📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5265
« Wróć do forum  •  22 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #1 31 May 2006, 19:41
Imię: Maudeth
Rasa: Krasnolud
Klasa: Paladyn
Wzrost: 130 cm

Urodziłem się w szczytach gór Dun Morogh. Dzieciństwo spędziłem wysoko w górach, nieraz chciałem zejść na duł aby zwiedzić świat. Rodzice mi niepozwalali ponieważ w pobliżu miały obóz górskie Trolle. Mój ojciec Gotrek Palladyn i matka Poilona Kapłanka, bardzo sie o mnie troszczyli. Od początku ojciec chciał żebym poszedł w jego ślady, matka zaś chciała żebym został Kapłanem. Częste spory rodziców na temat mojej przyszłości bardzo nielubiłem. Jak każdy mały dzieciak chciałem być Wielkim Wojownikiem, tak jak to piszą w książkach dla dzieci.
Gdy całe Azeroth zalała armia Płonącego Legionu, wezwano mojego ojca aby wraz z innymi Krasnoludami ruszył odepszeć nieprzyjacielskie siły. Po kilku długich miesiącach nadeszła wiadomość, która zawierała smutną nowinne. Mój ojciec poległ w bitwie. Matka rozpaczała razem ze mną. Wraz z alkoholizmem matki nadeszły ciężkie czasy. Ją wyrzucono z zakonu, a ja musiałem zacząć polować żeby było co jeść. W tym wieku było to ciężkie, na dodatek pobliskie czychające niebezpieczeństwa bardzo to utrudniały. Działo sie tak przez kilka lat, dopuki połączone siły kilku ras odparły najeźdźce. Po pokonaniu Legionu wszystko na obkoło wracało do normy. Lasy, łąki zaczeły się odradzać, powróciły zwierzęta. Gdy mój wiek pozwolił abym mógł przejść liczne szkolenia na Palladyna, moja matka bardzo ciężko zachorowała.
Szkolenie przeszłem w szybkim tępie ponieważ byłem bardzo pojętnym uczniem. Umożliwiło mi to szybsze kandydowanie na Palladyna. Po licznych próbach i testach, dowiedziałem sie że za dwa dni będe mianowany na Palladyna. W dzień przed uroczystością, moja matka zmarła. Podłamało to moje ambicje, czułem sie zagubiony i samotny. Wieczorem przed uroczystoscią, przyjechała Sławna Czarodziejka Jaina Proudmoore. Która miała uczestniczyć w uroczystości. Jeden z moich nauczycieli widząc moje podłamanie, poprosił Jaine aby mi pomogła z zakłopotaniem. Zaprosiła mnie do swojego namiotu, po krótkiej rozmowie poczułem sie lepiej na duszy. Gdy została tylko chwila do rozpoczęcia uroczystości, zadałem sobie jedno pytanie. "Dlaczego ja tutaj jestem?". Po chwili rozmyślania, powiedziałem sobie że jestem tutaj po to aby bronić honoru mojej rodziny i bronić moją kraine w której przyszłem na świat i gdzie leżą moi rodzice. Po wypowiedzeniu tego w myślach poczułem w sobie taką siłe, determinacje.
Na zajutrz wczesnym porankiem, zostałem obudzony. Był to mój nauczyciel, wręczył mi rozkazy. Które mówiły że mam wybrać się w strone Mrocznych Wrót i pilnować ich aby rzaden z Demonów niemógł sie z tamtą wydostać.

KONIEC

Tekst niezawiera opisu wyglądu mojej postaci ponieważ niewiem jeszcze jak dokładnie będzie wyglądać. Tyle wiem że będzie miała długą i szarą brode oraz długie włosy.
Post #2 31 May 2006, 20:25
Szczerze nie czytałem na pewno to świetna historia ale nie zgadzam się na kolejna osobę w Aliance ... nie możesz jakimś trollem szamanem zagrać albo co... ;/ 😀 jet tyle mozliwosci 😀
Post #3 31 May 2006, 20:30
QUOTE(Pops-moon @ May 31 2006, 11:25 PM)
Szczerze nie czytałem na pewno to świetna historia ale nie zgadzam się na kolejna osobę w Aliance ... nie możesz jakimś trollem szamanem zagrać albo co... ;/ 😀 jet tyle mozliwosci 😀
[right][snapback]17051[/snapback][/right]

Całkowicie niepotrzebny i mało inteligentny post...
Post #4 31 May 2006, 20:38
Eeee wystawil na forum wiec sie wypowiedam:D a twoj to niby przydatny ta...;/
Post #5 31 May 2006, 20:47
Historia jest bardzo cieniutka. Co to za paladyn w ogóle? Jakies testy? Zdajesz egzamin i masz licencje? I wywal tego Gotreka. Też czytałem, na pólce stoi wszystkie 7 tomów.

Pops, już bardziej przydatny niż Twoja 2 razem wziete. Skończcie z tym spamem.
Post #6 31 May 2006, 22:39
powiem jedno... to do wszystkich.
NIE PALLADYN TYLKO PALADYN
nienawidze tego... 1 L... jedno tylko... jedno jedniusie...

<sorry, musialem>
KEt
Post #7 01 Jun 2006, 03:27
1) wrzuc do do Worda bledy mnie w oczy aucccc

2) cosik malo o sobie napisales, te pare zdan o tym jak sie zalamales po smierci matki to jedyne co wogole moze o tobie swiadczyc ( pewna uczuciowosc jak mniemam )

3) trening na paladyna hmmm wiesz co, jest maly problem , zawarles to w 2-3 zdaniach , przybyles do zakonu, aby zaraz dowiedziec sie ze jestes najlepszy po czym zostales mianowany , szybko gratuluje

ja czasami mam wrazenie czytajac wasze opisy, ze robicie cos na sile... a tu chodzi o to aby STWORZYC POSTAC czyli SPRAWIC ABY ZYLA, miala swoje uczucia, jakos reagowala, miec pomysl i go zrealizowac ( wiem ze nie jest to latwe, eh ja moze za duzo czytam i szybciej mi to przychodzi ... ale eh )
Nie wazne czy napiszecie opis super stylistycznie , wazne zeby byl pomysl, a niestety ostatnio nie widze takowych opisow ( malo eh moze 1/15 ktore ostatnio przeczytalam )
Post #8 01 Jun 2006, 05:20
KEt. Chyba źle zrozumiałaś końcówke. Tam niema że stałem sie najlepszy. Tylko że po głębokich rozmyślaniach ustaliłem sobie mój cel życiowy. CYT: " przybyles do zakonu, aby zaraz dowiedziec sie ze jestes najlepszy po czym zostales mianowany". To nie tak jak myślisz. Tam jasno jest napisane, przybyłem do zakonu. Przechodziłem szkolenia, a szybko je skończyłem ponieważ byłem pojętnym uczniem. Nie "Mega Najlepszy". A po szkoleniu jak pisze w tekście przechodziłem różne testy. Potem dopiero powiedziano mi że moge już zostać Palladynem.

Tak pozatym to mój ojciec niema nic wspólnego z tamtymi książkami. Nieczytałem ich, ja tylko zobaczyłem takie imie i poprostu je wpisałem.

A gram w Allianc bo na innych serwach przegrałem się hordą. Bo grywałem Tauren Szaman, Wojownik. Troll Szaman. Ork Wojownik. Nieumarły Mag, Warlock. Teraz chciałem grać w allianc ale widze że to jest niemożliwe.

Zastanowie sie nad zmianami w Historii. A tak pozatym to już niewiem na jaka postac sie kierować. Skoro niechcecie już nikogo na alliance.

A tak poza tym, to troche nie za dużo wymagacie od nowych osób które przychodzą i chcą się przyłączyć do gry. Zrozumiem jeszcze historie postaci. Ale wymaganie takich szczegułów jak kolor oczu, wzrost itp. Niejest adekwatne ponieważ WoW to tylko gra. A opisując swój np. ubiór będzie bezsennsu. Każdy nosi to co może i jest najlepsze ze znalezionych przedmiotów. Niechce tutaj robić burd ani innych rzeczy. Ja po prostu chciałym zagrać na porządniejszym Polskim serwie. Jak narazie odczuwam tylko przymus do pisania historii. Na zagraniczynych serwach takich jak Frozen In Time byłem szanowanym graczem. Niestety serwer zaczoł się borykać z problemami i został wyłączony. Ale jak widze został na nowo uruchomiony.

A tak pozatym zobaczymy jeszcze.
Post #9 01 Jun 2006, 08:08
A tak poza tym, to troche nie za dużo wymagacie od nowych osób które przychodzą i chcą się przyłączyć do gry. Zrozumiem jeszcze historie postaci. Ale wymaganie takich szczegułów jak kolor oczu, wzrost itp. Niejest adekwatne ponieważ WoW to tylko gra. A opisując swój np. ubiór będzie bezsennsu. Każdy nosi to co może i jest najlepsze ze znalezionych przedmiotów. Niechce tutaj robić burd ani innych rzeczy. Ja po prostu chciałym zagrać na porządniejszym Polskim serwie. Jak narazie odczuwam tylko przymus do pisania historii. Na zagraniczynych serwach takich jak Frozen In Time byłem szanowanym graczem. Niestety serwer zaczoł się borykać z problemami i został wyłączony. Ale jak widze został na nowo uruchomiony.

Buahahaha, to brzmi jak groźba 😀 Widzisz tutaj nikogo nie obchodzi gdzie grałeś wcześniej ani co tam robiłeś. Chcesz grać na porządnym polskim serwie to graj, to jest porządny polski serwer RPG, a ta informacja Ci najwyraźniej umknęła. Zbyt wielką krzywdą jest dla Ciebie napisać normalny opis to po co tu przylazłeś? Płakać, że nie umiesz napisać jaki postać ma kolor oczu?
Tak dla Twojej wiadomości, to akurat ja kiedy jeszce tu grałem wcale nie ubierałem najlepszych rzeczy jakie znalazłem... Ubierałem to w czym postać najlepiej wyglądała, a przez większość czasu w ogóle nie nosiłem zbroi.

Historia dalej jest do kitu niezależnie co kto zrozumiał.
Post #10 01 Jun 2006, 10:47
To nie była groźba tylko opinia. Rozglądając sie po innych tematach widze że dużo jest chętnych na Paladyna. Żeby niebyło tak że wszyscy na Palladyna to zmienie swoją postać na Nieumarłego Warlocka, jeśli mój demon będzie dawał exp jak kogos zabije. Jak nie to raczej chyba wezme Wojownika, chociarz zastanawiam sie na Kapłanem.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026