📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4369
« Wróć do forum  •  67 post(ów) w temacie 1 2 3 4 5 6 7
Post #31 09 Mar 2006, 23:39
Najrozsadniejsza wedlug mnie jest t opcja:
"Wprowadzić nowy emu nie resetować postaci i zmniejszyć o 10% zdobywany exp."
I jestem kategorycznie przeciw resetowaniu postaci, bo zaduzo czasu poswieciłem na profesje.... A jesli ktos chce miec koniecznie reseta postaci to zrubcie go dla poszczegulnych jednostek a nie zeby wrzyscy inni na tym tracili.....

//IPKISS
Ta opcja jest nie rozsądn, ponieważ po wprowadzeniu jej połowa ludzi straci postacie na skutek zmian miedzy starym a nowym emu.
Przez co Ty również możesz ją stracić a ktos inny nie 😊

//Nuz~
Tak jest to pewne ryzyko, ale jestem gotowy je podiac. Nawet jesli mi skasuje to konto to innych dorobek sie uchowa... A co do zmniejszenia Expa z potworow i questow to bym nawet zmniejszyl go o 50% 😛 A max lvl bym zrobil 50... Nieodemnie to zalezy, to tylko taka mala propozycja. Zrobicie jak uwazacie...
Post #32 10 Mar 2006, 07:32
Ja dodam cos od siebie. Zaznaczylem 3 pkt. a to dlaczego :
jak sie nie myle dziala blokada na lvl , zatem mozna wreszcie zalozyc ja na 60 lvl a co za tym idzie nie kazda postac tej samej klasy i rasy bedze taka sama wiec bedzie to do czego dazylismy od dawna , wiec stwierdzenie niektorych jest bledem , ze zacznie sie expienie (po czesci jest to nieuniknione , sa przeciez ambitni gracze 😀 ).Co do profesji , mam tez dobrze rozwiniete , szkoda troche sie rozstawac , ale jestem w stanie poswiecic
wlasnie dlatego co napisalem powyzej.
Takie jest moje zdanie , mysle , ze slusznie do tego podchodze.
Post #33 10 Mar 2006, 08:15
A wiec i ja dodam swoje... dla was co klimat miec 20 level siedziec w SW albo innej fortecy i snuc opowiesci o tym jak pewnego dnia ubilem smoka czy inna bestie albo jak 100 lat temu widzialem grupe orkow ktora szturmowala SW... no i calkiem fajnie jezeli pomaga ci to w rozwoju odgrywaniu swojej ostacia niski level ci nie przeszkadza wiec ja sobie odgrywaj... ale jest jedno ale! np mi level 20 nie jest wystarczajaco duzy by odgrywac swoja postac ani zadnemu orkowi ktoryzamiast siedziec w stolicy woli grabic gwalcic i lac w morda bo jak ma wleciec taki ork z 20 levelem do osady ludzkiej i wycinac w pien jak go byle straznik poturbuje?... to ma byc orczy berseker rzucajacy sie w wir walki a nie siedzaca w Durotarze zamknieta od wszystkiego za przeproszeniem cipa bo to cos nie tak... RPG to odgrywanie postaci w danym swiecie i integracja z nim, nie karzdy musi byc heros i uczestniczyc w krocjatach przez co na stolice orkow juz bardzo dawno nie bylo zadnego oblezenia... my z Hordy staramy sie to rozruszac i organizujemy wypad na SW bo to chyba przyjemne jak gracze walcza z innymi graczami lepsze to niz tluczenie mobkow czyz nie ?... a jak ci sie nie podoba taki stan rzeczy to schowaj sie w jakims budynku w SW i odczekaj az inni obroncy odepra atak... Wiele razy byla dyskusja reset nie reset poczytajcie stare posty.. co wam to da tylko zaostrzy proces expienia czemu?... bo starsi gracze beda juz znudzeni znowu ciagnac to samo co juz osiagneli, teraz cos o sobie i moich kompanach... przed 70 levelem karzdy latal sam za swoimi zadaniami, widywalismy sie raz dwa razy dziennie innych graczy tak samo nie mielismy pieniedzy ani nic.. teraz gdy nasze mozliwosci fizyczne zostaly osiagniete mamy czas dla siebie i innych wspolne wyprawy na osady ludzkie, w najblizszych planach zakup budynku do giliidi i urzadzania w nim roznych biesiad walk na piesci itp. ustanowienie obowiazkow wewnatrz gilidii albo tez zatrudnianie osob spoza niej wynajmowanie np barmana czy snujacego opowiesci wszystko oplacane przez nasza gilidie... reset tylko nam rozwali te plany ale co tam milo znowu bedzie latac za levelem i denerwowac sie po 14 dni od resu ze tamten ma 10 leveli wyzej zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie gral duzo wiecej niz ty i bedzie mial 60 a ty 30 level i znowu przyjdzie ktos nowy co bedzie mial 5 level i bedzie glosno krzyczal reset postaci... hmm to juz bylby 3 reset postaci i hmm nie wiem czy po tym 3 dalej bym mial ochote grac od nowa, tak jak wielu starych doswiadczonych graczy ktorzy umieja juz sie w wiekszosci zachowac i pomagaja pilnowac porzadku...

Reset tu nic nie zmieni...

ps. Hmmm tylko jak wszyscy mamy przesiadywac w SW panie Thorsten to po co podzial na Horde i Alliance... nie wszyscy sa takimi thorstenami jak ty...
Post #34 10 Mar 2006, 08:36
//IPKISS
Off-topic
Post #35 10 Mar 2006, 08:41
QUOTE(rastakol @ Mar 10 2006, 08:15 AM)
hmm to juz bylby 3 reset postaci i hmm nie wiem czy po tym 3 dalej bym mial ochote grac od nowa, tak jak wielu starych doswiadczonych graczy ktorzy umieja juz sie w wiekszosci zachowac i pomagaja pilnowac porzadku...

[right][snapback]12175[/snapback][/right]

Jest napisane takze w ankecie , ze moze emu skasowac niektore postacie , a jak padnie na Twoja , to znaczy , ze rezygnujesz ?
Wiec mysle , ze jezeli maja byc skasowane niektore postacie , to niech bedzie reset wszystkich postaci i zrobic blokade na 60 lvl , jezeli emu nie skasuje zadnej to niech zostana wszystkie.
Post #36 10 Mar 2006, 08:50
//IPKISS
Off-Topic
Post #37 10 Mar 2006, 09:24
Jak ktoś do tej pory expił to czemu po resecie niebedzie tego czynił, bedzie jeszcze wieksze expienie dltego że beda chcieli być najlepszymi na servie.Jak chcecie skończyć z expieniem to wogule wylacznie exp i bedzie spokuj.Weśie pod uwage że wiekszość ludzi któży są zwolenikami resetu mają postacie około 70lv wiec, znudzily sie im postacie i teraz chca zaczac od nowa i dlatego tak są goraco nastawieni do dej propozycji.
Post #38 10 Mar 2006, 09:38
//IPKISS
Off-Topic
Post #39 10 Mar 2006, 10:06
//IPKISS
Off-Topic
Post #40 10 Mar 2006, 11:00
Ja jestam za całkowitym resem postaci u wszystkichi można nawet expa obniży ale dajcie więcej skór i innych materiałów wypadajacych z mobków bo jak naraziie to cienko z tym i majac posta na np. 50lvl niektórzy nie potrafia uszyc prostych ubrań bo skill za słaby.

« Wróć do forum 1 2 3 4 5 6 7

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026