📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Ogłoszenie o usunięciu forum gildii Psy Wojny
« Wróć do forum  •  34 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #11 25 Mar 2006, 19:23
Kolejny poteżny odchodzi.......

Ech źle sie dzieje.......mam nadzieje ze sie spotkamy jeszcze na malym piwku..... 😛

Ale źle sie dzieje......... 😳

Z szacunkiem
mortido
Post #12 25 Mar 2006, 19:37
Ano ba! Poczekajcie tylko jak żołd wypłacą... hehe...
Post #13 25 Mar 2006, 19:44
Do zobaczenia Thorsten, bo wiem ,ze jeszcze wrocisz. Kazdy wraca .
Mam jedynie nadzieje, ze Twoja wola zmian i poprawy klimatu ,
servera nie odejdzie w zapomnienie.

Aluve .
Post #14 26 Mar 2006, 00:10
Eh...kapitanie....i ja mam nadzieje że niebawem spotkamy sie na tamtym lądzie którego krainy jeszcze nieodkryte czekają pełne złota i przygody....hehehe 😉
Post #15 26 Mar 2006, 00:10
Eh...kapitanie....i ja mam nadzieje że niebawem spotkamy sie na tamtym lądzie którego krainy jeszcze nieodkryte czekają pełne złota i przygody....hehehe 😉
Post #16 26 Mar 2006, 01:03
Moda jakas sie rozpoczela 😛 Najlepsze jest to, ze kazdy z nich co sie 'zegna' to wlazi caly czas i patrzy kto za nim placze 😛
Ja jak bede odchodzil to zamkne przegladarke i tyle 😛 No moze na ircu powiem 'papa' 😀 a nie jak jakas stara dewota smutek wylewal na forum i dolowal innych 😂
Post #17 26 Mar 2006, 12:07
Hehehehe... ale toś mnie skwitował 😛 Hehehe... Ciekaw jestem jakie wspomnienia po mnie zostaną 😛
Post #18 27 Mar 2006, 16:25
Haha no to ja tez sie pozegnam usuneli mi konto a bylem przywiazany do mojego kochanego gnoma Fericka ! 😀

ja tez dziekuje za wspolprace szczegolnie moim kompanom z Psow dzieki chlopaki za zajebista gre i za to ze dalej sie spotykamy i potrafimy pogadac...

Wszystkim gnomom ktore zrobily ze mna napad na bank

Nienawidze Elfow ale kilku z nich zasluzylo na moj szacunek wiecie o tym bracia i napewno wiecie do kogo kieruje te slowa!

Dzieki wszystkim kumplom i przymierzenca Psow razem moglismy trzasc serverem na wszystkie storny i nikt nie byl nam wstanie sie przeciwstawic

No i dla Mg szczegolnie dla Ket (nie wiem czemu ale pokochalem ta dziewczyne:)😊😛 za jej cholerna cierpliwosc i sumienna prace no a pozatym wybudowala nam oboz)

Hail wam

No i szczegolnie pozdorownienia dla tych co mnie nienwidzili ja wypelnielem slowo zostaliscie zabicie pzrez moich braci wy powiedzieliscie wojna i uciekliscie ! Smierc wam za to !
Post #19 29 Mar 2006, 10:57
NIEE!!! Thorsten.. z kim ja bede pil przed nastepnym resem??? leee... wisze Ci jeszcze 3 duuze piwa 😀
Post #20 29 Mar 2006, 19:30
Nie przejmuj się... To na koszt Psów... POczęstuj jakiegoś krasnoluda piwkiem to też przyjemność mi zrobisz...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026