|
Post #21
29 Mar 2006, 19:33
QUOTE(Thorsten @ Mar 29 2006, 08:30 PM) Nie przejmuj się... To na koszt Psów... POczęstuj jakiegoś krasnoluda piwkiem to też przyjemność mi zrobisz... [right][snapback]13905[/snapback][/right] Nie wygłupiaj sie!!! WRacaj! Ze wszystkimi Psami! (Gohtar, moj kowalu!) 😀 😀 |
|
Post #22
29 Mar 2006, 19:51
Heh... Na to już nie możesz liczyć... Odeszliśmy... wszyscy. I już nie wrócimy. Psy nie rzucają słów na wiatr...
|
|
Post #23
30 Mar 2006, 20:07
Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki noo ale tu mozna powiedziec bagna bo ostanio server spadl na Psy heheh no ale nie o takie psy mi chodzi !
|
|
Post #24
31 Mar 2006, 10:43
Jeszcze jedną rzecz chciałbym powiedzieć jako, że ostatnio ciekwość już mi spać nie daje...
Pytanie rzecz jasna do pana granda. Obiecałeś mi kiedyś, że screeny na mnie pokażesz... Straszyłeś, straszyłeś a tu screenów nie ma... Nawet po tym jak ja zamieściłem screen z Tobą w roli głównej też odzewu nie było... A tak obiecywałeś... Pokazałeś, że jesteś osobą o bardzo miernym poziomie intelektualnym, a jeszzce mierniejszym kilmatycznym (fakt, że ciągle tu grasz świadczy również o poziomie serwera, który przestał spełniać moje oczekiwania) pokaż chociaż, że nie jesteś bezczelnym kłamcą za jakiego Cię w tej chwili mam. Udowodnij, że coś "na mnie" miałeś... |
|
Post #25
31 Mar 2006, 12:37
A ja powiem jedno moze zamknijcie ten temat odszedliscie i juz a nie go rozgarynac ;/
|
|
Post #26
31 Mar 2006, 13:33
QUOTE Pytanie rzecz jasna do pana granda. Obiecałeś mi kiedyś, że screeny na mnie pokażesz... Straszyłeś, straszyłeś a tu screenów nie ma... Nawet po tym jak ja zamieściłem screen z Tobą w roli głównej też odzewu nie było... A tak obiecywałeś... Pokazałeś, że jesteś osobą o bardzo miernym poziomie intelektualnym, a jeszzce mierniejszym kilmatycznym (fakt, że ciągle tu grasz świadczy również o poziomie serwera, który przestał spełniać moje oczekiwania) pokaż chociaż, że nie jesteś bezczelnym kłamcą za jakiego Cię w tej chwili mam. Udowodnij, że coś "na mnie" miałeś... hehe chceszz zebym to zrobil bo odszedles z serva i ci nie zalezy, ja na ciebie sram i sie nie przejmuje hehehe. Kto wygral? Ja:) |
|
Post #27
31 Mar 2006, 13:38
Równie dobrze można powiedzieć że Thorsten wygrał bo nic nie pokazałeś na niego więc wiesz... Masz coś na niego to pokaż co Ci zależy przecież on i tak nawet już tu nie gra a jak chciałeś mu dogryźć to mogłeś to zrobic jak jeszcze grał.
|
|
Post #28
31 Mar 2006, 15:23
Widzisz grand to zależy od definicji zwycięstwa... Ja będę miał to co chciałem - nienaganny klimat bez kłamliwych półgłówków. Ty zostaniesz tutaj i będziesz taplał się w tym bagnie wśród takich jak ty czyli w/w. Po co mi zwycięstwo na zgliszczach klimatu?
Ja zrbiłem Ci przyjemność i zostawiłem Cię w Twym kochanym syfie to prosze Ty wyświadcz mi tę przyjemność i pokaż jak to dobrze się stało dla serwera, że "nieklimatyczny Thorsten" już sobie poszedł. Oczywiście na mnie możesz "srać" ja sobie poszedłem, ale Ty i opinia o Tobie tu zostaną. PS. Demon Ty sie już tu proszę nie wtrącaj. Powiedziałeś co chciałeś i to na samym początku. |
|
Post #29
31 Mar 2006, 16:36
hahahahahha Thorstenku nie denerwuj sie bo ci żyłka pęknie i stara cie nie pozna prymitywie:) Nie widzisz ze cie olewam na maxa?😀 A jasli chodzi o gre to zajebiscie sie gra, pozdrawiam cie:D
|
|
Post #30
31 Mar 2006, 16:39
zajebiscie?
lol jesli zajebiscie to znaczy ze nic nie ma z toba szans to oczywiscie i nie rozumiem 5 minut roboty i screen jest ... a i tak wszyscy wiemy ze on nie ma zadnego screena 😉 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |