📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

LAURA - CZITER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Wróć do forum  •  82 post(ów) w temacie 1 6 7 8 9
Post #71 29 Jul 2005, 12:11
jaki lipiec ?? JA MAM jeszcze 1 MIESIAC WAKACJI WIEC JA CHCE GRAC W WOW-a na dobrym privie takim, jakim byl ten serwer jeszcze 2-3 dni temu (no bez Laury i innym do niego podobnym). Kali pic, Kali bic, Kali grac, Kali nie miec serwera 😢
Post #72 29 Jul 2005, 12:48
sorki nie lipiec tylko wrzesien 😛
Post #73 29 Jul 2005, 13:56
Przyznaj ze sprawdziles w kalendarzu Sysak
Post #74 29 Jul 2005, 13:59
hahaha tak zeby sie nie pomylic a co do czego to sie tylko rozproszylem 😛
Post #75 29 Jul 2005, 15:10
Wyzywajac ludzi zachowujecie się jak prostaki nic więcej.Zamknijcie serwer jezli macie ludzi wyzywać.troche kultury!!!Co to w ogóle jest?jak mozna tak na wszytskich kurwami rzucać.Ile ty masz lat ?Pfff.dzieciak...A co do Gm-ów..Raven i Dark,robią swoje dobrze,i mam nadzieje ze powstanie serw z wami na nim,macie powołanie,miło było grać pozdrawaim wszytskich normlanych graczy i Gmów.Pokój
Post #76 29 Jul 2005, 20:41
no miało to byc w tajemnicy przynajmniej przez pewien czas,ale prawda stawiam ludzi na nogi i chcem ,zeby zrobili to co zamierzali jakis czas temu postawic saerv dla normalnych ludzi

teks przy logowaniu bedzie brzmiał
JEŻELI TWÓJ STAN UMYSŁOWY JEST NIŻSZY OD UMYSŁU PANTOFELKA
PROSIMY NIE WCHODŹ !!!!!!!!!!!!!!
DŁUGO NIE POGRASZ - DZIĘKUJEMY
Post #77 29 Jul 2005, 22:29
JA PIERDYKAM! Ludzie opanujcie się. Wyjechałem sobie na żagle tylko na 3 dni.
Wracam i co widzę? Najlepszy GM odchodzi najlepsi gracze odchodzą :/
SZOK!!!!
Straszna paranoja!
Jedna wielka masowa paranoja! Którą wszyscy szepcicie.
Nie wiem czy powinienem opierdalać mojego kumpla czy może graczy czy może GM którzy zamiast pisać \"Aby nikt się tym nie przejmował i że sprawa zostanie rozstrzygnięta\" piszą zdania typu \"Ja odchodzę i w ogóle snują mącenia o nowym serwerze\"
Ehh pełna załampa i sociotechnika w 100%
Tak więc wszystko polecę w podpunktach które mam nadzieję wszystko wyjaśnią.
1. NIKT PRZECZ MNIE NIE JEST ADMINEM SERWERA!!!!!!!! (Admin jest zawsze tylko jeden!)
2. Byłem pracownikiem kawiarenki w której stoi serwer niestety zrezygnowałem gdyż nie dawałem rady. Teraz zajmuję się tylko serwerami gier. Co znaczy że jeśli ktoś inny chce zostać Adminem albo podać się za Admina. Proszę pokazać jakiś dokument o tym że ukończyło się KURSY \"LINUXa\" \"Windows2003\" albo jakiegoś innego systemu. Umiejętności programowania w przynajmniej 3 językach i tak dalej nie będę się rozpisywał..
3. Laura czyli RemiK mój kumpel chce MG na serwerze niestety go nie dostanie gdyż jest za bardzo nerwowy... kiedyś... go napewno dostanie ale najpierw chce zobaczyć że jest w stanie być prawdziwym MG a nie ważniakiem...
4. Tak Laura to facet miał taki plan od początku aby udawać dziewczynę więc ja go nie ujawniałem 😊 Pomysł wydawał mi się całkiem śmieszny... gdybyście byli w mojej sytuacji napewno też by wam się pomysł spodobał i czekali byście na ten BUM 😛
5. Screen który został wklejony to jawna prowokacja. Proszę się nim całkowicie nie sugerować słowa wypowiedziane przez Laure były wypowiedziane do naszego dobrego znajomego \"Przema\" który gra na serwerze. (Sorki za słowa jeśli nie był to screen wklejony w celu prowokacji)
6. Dobrze wiedziałem, że Laura to cziter niestety nie wiedziałem jak naprawić czar który jest zbugowany powiedziałem o nim Ravenowi i mam nadzieję, że zostanie on naprawiony (Jeśli Raven z nami zostanie)
7. MG pilnują porządku na serwerku! A może nie ? Sma nie wiem ? Co mam powiedzieć ? bo nie wiem czy pilnują czy nie pilnują ? 😊
8. Popełniłem błąd, że nie zawiadomiłem MG o tym, że muszę wyjechać na kilka dni, Niestety nie miałem możliwości zawiadomić o tym MG i tutaj błąd! Zawiadomiłem mojego znajomego o tym, że wyjeżdżam i pilnował stanu technicznego serwera. Niestety nie pomyślałem o problemie wirtual
Post #78 29 Jul 2005, 23:34
NARESZCIE!!! Wypowiedział się w końcu ktoś kompetentny. To jest prawdziwy admin, a nie jakaś imitacja. Całą zaistniałą sprawę musimy chyba uznać za nieporozumienie. Nie możemy chyba winić admina za to, że ktoś podając się za niego nas obraził? Teraz sprawa jest już w całkiem innym świetle. WRÓCIŁY STARE DOBRE CZASY SPRZED PARU DNI!!! Osobiście jestem w stanie zapomnieć o całej sprawie, nie wiem jak wy. Ja też czuje się tu trochę winny. Niepotrzebnie rozdmuchałem sprawe z Laurą. PRZEPRASZAM. Musze rozpakować symboliczne torby. Oczywiście ZOSTAJĘ na serwerze. Mam nadzieje, że wy wszyscy również, do czego was w imieniu swoim i wszytkich którzy wytrwali na serwerze podczas całej sprawy, gorąco zachęcam...
Post #79 30 Jul 2005, 07:32
Przepraszam moze ja czegos nie rozumie...

Arox napisal :
Sluchac IDIOCI LAURA NIE JEST CZITEREM KORWA MAC on gra co dziennie prawie 24 h i to nie jego wina ze dostaje za stworka 9tysiecy xp. Po 2 on gra w ta gre drugi raz i napewno czitow nie uzywa a pozatym gramy w kafejce internetowej gdzie stoi serwer. A co do GM to nie mam pytan np Darxax czy cos takiego bylem swiatkiem korwo stara jak dawales Laurze przedmioty pierdolony popaprancu wiec zamknij morde bo stracisz GM szybciej niz go dostales

[ Dodano: 2005-07-28, 20:13 ]
Sluchaj Sulin ja robilem Gildie Magow wiec nie jest z czitowana macie wszyscy nasrane w mozgu i wszyscy wykozystujecie Bogi i jeszcze raz zobacze ze jakis MG pomaga gracza a powiem Sebie i wszyscy korwa polecicie i niebedzie sie pierdolil z popaprancami NIE WOLNO PRZENOSIC GRACZY NA 2 WYSPE ANI NIGDZIE NIE WOLNO XPIC MG NIKOMU ANI DAWAC PRZEDMIOTOW

Jak mamy sie odnoscic do tego co on napisal? Jesli ma byc porzadek to chyba ze wszystkimi...
Post #80 30 Jul 2005, 10:13
Po 1. Ja w tym poscie widzę trochę prawdy i trochę śmieję 😊 co prawda napisany bardzo wulgarnie, ale trochę prawdy ma.
Po 2. Kto miał dostać karę ten dostał, nie musicie od razu wszyscy o niej wiedzieć.

Wydawało mi się, że sytuacja została wyjaśniona dokładnie. Ale chyba się pomyliłem :/
« Wróć do forum 1 6 7 8 9

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026