|
Post #41
27 Jul 2005, 17:14
😂
|
|
Post #42
27 Jul 2005, 17:50
Raczej nie na prezydenta ani na GM ,ale skończmy temat z Laurą.
Mogłem nie zaczynac tego tematu. Róbcie co chcecie i niech ten temat się zamknie raz na zawsze. jako stary GM mówie dajmy spokój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 |
|
Post #43
27 Jul 2005, 20:13
MIARKA SIE PRZEBRAŁA. DZIŚ LAURA USTAWICZNIE MNIE PROSIŁA ŻEBYM JEJ DAŁ TROCHĘ KASY NA NAUKĘ. JUŻ NIE PAMIETAM CZEGO. OCZYWISCIE ODMÓWIŁEM. NIERAZ MÓWIŁEM ŻE GM NIE POWINIEN ROZDAWAC KASY ITEMKOW I LVLI(WYJATEK WTEDY GDY KTOS STRACIŁ POSTAĆ), DLATEGO TEŻ ODMÓWIŁEM. DLA NIEDOINFORMOWANYCH LAURA TO GM (TAK TWIERDZI). ZDENERWOWANA MOJA ODMOWĄ LAURA ZALAŁA MNIE STOSEM WYZWISK. ZAGROZIŁA ŻE POWIE ADMINOWI (TO PODOBNO JEJ ZNAJOMY) ŻEBY MNIE PZBAWIŁ STATUSU GM. JA W PRZYPŁYWIE NEGATYWNYCH EMOCJI OBNIŻYŁEM JEJ LVL DO 10. PODOBNO PRZEZ TO PODPISAŁEM WYROK NA SIEBIE. WCZEŚNIEJ PROSIŁEM JĄ ŻEBY ZACZĘŁA GRĘ OD POCZĄTKU, ZGODZIŁA SIĘ, ALE TEGO NIE ZROBIŁA. NIE WIEM JAK WIELKI WPŁYW MA LAURA NA ADMINA. NIE WIEM TEZ JAKA DECYZJE PODEJMIE ADMIN. BYĆ MOŻE POZBAWI MNIE GM ALBO CAŁKIEM ZBANUJE. JA JEDNAK NIE ŻAŁUJĘ TEGO CO ZROBIŁEM. JAK MNIE ZBANUJE TO TRUDNO, BĘDĘ GMOWAŁ GDZIE INDZIEJ. TO NIE PIERWSZY I NIE OSTATNI SERWER GDZIE TO ROBIĘ. NIEMNIEJ JEDNAK BARDZO PRZYWIAZAŁEM SIĘ DO CAŁEJ SPOŁECZNOŚCI SERWERA. MYŚLĘ ŻE NIERAZ WAM POMOGŁEM, MOŻE NIE ZAWSZE TAK JAK CHCIELIŚCIE, ALE ZAWSZE SIE STARAŁEM. CHĘTNYCH NA GMA JEST DUŻO. NAPEWNO SIE ZNAJDZIE KTOŚ NA MOJE MIEJSCE. A MOŻE ADMIN MNIE NIE ZBANUJE, ALE NIE WYOBRAŻAM SOBIE JAK MIAŁBYM WSPÓŁPRACOWAĆ Z LAURĄ. LAURA WYZWAŁA MNIE OD GNOJKÓW ITD. MOŻE I JESTEM MŁODSZY OD NIEJ, MNIEJ DOŚWIADCZONY ITD., ALE MYŚLE ŻE DLA SERWERA ZROBIŁEM O WIELE WIĘCEJ NIŻ ONA.
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEJ ZABAWY: RAVEN |
|
Post #44
27 Jul 2005, 20:59
Ej no Raven co sie tak przejales tym ze Laurycy powiedzial ze zna admina i ze admin ci sposci becki 😊 Bez przesady... Kazdy tutaj wie (a zwlaszcza Laurycy ktory gra od poczatku), ze gmy maja zakaz nabijania postaciom lvl, rozdawania kasy i ulatwiania gry 😊 Glowa do gory, zes sie przejal.. Ja jestem po Twojej stronie stary, dosyc swirowania Laurycego, dosc juz podpal nie tylko Tobie. Jestes swietnym gm'em ktory powaznie podchodzi do tego co robi wraz z poczuciem humoru 😉 Dziwne tylko to ze Lauryc zjechal na 10 lvl :/ Jakbym byl gm'em to bym zmienil imie z Laura na Laurycyn i zmienil go w weza i dal 1 lvl (no moze w szczura) :roll:
Postaci : Sullin, Incuz |
|
Post #45
27 Jul 2005, 21:01
Moim zdaniem dobrze zrobileś. Chociaż nie widziałem całej sytuacji więc może nie powinienem się wypowiadac. :? Ale jakbyś został za to zbanowany to byłoby conajmniej dziwne. :shock:
|
|
Post #46
27 Jul 2005, 21:03
NIE WIEM CZY PRZECZYTA TO ADMIN , ALE RAVEN JEST DOBRYM GM ( WIEM , BO SAM JESTEM , ALE W FABULARZE ). NIE POWINIEN BYC ZBANOWANY ANI NIC CO OPISAŁ WYŻEJ. POMAGAŁEM MU RAZEM Z LECZEM USUWAC BŁĘDY I WIELE JUZ ICH NIE MA DZIEKI TEMU. CHOCBY OCZYSZCZONY STORMWIND Z POSTACI I STWORKOW Z NIKĄD O LVL NIE DO POMYSLENIA. ROWNIERZ QUESTY ZOSTAŁY PRZEZ NAS ZGŁASZANE I POPRAWIANE.
A TO ,ZE LAURA JEST TAKA , A NIE INNA JETS POKAZANE PRZEZ DARKZAX'A NA SKRINIE POWYZEJ CO POTWIERDZA , ZE JEST CAŁKIEM NIEZŁA JAK NA GM ,ALE W DRÓGĄ STRONE. RAVEN JEST NAPRAWDE DOBRYM GM I POWINIEN TU BYC DUZO WNOSI DO GRY. NARRA!!!!!!!!!!! [ Dodano: 2005-07-27, 23:35 ] AHA DODAJAC LAURA NIGDY NIE POMOGŁA W NICZYM !!!! MÓWIE O BŁĘDACH ! |
|
Post #47
27 Jul 2005, 21:43
tak jak pisal orilander dzieki zainteresowaniu Ravena wiele bledow i questow zostalo naprawionych, tak samo Darkzaxx . on i Raven sa bardzo dobrymi gm i ich odejscie bedzie wielka strata dla serwera i graczy,
a co zrobila laura dla serwera? czitowanie, ublizanie innym graczom i psucie klimatu gry, wiekszosc ludzi biega i szuka bledow by za pomaca gm rozwiazac te problemy a gm laura wiedzac i znajac wykozystuje je. i teraz pytanie do graczy czy chcecie grac z kims kto pomaga czy z kims kto ubliza i czituje? |
|
Post #48
27 Jul 2005, 21:51
Wiec moze wyslemy lisy do blizzarda na ten temat . ciekawe co oni odpisza 😀. A teraz tak na serio, wiec padla jush prozba o reset kont 😢 no coz moze byc reset, ale trza by bylo expa zwiekszyc zeby od robic straty. Zauwazylem ze na serwie latwiej sie gra magiem (nie chodzi to o bug) Nie wiem czy sa mail cale sety + atrybuty do kupna, bo ja widzialem ale tylko np. spodnie, i helm, a u maga widzialem caly set tylko od 22 lvlu. Wiec jak wiecie gdzie moge kupic caly set mail +atrybuty. to prosze powiedziec z gory dzieki. Co do GM-ow glupim pomyslem bylo by ich z banowanie, ehh taki powod. Laura jak chcesz byc najlepsza(szy) to zaloz sobie priv serwa dla siebie, z masa bugow do wykorzystywania. W dzisiajszych czasach ludzie sa nastawieni na chcec zysku, mannie wielkosci, itd. Za wszelka cene chca popsuc idealy gry. A wiec co z tego ze gracz szybko dobije ten 60 lvl ?? Nawet jak dobrze zna sie na grze itd. to z kim bedzie sie pojedynkowal ?? Bo nie sadze ze ktos na nizszym lvlu bedzie sie chcial z nim bic. Moze bedzie cfaniakowal ze ma 60 lvl ??
EDIT: Jezeli GM-i odejda urzadzimy strajk, np. okupacyjny ;d Albo cos innego sie wymysli 😀 😀 |
|
Post #49
27 Jul 2005, 22:14
Wogle nie kumam tej paniki, przestancie jeczec, przeciez nikt nie powiedzial (poza Laurycym) ze Gmy odchodza :roll: Dont panic lol :wink:
|
|
Post #50
28 Jul 2005, 03:52
są sposoby na łatwy xp, których nie zmienisz... np. creep blisko cmentarza... zginiesz i lecisz jr i pakujesz w niego ile wlezie, zgon i wracasz... itd... to te czity? : >
bo w wowie nie ma czitów:P a bugi to ser, powinny być jednak zgłaszane i usuwane, a nie używane do samolubnego xpienia :mrgreen: i nie ma sensu ew. banowania GMów, którzy COŚ robią za to, że podpadli komuś tam |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |