|
Post #1
10 Jun 2006, 21:38
Witam, jestem nowy. Chciałbym się dowiedzieć nieco o serwerze. I czy są możliwości ulepszania danej postaci za pewną sumę pieniędzy, tzn. czy będąc Taurenem będe mógł jeździć na nieumarłym wierzchowcu, po zapłaceniu w wowie pewnej sumy GM-owi. Tak do sprostrzenia czy można liczyć na jakieś dogodności ??
|
|
Post #2
10 Jun 2006, 22:33
hmm , no nie wiem Tauren na tym biednym koniku, to znecanie sie nad zwierzetami
|
|
Post #3
10 Jun 2006, 22:58
forget it ...
|
|
Post #4
11 Jun 2006, 05:50
hehe. Nieumarłe wierzchowce słynną z siły, waleczności oraz posłuszeństwa wobec swojego pana. Dobra jak nie Tauren, to czy Allianc bedzie mógł jeździć na mountach hordy i na odwrót ??
|
|
Post #5
11 Jun 2006, 06:11
Ale problemem tu jest to, że tauren na nieumarłym koniu, czy GMowi nie można płacić, żeby coś zrobił?
|
|
Post #6
11 Jun 2006, 06:18
I o to właśnie mi chodzi 😊 Czy jak się zapłaci GM-owi to będzie taki Tauren mógł mieć innego wierzchowca oprócz Wilka i Kodo.
|
|
Post #7
11 Jun 2006, 07:54
Znając życie i szybkość gromadzenia funduszy... To nawet gdyby GM-owie zgodzili się na taką ewntualność to i tak byś się nie wypłacił... 😛
|
|
Post #8
11 Jun 2006, 09:34
moze raptor, jeszcze ujdzie , ale pomysl, wazysz ze 3x wiecej niz inne rasy ... jak ty chcesz siadac na czyms delikatnym, choc silnym, kark mu zlamiesz na pierwszym skoku ( grawitacja )
poza tym od gm sie nie dostaje ( trza se zasluzyc ) a jak zasluzysz to , ceny to cena bazowa + 10-20% |
|
Post #9
11 Jun 2006, 11:04
Ja tylko byłem ciekaw czy jest taka możliwość. Takie udogodnienia. Konta jeszcze niemam i planuje kogo tutaj zrobić. A co do nieumarłych wierzchowców, to może niewygladają na mocne. Ale ciemne siły które je otaczają sprawiają że są one niezmordowane w uporze. I nieda się czy niemożna je zajechać 😛 ( Bez skojarzen ) Powiedziałbym że właśnie Raptory są słabsze od nieumarłych wierzchowców. A tym powodem było by ich chodzenie na dwóch łapach, Raptory niemają tak silnych nóg. A wogóle można różnie te wierzchowce interpretować, omawiać. Może być tutaj duża polemika zdań, histori itp. 😊
|
|
Post #10
11 Jun 2006, 13:29
Czyli z tego co tu mówicie, to ja jak sobie "zasłużę" (czyli GM mnie lubi, zna) mogę go poprosić o jakiś itemek, a on mi go da tyle, że zapłacę pieniędzmi?
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |