|
Post #1
25 Mar 2006, 16:50
Więc i na mnie przyszła pora... Nie ma się co rozczulać... To był mój pierwszy serwer, ale z pewnością nie ostatni... Wiele wspomnień stąd wyniosę, biorąc pod uwagę to co dzieję się ostatnio to pewnie mało dobrych.
Dziękuję jednak wszystkim, z którymi miałem przyjemność pograć... A wszystkim, którzy mi tę przyjemność odbierali (pozdrawiam Servants of the Darkness) życzę długiej, ciężkiej i miejmy nadzieję owocnej pracy nad klimatem. Ostatnie pozdrowienia i podziękowania dla ekipy obsługującej serwer... Za co? No nie wiem... za zasługi 😉 Proszę o usunięcie forum mojej gildii Psy Wojny. PS. Na koniec parę słów do granda... Ciesz się stary. Serwer się zmienia na miarę Twoich możliwości. Możesz dalej składać co tam komu składasz... Klimat nigdy nie był Twoją mocną stroną teraz przynajmniej mniej osob będzie Cię pilnować... Nigdy nie wiedziałem po co tu grasz... Grozić ludziom na funserwie też można... |
|
Post #2
25 Mar 2006, 16:58
Nareszcie 🙂
|
|
Post #3
25 Mar 2006, 17:17
Cóż, Demon, najwyraźniej żle Cię oceniałem. Pomimo Twojego infantylnego zachowania jakie miałem wątpliwą przyjemność ostatnio oglądać, zawsze Ciebie i Kaela lubiłem... ot taki mały sentyment. Teraz jednak wiele rzeczy się zmienia... jak zauważyłeś: "Nareszcie".
Żegnam Was obu, bo nie wydaje mi się żebyśmy mieli się jeszcze spotkać. |
|
Post #4
25 Mar 2006, 17:37
Nastepny gracz odchodzi SUPER
Thorsten jaki byl taki byl ale byl potrzebny i napewno bedzie go brakowac. 😢 Mam nadzieje ze sie zastanowicie troche nad tym. 😠 |
|
Post #5
25 Mar 2006, 17:47
Thorsten bywaj zdrow i moze keidys do zobaczenia 😉
fala odejsc sie chyba zaczela..... szkoda bo MW maja jeszcze szanse stac sie odbrym serwerem.....tylko tzreba troche prawy i GMow i graczy.... Bywaj zdrow i owocnych polowan 😉 |
|
Post #6
25 Mar 2006, 17:54
Hehe jakas moda na pisanie postów pozegnalnych sie zrobiła:)
Thorsten super!!!:) pozdrawiam |
|
Post #7
25 Mar 2006, 18:03
Dzieki gildur, nam współpracowało się różnie, więc na prawdę doceniam Twoje słowa.
Do zobaczenia Gozu. My jeszcze być może się spotkamy.. Grand... wiedziłem że się ucieszysz... Nikt już nie będzie Ci przeszkadzać w łamaniu klimatu... Miałem jednak nadzieję, że odpowiesz na moje pytanie. |
|
Post #8
25 Mar 2006, 18:28
Szkoda thorsten.......A gralo sie taaaaak fajnie....
Ale mnie rozpiles.....elf alkocholik.............hehe Trzym sie Laureluviel |
|
Post #9
25 Mar 2006, 18:48
Hehe... Tak.... To akurat miło będę wspominał 😀 Wiedz, że nie zapomniałem, że jestem Ci winny opowieść 😉
|
|
Post #10
25 Mar 2006, 19:18
Cos mi sie zdaje ze sie jeszcze spotkamy.............. 😀
I znwu pochlejemy..........hihi 😛 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |