|
Post #1
19 Jun 2006, 20:00
W Reg cos pisze o zachowaniu kultury i dobrego smaku i doyczy to takze GMow a taki jeden sibei bnapisał cuyuuje "ryj bo was w pizdu powycinam" to sie nazywa zachowanie nba poziomie a pzry Okazji xchce sie spytac kto jest za Ozrywrceniem Starego Exp jeśli bedize wiekszosc to oznacza ze to lekka pomylka a jesli nie to dam temu spokoj .....
1 na nie 2 na tak |
|
Post #2
19 Jun 2006, 20:04
powiem tak
rozmawialem kiedys juz z tym GM i to bylo z lekka w formie zartu zle to moze zrozumiales bo byla k lutnia fakt ale ludzie z tegoco widzialem tokazdy mi jedzie ze jaejstemglupi czy cos ale , zeby nieumiec rozmawiac tylkow sciane rzucaj to samo .... ehh rece opadaja co do exp to jestem za starym ... jak cos to sie rozwine |
|
Post #3
19 Jun 2006, 20:06
My dalismy MASE argumentow a przeciwnicy co ???? tylko nie nie ije nie nie nie nie nie nie nei I nei nie nie nie nie ei nie i jeszce raz nie a nie bo nie
|
|
Post #4
19 Jun 2006, 20:10
Datrex zanim piszesz posta wrzuc go do office lub czegos innego niech ci rodzinka sprawdzi bo czasem nie idzie sie polapac ... a co do expa niech taki zostanie i juz buuahahaha
ps. Datrex bedziesz zmienial swoj podpis codziennie ?? 😊 |
|
Post #5
19 Jun 2006, 20:17
Nie wiem, nie byłem...
Że przytoczę dialog z sesji: Cormac: Draggy, czy wywerny są bardzo trujące? Draganor: Nie wiem, k***a, unikam! Tak samo unikam kłutni 😉 A co do expa: dla mnie bez różnicy, bo nie na tym WoW polega, ale zawsze jest lepiej mieć więcej, niż mniej. Jestem za przywróceniem starego pożądku. I też mogę się rozwijać 😉 Taaak, uwielbiam teksty w stylu "nie bo nie" i "nie bo w ryj". To takie "na poziomie"... ... poziomie mocno podwórkowym. |
|
Post #6
19 Jun 2006, 20:20
Ja tez jestem za przywróceniem starego Expa albo przynajmiej za zniesieniem tych wymogow lvl na itemki niech beda takie jak niegdys.
|
|
Post #7
19 Jun 2006, 20:20
demon to Elvidien czy jakos tak : D
ludzie jedziecie mi ze jestemglupi - dobra jest ale wiedzcie ze sami nie jestescie wiele madrzejsi Dla Cibie moge byc idiota ale dla mnie wewnatrz jezeli potrafisz dojrzec i zrozumiec , zobaczysz to czego nie zobaczysz w waszych prostych slowach ktore rzucacie jak na wiatr . Glupi czy widzi wiecej ? |
|
Post #8
19 Jun 2006, 20:21
LVL na itermiki sa sluszne poniewaz 60 lvl oze dac koledze na 5 lvl bezlvl item,iki i wtedy bedzie neizbyt uczciwie enich ograniczenie zostanmie
|
|
Post #9
19 Jun 2006, 20:21
No i? Jak ktos nie wie to niech sprawdzi w opisach kim gram...
|
|
Post #10
19 Jun 2006, 20:22
To torcvhe ogranicza Demokracje ale neich ci ktorzy maja 60 lvl z laski swojej glosu enizabieraja wy juz nabiliscie i sie cieszycie ............
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |