻO rzeczy ciekawych. Jednakże, skoro już GM'em jesteś to powinineś o tym wszystkim wiedzieć i to przemyśleć- sami wiemy najlepiej co chcemy robić. Jeśli chcesz pracować nad MW- to ja i wielu będziemy temu bardzo radzi, a ty przejmować się nie powinieneś głosem "innych". Jeśli chcesz zrezygnować to nie będziemy ci mieli tego za złe, chociaż będzie szkoda. Pamiętaj tylko, żeby robić to, co ci sprawia przyjemność.
To tak ogólnie było do całej ekipy GM'ów. |
|
Post #34
07 Mar 2006, 14:45
ta versus... to tylko pare osób.. jeszcze 429 minus te pare moze nas obsmarować.. wtedy pojdziemy kopać sobie doły hm 😉
aaaaa i ja mam level 255... ale XPiarz ze mnie...... uuuuAAA |
|
Post #35
07 Mar 2006, 15:48
ehhhh... nie o to mi chodzilo w tym poscie... Ja pisalem o stosunku ludzi GRAJACYCH na serwie, a nie GMach... Progowalem pokazac, ze dzieje sie cos zlego z klimatem (i nie chodzi mi to o odgrywanie postaci a o zlosc, zacieklosc, i klutnie na seriwe) a tu nagle prubojecie wszystko zwalic na MG...
Versus... przekrecasz moje slowa... Ja uwazam ze mozna uzywac przeklenstw, jesli to jest zgodne z klimatem i W GRANICACH ROZSADKU! Wiecej mozna powiedziec o PrintScreenach... Wile osob sie szczyci z tego ze je zamieszcza... I DOBRZE! Czy ja powiedzialem ze sa zle? NIE! Za to mowilem ze o wiele lepiej jest nie UPOMNIEC, a POKAZAC, NAUCZYC kogos klimatycznie sie odzywac... A i jeszcze jedno... Dlaczego niemal wszystkioe bany sa w Aliance? Bo ona po prostu nie jest klimatyczna... Jak komus NAPRAWDE zalezy na klimacie, to zapraszamy do nas! Thorsen, u nas sprubuj znalezc nielimatyczne osoby... NIE JEST TO ŁATWE!! A dlaczego? a) To prawda, jest latwiej odgrywac glupiego orka niz jakiegos maga ludzkiego. 😎 LUDZIE STARAJA SIE SAMI ZACHOWAC KLIMAT! I UCZĄ TEGO INNYCH!!! Niestety i tu jest pare niechlubnych wyjątkow, ale sa to WYJĄTKI. HORDA GORA!!!!! |
|
Post #36
07 Mar 2006, 16:12
widze ze czerwony kwadracik nie pomaga :/
|
|
Post #37
07 Mar 2006, 16:19
Hehehe Tarzanus nie dam rady tego zrobić z kilku powodów:
1. Możliwe, że na pradę się pilnujecie. Ja tam nie wiem, ale skoro tak mówisz pozostaje mi tylko przytakiwać z uśmiechem 😉 2. Jest Was mniej to miejsze prawdopodobieństwo spotkania gracza... do tego jeszcze nieklimatycznego. 3. Gram w Alliance od was dostałbym tylko po dupsku 😛 4. Zwyczajnie nie rozumiem co mówicie 😛 (chociaż czasami słychać jak 2 postacie kłócą sie na generalu co do jasno przedstawionych na forum zasad walki) Odpowiedz mi tylko proszę na jedno pytanie. Twoja wypowiedź brzmi jakbyś uważał, że celowo chodzę za graczami i wyczekuję na błąd. Prawda to? Jeśli tak uważasz to się niestety mylisz - to zadanie zostawiam zanimizowanym GMom. PS. Wiesz jak zaczęła się jedna z kłótni? Mówię o moim sporze z grandem. Raz zwróciłem mu uwagę, że jego postać ma złe imię a drugi, że używa broni przeznaczonej tylko dla wojownika... Powiedz opłacało się? Teraz facet miałby dawno bana, a ja święty spokój :/ Do niektórych nie trafia po prostu i tyle. Zamiast poprawić błąd wszczynają świętą wojnę. Przez to psuje się klimat i przez to klimatyczni gracze odchodzą. Nie znaczy to, żę wszystko jest winą granda. Daleki jestem od takich wniosków. Chodzi mi jedynie o wzór zachowań. Do pewnego poziomu zachowań społecznych również trzeba dorosnąć. PS2. Kwadracik dobry jest 😀 |
|
Post #38
07 Mar 2006, 16:49
w kwadraciku mialem 21 sekund:/ 😛
Nie uwazam ze zajmujesz sie tylko wychwytywaniem tych nieklimatycznych... Po prostu uwazam ze bierzesz to zbyt powaznie. Naprawde zepsulo ci to klimat ze on uzywal takiej broni a nie innej? Albo ze mial tak na imie? Nie popadajmy w skrajnosci... Ja nie probuje walczyc z printscreeenami... ja chce powiedziec ze mozna to lepiej rozwiazac, jesli ma sie odrobine ochoty... I tematem mojego postu nie bylo donosicielstwo, bo nie tylkoo o to chodzi... Mysle takze o innym postepowaniu... Jak chodzby to oczernianie Gildii Thazagiasza, negatywny oddzwiek na ta akcje gildii Psow w Banku... Po prostu cos sie zlego dzieje z ludzmi na serwie... I to WIDAC!!! |
|
Post #39
07 Mar 2006, 18:24
Oczywiście nie zepsuło mi to klimatu. Do klimatu wcale nie potrzebuje innych graczy, ale miło jest powariować z kimś do spółki 😀 IPKISS ułożył kiedyś regulamin i podejrzewam, że zrobił to po to żeby gracze go przestrzegali. Trzem graczom zwróciłem uwagę, że to co robią jest z nim niezgodne. Wszyscy nosili tę broń i wszyscy byli elfimi druidami. Dwóch pierwszych powiedziało "ok w porządku zmienie broń" trzeci zaczął mnie obrażać w grze (choć na whispie) grozić "wjazdem na chate". Powiedz, że to jest normalne... Dodam jeszcze, że ja również takową broń miałem i przez kilka dni skuszony wysokim DPS sam używalem. To psuło mi klimat, więc ją odłożyłem i tego samego wymagam od innych. Trudne do zrozumienia? Nie czepiam się - jestem wierny regulaminowi, ktróry ponoć trzeba zaakaceptować żeby tu grać.
Nie biorę niczego zbyt poważnie. Wymagam jedynie żeby ludzie przyznali się do błędu kiedy się im go pokazuje. PS. To nie była akcja Psów. Zrobił to Ferick z innymi gnomami bez mojej wcześniejszej wiedzy i przyzwolenia, co nie znaczy, że jestem przeciwny. |
|
Post #40
07 Mar 2006, 20:08
mam nadzieje ze wszyscy wyciagniemy jakies wnioski 😛 z tej zagmatwanej rozmowy...
PS: Myslicie ze niebieski gnom w hordzie moze byc klimatyczny? |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |