|
Post #2
02 Apr 2006, 16:28
Nigdy wam się to nie uda! Za Króla!
|
|
Post #3
02 Apr 2006, 21:46
Tak krola SW neidostana! Juz mialem raz przyjemnosc go bronic i sie udalo 😊 Horda precz!
|
|
Post #4
03 Apr 2006, 07:22
QUOTE Honorowy Kodeks Walki 3. Koniec walki następuje, gdy: B )Jedna ze stron ucieknie, a pościg zostanie przerwany... My gonimy was ,a wy uciekaliscie az do Goldshire. My juz myslimy ze wy uciekliscie to wy znowu wracaliscie. I taka niekonczaca sie rutyna. Po co jest ten Kodeks ? Od kiedy na bitwie postacie biegaja w kolko (Dru Nak itp.) Bojac sie smierci ? Jak przychodzicie walczyc to walczcie a nie ciagle uciekacie... A nie zachowujecie sie jak tchorze... Walka trwala ponad 2 godz. I tylko paru naszych zginelo ,bo nie uciekali jak wy tylko walczyli do konca...Prawie caly czas staliscie pod brama ,by jak wam zycie sie zacznie konczyc uciec ! Przynosicie wstyd Hordzie... (To jest moja opinia) Z powazaniem Rafas |
|
Post #5
03 Apr 2006, 08:06
Juz raz ich pokonalismy zrobimy to ponownie.
😀 |
|
Post #6
03 Apr 2006, 10:46
Rafalos a n.p Margoth zginal 3 razy
|
|
Post #7
03 Apr 2006, 11:04
Rafalos fajnie masz jak myślisz, że każdy stanie sobie w miejscu i będzie czekał aż go zabiją, a co do uciekania jak ma się mało hp to się nawet nie wypowiadaj bo Nuzifax np. uciekał po jednym ciosie do tyłu ^^. Tak samo zresztą robiła większosć przymierza. A co do stania pod bramą. Trudno żeby wszyscy wbiegli na pałę przez bramę jak za bramą ustawiono gdzieś 5-6 majorów mattingly którzy są elitami gdzieś na 60-63 lv ^^. Zastanów się zanim powiesz coś mądrego.
PS: Kto powiedział, że każda walka musi być honorowa. Raczej wątpie żeby podczas ataku na stolicę jakikolwiek ork,troll,tauren stanął sobie w miejscu i czekał aż go zarżną żeby zginął honorowo. W ataku na stolicę raczej chodzi o to żeby zdobyć miasto niekoniecznie honorowymi sposobami. Nie chodzi mi oczywiście o łamanie zasad typu, że pokonany nie może się wskrzesić. Zresztą o honorze to większość przymierza niech się wogóle nie wypowiada. Większość pokonanych graczy wskrzesza sie sama i wraca zaraz do walki. Niektórzy tylko zachowują się normalnie i tak nie robią. 😐 |
|
Post #8
03 Apr 2006, 11:08
A jak cos mamy kilka screenow 😛
|
|
Post #9
03 Apr 2006, 13:31
Przymierze cienko przedzie, jak niegdys Horda... ale mam nadzieje ze szanse wnet sie wyrownaja 😊 i to my bedziemy musieli bronic naszych wodzow 😉
Pozdrawiam... |
|
Post #10
03 Apr 2006, 13:49
QUOTE(mezoar @ Apr 3 2006, 12:04 PM) Rafalos fajnie masz jak myślisz, że każdy stanie sobie w miejscu i będzie czekał aż go zabiją, a co do uciekania jak ma się mało hp to się nawet nie wypowiadaj bo Nuzifax np. uciekał po jednym ciosie do tyłu ^^. Tak samo zresztą robiła większosć przymierza. A co do stania pod bramą. Trudno żeby wszyscy wbiegli na pałę przez bramę jak za bramą ustawiono gdzieś 5-6 majorów mattingly którzy są elitami gdzieś na 60-63 lv ^^. Zastanów się zanim powiesz coś mądrego. PS: Kto powiedział, że każda walka musi być honorowa. Raczej wątpie żeby podczas ataku na stolicę jakikolwiek ork,troll,tauren stanął sobie w miejscu i czekał aż go zarżną żeby zginął honorowo. W ataku na stolicę raczej chodzi o to żeby zdobyć miasto niekoniecznie honorowymi sposobami. [right][snapback]14048[/snapback][/right] O to mi chodzi ,że co to jest za walka jak ja musze po 50 razy gonic jakiegos hordziaka do Goldshire i tak w nieskonczonosc... Widzisz w tym jakis sens ?? Moze mi powiesz jaki ?? A z tym wbieganiem nie wiesz po co dali tych majorow ?? Bo wy ciagle uciekaliscie ! I oni miali was dobic !! Oczywiscie sie nie udalo ... bo wy tak szybciej uciekacie.... Tych majorow nie bylo dopiero po 1,5 godz. ich dodali ,bo juz wszyscy mieli was dosc .... PS Demon to chyba nie powinienes do mnie mowic ze Margoth zginal 3 razy... A co ja mam zrobic nie jestem Gm wiec nic i nie moge zrobic... Wiec nie kieruj tego pytania do mnie tylko ekipy GM .... Nie sadzisz ? A jak cos sie wam nie podoba macie dzial skargi.. zrobcie screeny i takich co lamia zasady zgloscie .... Szczerze to mi sie to tez nie podoba 😢 A co ja moge zrobic 😢 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |