|
Post #61
29 Jul 2005, 07:14
Jasna cholera... To już nie pierwsza gra i nie pierwszy serwer na którym jest dym o Laurycyna... na Ilimarze było to samo...
|
|
Post #62
29 Jul 2005, 08:55
trzeba bedzie grac w szachy : P chyba ze grucafix mi sluchawki odda to cs : P
|
|
Post #63
29 Jul 2005, 09:39
Dobra jak Darkzax i Raven odejda z tego serwera a oni robili najwiecej a zostana tacy gm`owie jak Laura ktora w dziwny sposub ma super drop
(sprawdzalem jej itemki mowila ze jej wypadly aha ja gram uczciwie i jeszcze ani 1 taki item mi nie wypadl :shock: ) Zostawcie ten serwer na lanie i grajcie sami albo dajcie wszystkim graczom gm`a zeby byly rowne szanse no nie? Ja spadam z tego serwa jak tak dalej pujdzie i nie wiem co bede robil ale juz napewno nie bede gral tutaj :!: :!: |
|
Post #64
29 Jul 2005, 10:19
No cóż to chyba koniec jest.
Nowy rekord chyba. Serv pociągnał chyba z tydzień.Tego jescze nie widziałem. 😢 |
|
Post #65
29 Jul 2005, 10:40
upadl serwer upadl i lezy na desce jak zacukrujecie LAURYCYNOWI podniosa go jeszcze :twisted:
|
|
Post #66
29 Jul 2005, 10:40
No chyba rekord, na dodatek polski serwer. Znacie jakies fajne serwerki ?? Moga byc polskie, albo zeby masa polakow grala 😀
Szkoda ze spierdolili serwer, a jush myslalem ze ten serwer troche pociagnie. Ale klimacik spoko byl 😀 W wiekszosci to zasluga GM-ow Darkzaxxa i Revana EDIT: AA POZDRO DLA LAURY ZIOMA, PRZEZ KTOREGO SERWER, UPADL !!!!!!!!!!!!! PS: DOPIELES(AS) SWEGO 😛 <LOL> |
|
Post #67
29 Jul 2005, 10:55
dorwał
|
|
Post #68
29 Jul 2005, 11:07
Nom serwerek byl fajny klimat byl fajny gm`owie dobzi tylko Laura zchrzanila wszystko :evil: :evil: :evil: :evil:
P.S. Raven ma robic serwer na lepszym emu 1.50 :!: :wink: wiec trzymam go za slowo Moze bedzie bardziej konsekwentny od tych gm`ow i adminow |
|
Post #69
29 Jul 2005, 11:28
Postaram sie postawić serwer od września, ale nic nie obiecuje. Dostałem sie na studia i od wrześni bede mieszkał z kumplem w krakowie. Założe jakikegoś lepszego neta i postwie serwer, ale nic nie obiecuje, różnie może być. A tak poza tym to słyszłem żę Orilander i Leczo też kombinują coś z jakimś serwerem, a raczej ich qmple. Tak czy siak będzie trzeba sei przenieść na inny serwer.
|
|
Post #70
29 Jul 2005, 11:38
lipiec dopiero za miesiac 😛 do tego czasu trzeba cos wykomibowac =)
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |