|
Post #1
04 Mar 2006, 15:17
konto 959027
postac Nuzifax zbanowany za kampienie w SW Stockade na skrzynkach |
|
Post #2
04 Mar 2006, 15:24
Oto karzaca reka sprawiedliwosci...........
Spie spokojniej w swojej celi........ wiedzac iz bogowie czuwaja......... I usuwaja chore gatunki...... Szkoda tylko ze to dzialalnosc sporadyczna.........no nic trzeba czekac........ 😊 😊 😊 Z szacunkiem Mortido |
|
Post #3
04 Mar 2006, 15:38
Powiem tyle ze potrzebowalem Silk Cloth zeby zrobic bandaze... Z Wiezniow troche tego leci. 2 czy 3 skrzynki zebralem przy okazji.... W tych podziemiach bylem niedluzej niz 15 minut wiec nieewiem czy mozna by to nazwac kampieniem.... 😳
I jeszcze jedno na jak dlugo jest ten ban?? |
|
hotshot
|
Post #4
04 Mar 2006, 15:52
a ja napisze tez cos, poniewaz mam na ten temat inne zdanie, poniewaz nawet kampienie moze byc klimatyczne 😊 a teraz powiem dlaczego.
poniewaz jest to serwer rpg i ma byc tak jak w fabularkach, czyli gracze maja odgrywac postacie. jak nam powszechnie wiadomo pieniadze same z nieba nie spadaja i trzeba na nie ciezko zapracowac. wiec skoro ktos potrzebuje pracy to naturalna rzecza jest ze musi zaczac cos robic aby jego fundusze sie powiekszyly. taki gracz zamiast robic masowo questy, czy zabijac moby, czy chociazby siedziec w karczmie i pic, postanowil ze pomoze kowalowi z wioski. w tym celu poswieca swoj czas (przypuscmy 2h) i zbiera zaopatrzenie ze skrzynek dla swojego pracodawcy, ktory oczywiscie mu za uslugi placi. w tym przypadku, mamy kampienie na skrzynkach, ale odpowiednio odegrane i moim zdaniem jesli ludzie potrafili odegrac rozne tego typu sytuacje, powinno byc to dopuszczalne |
|
Post #5
04 Mar 2006, 15:57
Znam tego gracza, moim zadniem niezasługuje na bana poniewarz trzyma klimat jak malo kto i nigdy ni kampil na skrzynki.Sam kiedys dostalem ban za swoja glupote in wiem co to znaczy wiec prosze o o szybkie zdjacie bana mu z konta.Jak mi niewierzycie to znam pare osób kóre poświatczą za niego tak jak ja, zreszt spytajcie sie kogo kolwiek z Wladców smoków gildi do ktorej należy.
|
|
Post #6
04 Mar 2006, 16:21
Hotshot:
jaja sobie robisz ? Rozumiem kampic powiedzmy na defiasach, zeby miec clothy, bo to wysilku wymaga i szanse na drop wynosza xx %, albo bic zolwie, zeby miec jedzenie, ale skrzynki ?? przegiecie paly ! one sa po to, zeby czasem zajrzec po drodze, a nie po to, zeby spedzac przy nich tyle czasu, zeby uzbierac na mounta (znam takie osoby, ale palcem wskazywal nie bede). Raowin: Ty nam nie mów co mamy robić, bo my chyba wiemy o tym lepiej. |
|
Post #7
04 Mar 2006, 16:27
Skasowało mnie w tym momencie. Po pierwsze. Nuzifax dobrze odgrywa bo go znam i nigdy nie lamił. Nie gada na ogolnym nie klimatycznie ani nic. Teraz KEt ja sie przyczepie. Nuzifax mi przeslal wasza rozmowe na Ircu. Zwijalem sie przed monitorem 10 Min. On sie pyta jak zdjac bana a ty mu na to ze ma sie poprawic. TUTAJ WIELKI LOL!! Jak ma sie poprawic jak nie ma jak! Na ircu siedzieci i witac kazdego kto wejdzie na czat? A moze wplacac wam na konto bankowe? Zacznijcie chociaz troche logicznie myslec a nie wszystko ze tak powiem na odpierdol traktowac. Ja bym predzej dal bana graczowi ktory expi caly dzien a nie ze zbiera itemki ze skrzynek. Akurat jezeli o RPG i serwery RPG troche juz sie na ten temat udzielałem. Grami fabularnymi od 7 lat sie zajmuje i gralem przez 2 lata w NWN gdzie tylko klimat sie liczyl. Tutaj ludzie biegaja gadają od rzeczy i zero odgrywają. Najbardziej mi sie podobala akcja jak ktoś stara sie o klimat. Napisalem do zioma Hejo a on do mnie ze mam nie lamic i odgrywac. Pewnie odrazu skojarzyl z Siecią HEJA. Uwielbiam prace MG na serwie ktorzy nic nie robią i dają bany graczom którzy akurat znalezli sie ze tak powiem w chujowej sytucaji a ci co PIERDOLĄ gre zawsze mają farta i im sie upiecze. A na takich serwerach Neverwinter Nights co ja gralem to wy byscie dostali bany za odgrywanie bo to co na Mrocznych wrotach sie dzieje to załosne. Tam autoryzacja trwala około godziny dla maga (sam bylem MG i od autoryzacji magów, kapłanow, złodzieji bo najbardziej sie czepialem odgrywania) Na tych serwerach odgrywalo sie smierc a nie zabijalo i MG non stop tam pracowli. Moja osobista rada zagrajcie na takim serwie to moze cos sie nauczycie szanowni MG bo to co tu jest to WIELKIE *****. Najwspanialszy to jest Regulamin. Tak znajdz 3 haselka ktore kazdy sobie powie bo nigdy nie są zmieniane bo wtedy wiemy ze na 100% przeczytales regulamin ohohooh strzezmy sie. Nie chce mi sie kapowac ale pewna osoba o aktualnym lvl 70 kiedys jak spotkalem po raz pierwszy co druga jej wypowiedz to byla Emotikonka typu 😊 😛 Harabe..... (czy jak to sie pisze). Tak MG banuja za zle slowa za kampienie ale na regulamin to juz nie patrzą.
|
|
Post #8
04 Mar 2006, 16:47
zanim cos Recpak napiszesz to moze sie zastananow jak jest naprawde , diekuje za wyrozumialosc i wogole super zajebiscie
co do rejestracji dawno juz nikogo nie pytalam o te hasla , po prostu sie to nie sprawdzilo, wiecej zamieszania niz pozytku!!!! a rozmowy w sprawie konta przebiegaja zupelnie inaczej w zaleznosci od opisu.... JAK NIE WIESZ TO SIE KURNA NIE WYPOWIADAJ BO MNIE WKURZASZ |
|
Post #9
04 Mar 2006, 16:54
Repcak:
1. Ty sie u nas podczas rekrutacji nie popisales 😊 2. O hasla nie pytamy, ale widac, ze podaja je tylko ci, ktorym zalezy (i maja troche oleju w glowie). 3. Moze czas wrocic do NWN ? 4. Twoje odgrywanie nie jest zbyt wiele warte (nie lubie dupowlazow, ktorzy staraja mi sie na sile pokazac, ze klimat trzymaja) 5. Poszukaj na klawiaturze takiego klawisza na ktorym widnieje napis "Print Screen SysRq" (napisalem dokladnie, zeby nie bylo niejasnosci) 6. Powstrzymaj sie z wulgaryzmami, bo tylko sobie szkodzisz. 7. A to, ze byles GM mnie obchodzi tyle, co zeszloroczny snieg. 8. O regulamin tez pytamy jakbys nie wiedzial. |
|
Post #10
04 Mar 2006, 17:07
Nie popisałem a Hasła podałem a jak powiem ze mi zalezalo (bo tak jest) to ty powiesz ze teraz tylko tak mowie albo wlazilem ci w dupe. NWN 2 niedlugo wychodzi wiec napewno bede w to grał. HAHAHAHAH Tomo wlasnie widac jak bardzo ci zalezy na odgrywaniu jezeli mowisz ze moje jest nie wiele warte. Print Scren mi nie trzeba bo mam skrót Scroll Lock+S i robi mi SS przez program o nazwie Xfire. Tomo jezeli kazdy człowiek by sie przejmowal sprawami człowieka ktorego ledwie zna to by istnial chaos na swiecie. Hmm przepraszam za wulgaryzmy ale Akurat one podkreślają nasze uczucia co inneog jezeli przeklina sie co 2 słowo dla niegrzeczności. Tomo pytasz o regulamin ale widocznie nie skutecznie sądząc po sytuacji na Serwerze. Aha i ket moge wiedziec czym cie denerwuje? Tym ze mowie jaka jest sytuacja na serwie?
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |