📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4283
« Wróć do forum  •  47 post(ów) w temacie 1 2 3 4 5
Post #31 04 Mar 2006, 20:42
Gareon:
Nieoczerniaj nikogao jak niemasz pewnosci...

Wracajac do bana:
Czy mogli byscie go odwolac? Uwazam ze jestem niewinny... A cala sytuacja jest "śmieszna" delikatnie mowiac...
Post #32 04 Mar 2006, 22:02
Dziwna sytuacja... mam nadzieje, że pana Repacka już przyjemności nie będę miał spotkać. Jego wygórowane ambicje były co najmniej nie na miejscu... "Płacę - żądam!" - global zaprasza... Co do Nuzifaxa to nie wiem jak to wyglądało na prawdę. Jeśli mu wierzyć to spędził przy skrzynkach na prawdę niewiele czasu... Myślę, że na upomniniu może się skończyć. Znacie moje zapatrywania na srogość kar i na prawdę nie wydaje mi się, że ban powinien zakończyć jego karierę w MW. Dla uściślenia powiem, że ani postaci, ani gracza Nuzifaxa nie znam. Oczywiście pod warunkiem, że w/w osoba przeprosi ekipe GMów, którzy wykonują swoje zadanie w sposób co najmniej zadowalający.
Post #33 04 Mar 2006, 22:27
Tak was czytam i czytam i do jasnej chol*** nie moge nic zrozumiec :| Może tak musi być. . . A co do tego bana to uważam, że Nuzifax jest niewinny. Jest dobrym graczem, który naprawdę potrafi grać klimatycznie i dlatego uważam, że powinno się skończyć tylko na małym upomnieniu.
Post #34 04 Mar 2006, 22:34
BAN do poniedzialku 6 marca
Post #35 05 Mar 2006, 08:50
Prawidłowa i sprawiedliwa decyzja. Nie było to łamanie klimatu z premedytacją tylko atak chciwości 😀
Post #36 05 Mar 2006, 11:03
QUOTE(Thorsten @ Mar 5 2006, 09:50 AM)
Prawidłowa i sprawiedliwa decyzja. Nie było to łamanie klimatu z premedytacją tylko atak chciwości 😀
[right][snapback]11460[/snapback][/right]

Thorsen geniuszu ja niejestem chciwy.......... Wszystko co mam oddaje gildi.... Niebede tego komentowac dalej bo szkoda czasu i klawiatury....
Post #37 05 Mar 2006, 11:37
Ja tu zauważyłem tzw. "pospolite ruszenie" gildii "Władcy Smoków". O tej gildii wypowiadać się zbytnio nie będę, bo to po prostu strata czasu. Na nich wystarczą dwa słowa- Przebrzydłe koksy. Ktoś kto ma czelność powiedzieć, że Nuzifax perfekcyjnie trzyma klimat musi być... Kimś bardzo nieobiektywnym 😀 (Już nie chcę nikogo obrażać, mam dość na dziś) 🙂
Post #38 05 Mar 2006, 14:03
hehe dzieki za komplement zawsze wiedziałem, że jestem genialny 😛 POwiedz mi jakiej gildii oddajesz swoje pieniądze? Swojej? To powiedz mi jeszcze co za różnica czy bogacisz się Ty czy Twoja gildia? Nie oddajesz tego na biedne sierotki w Stormwind tylko na własną organizację... Resztę dopowiedz sobie sam 😛
Guest
Post #39 05 Mar 2006, 14:37
Yagarn:
Coś ci sie pomylilo... "pospolite ruszenie gildi wladcy smokow" ??? tu sie wypowiedzialy 4 osoby łącznie zemna... Pomysl na tym troszke...

Zdefiniuj mi pojęcie "Przebrzydłe koksy" bo go zabardzo nierozumiem...

A i jeszcze jedno powiedz mi kto powiedział ze ja perfekcyjnie odgrywam postac?? Pisali ze dobrze odgrywam ale nikt nieuzył słowa perfekcyjnie... Wiec przestan przekrecac wypowiedzi.... Bo jestes nieprawdomowny...

Thorsen:
Osoba chciwa to tka która chce wszystko dla siebie zagarnac, chce więcej i więcej... Wiec sie mylisz 😊
Post #40 05 Mar 2006, 14:39
wylogowalo mnie znowu podczas pisania... Post 39 jest moj jak by ktos niemiał pewnosci 😉

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026