|
Post #1
19 Jun 2006, 09:08
Wiec tak czy ( jak tak to kiedy ) bedzie stare xp czyli te przed updeatem
|
|
Post #2
19 Jun 2006, 09:24
NIE!!!! tylko nie to!!! teraz jest bardzo dobrze...tak jak byc powinno...no moze ciut ciut zamale ...ale jest dobrze!! i prosze tego nie zmieniac:)
|
|
Post #3
19 Jun 2006, 11:16
Lol a jak ja zloje na 36 monstera na 40 to jest wielkie swieto, i dostaje 200...
|
|
Post #4
19 Jun 2006, 11:33
To może tylko ty tak masz, albo wszyscy "clociarze"? Bo ja zabiłem naraz 5 potworów na 35 i jeszcze mogłem następne kilka zabić.
|
|
Post #5
19 Jun 2006, 12:20
Hmmm to ile jest za takiego Ogra w DP ????!???
|
|
Post #6
19 Jun 2006, 12:24
ja bardziej wole przeliczenie za wilka na 2 lvlu majac 1 lvl w elvynn forrest... ile to sie sprawdzi tylko pozniej 😛 bo teraz nie magu wejsc do wofa
|
|
Post #7
19 Jun 2006, 12:37
No, nie jest tak okrutnie... Ja jakoś nigdy nie byłem nastwiony na expienie na mobach, raczej mnie nie interesuje, ile one dają. Leje głównie moby o poziomie równym mojemu lub niewiele wyższym i dostaje za nie około 60 - 80 expa.
Mało. Ale musi wystarczyć :/ |
|
Post #8
20 Jun 2006, 07:54
moge odpowiedzieć, ze skoro Kolektyw GM ustalił jakąs stawke, powinno tak być, a skoro są nawet glosy za tym aby tak zostało to tym bardziej.
Do całych tych XP, blabla, etc... są to ustawienia konfiguracyjne servera nie. Wieć w sumie prosby o jakąs zmiane, o ile nie wynikają z bugów, są nieuzasadnione. (jakby prosić malarza, na jego wystawie, 'ty domaluj tu jeszcze kreske, bedzie mi sie bardziej podobac') To sie nieco mija z celem, nie sadzicie ? Widze ze wiekszosc z was chce more XP po more LVL, ze niby ci na 40 sobie mają luz a ci na 10 czy 20 muszą sie męczyc. No i o to chodzi, takie korzysci przynosci rozwoj (czyli dostawanie lvli). Też potem bedziecie mieli cieżko zapracowany luz. Mowie nie konkertnie, bo mnie nie ma na servie (z wyjątkami ;p) ale wezcie troche polubcie to co jest, i bawcie sie tym, a nie marudy.. blee |
|
Post #9
20 Jun 2006, 08:29
Ja bym był za lekkim podwyższeniem. I niewiem jak było wcześniej.
|
|
Post #10
20 Jun 2006, 11:59
Dobra Ok xp moze zostać taki aki jest ale zeby bylo rowno to zrobcie Ress Postaci wiem ze zadnemu 60 lvl sie to niespodoba ale zobacza jak altwo teraz o wzrost poziomu
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |