|
Post #41
05 Mar 2006, 15:06
Tak zgadza sie... Dla siebie bądź waskiej grupy do ktorej należy. Nie wszystko jest czarne lub białe. Ja nie jestem Twoim wrogiem a jako rogue (bo o ile pamietam to tym grasz) chciwości wstydzić się nie musisz 😀
|
|
Post #42
05 Mar 2006, 19:00
Niech Ci bedzie...
QUOTE chciwości wstydzić się nie musisz biggrin.gif Racja. Nie musze, bo nie jestem chciwy 😀 |
|
Post #43
05 Mar 2006, 19:11
Dobra z resztą nie ważne... Taka bezwartościowa gadanina 😛
|
|
Post #44
06 Mar 2006, 19:23
ułaskawiony, idź i nie grzesz więcej 😉
konto "959027" odbanowane |
|
Post #45
06 Mar 2006, 19:25
Amen. 😀
|
|
Post #46
07 Mar 2006, 09:06
aaaa hahahaha ....... o ja nie moge.. coraz lepiej...
|
|
Post #47
08 Mar 2006, 17:40
Gdybym był tutaj wcześniej i przeczytał bym tego topica wszystkie osoby twierdzące iz GMowie musza cos robic dostali by BANa...
Najazdy typu bo widziałem albo to jest dobry gracz nie sa usprawiedliwieniem licza sie fakty i to wszystko. Jesli jeszcze raz jakas osoba zakłuci spokoj na MW bedzie prosty BAN. A osoba chcaca sie wypłakac albo pokazac jaka to ona nie jest madra i nie wiezy w Boga czy cokolwiek innego głupiego chcac pokazac swoja wyższośc nad innymi... ludzie leczcie się... Juz pisałem nie raz nie ma komentowania działań Gmów! Sorry ale to forum jest po to aby przeprosic a nie aby przekonywac ze dana osoba nie powinna miec BANa i gówno mnie obchodzi co twierdza trafiło jej sie zle a to ze inni nie dostali bana to znaczy ze poprostu jeszcze do nich GM nie dotarli. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |