|
Post #21
04 Mar 2006, 18:08
Repcak daj mi kase to bede na twoje zawolanie. Nie dasz to gon sie. W skrocie ci powiem. wiele osob ma inne zajecia poza graniem. Np ja tak mam i inni zapewne tez. I nie zamierzam siedziec w grze caly czas bo cos ci nie pasuje itd. Jak mam ochote to sobie wejde pograc po ciezkim dniu, a jak mam zwykly normalny dzien to dzialam jako gm. Tyle ci powiem i ani slowa wiecej bo strata mego czasu na polemizowanie z toba.
|
|
Post #22
04 Mar 2006, 18:31
Tomo:
Zdaje sie ze kolejna a raczej wczesniejsza twoja wpadka... QUOTE one sa po to, zeby czasem zajrzec po drodze, a nie po to, zeby spedzac przy nich tyle czasu, zeby uzbierac na mounta (znam takie osoby, ale palcem wskazywal nie bede). Skoro znasz takiego, to czemu on niedostal bana??(sprawdzalem i niema nic w dziale"BAN") Porownaj sobie teraz 3 moje skrzynki do ilosci jaka On musial zebrac zeby starczylo na tego mounta... I wyciagnij refleksje jak bardzo sprawiedliwy jest moj BAN... |
|
Post #23
04 Mar 2006, 20:08
Ehh... Wiecie, mnie nie przeszkadza jak ktoś skrzynkuje. To jest zajęcie też nudne, ale jak komuś się chce koniecznie- droga wolna jak dla mnie. Mnie bardziej denerwują idioci i bezmózgi kokszący bez umiaru (i nie tylko tacy).
Btw. Bdziąg(odgłos uderzenia metalowym łomem w pustą czachę Repcaka) Wróć jak przebrzmieje! Albo lepiej- w ogóle nie wracaj, jeśli masz obrażać ludzi dzięki którym istnieje serwer. Nikt cię tu nie trzyma. |
|
Post #24
04 Mar 2006, 20:15
Nuzifax, bo prawo nie dziala wstecz, a ja i tak nie mam teraz dowodow.
btw. wtedy nawet dzial bany nie istnial |
|
Guest
|
Post #25
04 Mar 2006, 20:19
Cadogan po pierwsze. Ciebie nie obrzam idioto. Po drugie nie twoja sprawa nie pisalem do ciebie. Cóz i tacy wlasnie ludzie na serwerze... I co ty mi tomo grozisz przeklenstwami typu KURWA JAPIERDOLE. Te słowa do nikogo nie sa skierowane a on mnie obraza a w regulaminie pisze ze nie obrzamy innych uzytkownikow forum.
|
|
Guest
|
Post #26
04 Mar 2006, 20:24
gareon nastepny (gon sie) hyhy jacy to ludzie sa wspaniali. Cóz ja wypowiedzialem swoje zdanie i raczej juz nie bede na mrocznych wrotach grac. Biore sie za ragnaroka a jak wyjdzie NWN to bedzie miodzio i bede mial przynajmniej spokoj. Cóz zegnam was i nie jestem taki ze na pozegnanie wszystkim nawbijam. Zegnam ludzie byly fajne momenty gry i spoko sie grało. Bo z idiotami typu Cadogan nie chce mi sie gadac.
|
|
Post #27
04 Mar 2006, 20:27
Dodam tylko, ze to pan Rapacka bo chyba z roztargnienia zapomnial sie zalogowac
|
|
Guest
|
Post #28
04 Mar 2006, 20:29
To moze Ket ma jakies zdięcie, a raczej sesje zdięć?? Chyba ze jak ktos otwozy 1 skrzynie to "kamperstwo"...
|
|
Post #29
04 Mar 2006, 20:33
Moj post jest 28.. te 2 przed twoim to niesa moje...
Gareon: Ruwnie dobrze moge powiedziec ze to Ty je napisales! |
|
Post #30
04 Mar 2006, 20:38
QUOTE(Nuzifax @ Mar 4 2006, 09:33 PM) Moj post jest 28.. te 2 przed twoim to niesa moje... Ruwnie dobrze moge powiedziec ze to Ty je napisales! [right][snapback]11425[/snapback][/right] Tak wiem 😊 a oszukac sie nie da bo ja mam stale ip chyba,z e bym przez proxy wlazil 😀 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |