|
Post #11
04 Mar 2006, 17:17
Ty sie zglaszales w czasie, gdy hasla byly zmieniane regularnie co kilka dni. Wychodzi NWN 2 ? Podzielam Twoja radosc. Widac, ze mi zalezy ? Widocznie potrafie odroznic prawdziwe odgrywanie postaci od sztucznego majacego na celu pokazanie sytuacji "Ja trzymam klimat, trzeba mu to udowodnic, to da mi spokoj na przyszlosc". A jesli chcesz podkreslac uczucia, to masz do dyspozycji emoty. A co do regulaminu, to wy go macie przestrzegac i pilnowac, zeby przestrzegali inni - ja sie przeciez nie sklonuje ! Jak ktos nie przestrzega regulaminu w mojej obecnosci, to "umarl w butach" 😉
|
|
Post #12
04 Mar 2006, 17:30
Tak i chyba wlasnie za chwileczke sobie NWN zainstaluje. Tomo a skąd ty mozesz wiedziec jakie ja mam podejscie do odgrywania. Ja zawsze odgrywam nawet jak sam jestem bo jestem przyzwyczajony bo w NWN wszedzie byli niewidzialni MG i juz mi to w nawyk wlazlo. Cóz mozesz sie spytac wiekszosc osób która mnie zna i powiedzą ze dobrze odgrywam wiadomo... nie kazdy tak powie. Dobrze nie bede juz przeklinal
|
|
Post #13
04 Mar 2006, 17:38
Równowaga musi być, dział "BANY" też czemuś służy, co nie ? 😊 i od czasu do czasu jakis post musi sie tam pokazac, a wszystkich, ktorzy lamia regulamin w jeden dzien nie wylapiemy sami 😳 dlatego oczekujemy pomocy od graczy, ale niestety wielu sie boi poodsylac screeny, a chwala sie na ircu kto ile screenow ma 🙂 albo boja sie zglaszac sytuacje, w ktorych klimat jest lamany, bo winowajca jest znajomym GM - smiechu warte, debilne zachowanie. Zglaszajcie wszystko jak leci !
|
|
Post #14
04 Mar 2006, 17:43
Poprostu MG mogli by sie wziąsc do Roboty a nie tylko expicie. Ty tomo niedawno jeszcze miales najwyzszy lvl na serwerze. Harabe z tego co wiem tez jest MG. Jakos MG mają najwyzsze lvl. Zamiast robic jakies fajne sprawy jak napasci na Bank i odgrywanie tej sytuacji albo cokolwiek... Oj duzo by sie dzialo ale nie MG musza expic...Tak samo w sprawie regulaminu. Zamiast biegac niewidzialnym za grupa graczy i pilnowac odgrywanie to nie Musimy expic.
|
|
Post #15
04 Mar 2006, 17:46
QUOTE Równowaga musi być, dział "BANY" też czemuś służy, co nie ? smile.gif i od czasu do czasu jakis post musi sie tam pokazac, Tomo: Dobiles mnie teraz słowem "musi"... Czyli zakladajac ze wszyscy beda odgrywac idealnie itd. to mimo wrzystko kogos sie "musi" zbanowac?? Cos tu nie tak... |
|
Post #16
04 Mar 2006, 17:52
Cóż takie jest podejscie sprawy MG. Tak samo w koszalinie u nas z tami najazdami policji na domy i zabieraniem Pirackich rzeczy. Głownemy Komendantowi grozilo ze zabiorą posade wiec zrobil jedna wielka akcje i ma spokoj na nastepny rok. Tak samo z MG dadza bana niesprawiedliwie do konca i maja spokoj nikt im nie bedzie truł ze olewają prace.
|
|
Post #17
04 Mar 2006, 17:57
Z pewnoscia gildia wladcy smokow odgrywa postacie wrecz doskonale ehh...
Hmm Repcak zacznijcie cos robic a nie tylko expicie - eh czy ty w ogole zastanowiles sie dobrze ze wiesz co mowisz ? 🤔 Mowiac w liczbie mnogiej uderzasz nie tylko np do KEt czy Toma ale i do mnie oraz np Tempa ktory nawet nie ma wlasnej postaci w wowie bo jak juz znajdzie czas to poprawia skrypty... Wiesz naprawde przykro mi sie teraz zrobilo... Zaluje ze nie ma statystyk ile godzin dziennie siedzimy w wowie jako GM i pomagamy komus lub poprawiamy cos... Wtedy bys moze uwierzyl... To moze my gmowie w ogole przestanmy cokolwiek robic i wtedy sie przekonasz jakby to bylo gdyby nas nie bylo ? co ty na to ? |
|
Post #18
04 Mar 2006, 17:59
Dobra, bedzie sie dzialo - zaczne od wzbogacania tego dzialu.
Nuzifax: No masz mnie 😢 mam nowa manie - musze kogos zbanowac, bo zachoruje ! 😉 a tak na powaznie ... chcecie grac z kamperami i innym tego typu elementem ? bo jesli tak, to moge sobie odpuscic sciganie. |
|
Post #19
04 Mar 2006, 18:03
Tomo to juz nie chodzi o to ze on dostał bana! Tylko co jest z serwem. Co z tego ze Kamper?? Tak samo powinno byc karane Expienie. Tylko ze tutaj masz skrzynke w jednym miejscu. A potworow masz wiecej i sie poruszają. To tak jak bys mial chodzace skrzynki nie dosc ze exp to kasa i wtedy juz bys nie mial kampienia bo biegasz za tymi skrzynkami...
|
|
Post #20
04 Mar 2006, 18:04
Tomo:
Ja niechcem grazc z "kamperami", ale przedewrzystkim niechcem grac z "expiazami". Propo mnie uwazam ze zebranie 3 skrzynek to niejest kamperstwo.... Rozumial bym to gdybym siedzial w miejscu przy jednej skrzynce godzine albo dwie i sie wogule nieruszal.... 😳 I nierub komedi z tego "musze"... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |