📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Ogłoszenie o usunięciu forum gildii Psy Wojny
« Wróć do forum  •  34 post(ów) w temacie 1 2 3 4
szu
Post #31 31 Mar 2006, 16:46
Właściwie się nie dziwie dlaczego pisze ,że go olewa. Jakby przyznał się że nima screenów wyszedł by na skończonego kłamcę i idiotę...
Post #32 31 Mar 2006, 16:47
Wszyscy? wazne ze ja i moja gildia o tym wie, a ja sobie nie bede robil problemow jakims Thorstenem ktory juz tu nie gra, czemu bedzie sluzyl ten screen? i tak uz tu nie gra. Mowiac zajebiscie mialem na mysli ze fajnie mi sie gra, ale ze jestes az tak tepy zeby tego nie pojac to nie moj problem tylko twoj hehe. Piszta co chceta na mnie, ja na was siusiam:)
Post #33 31 Mar 2006, 17:39
Heh człowieku nie pisz mi tu o prymitywach siebie nie wspominając jako, że czołowym przykładem takowych jesteś. W nauce takiego jak Ty nazwaliby brakująym ogniwem... między czym a czym to się spróbuj domyślić.
Co do tego zajebiśćie to się domyślam jak tam jest. Podejrzewam, że to tak samo wykrzywiona opinia jak ta o Twoim rzekomym zwycięstwie.
szu: Tak właśnie myślałem, ale miałem nadzieję, że chcociaż go sporowokuję.
grand: Młody jesteś, ucz się życia. Takie coś nazywa się pomówienie i jest sądownie karalne... Oczywiście mówię o sytuacjach życiowo analogicznych. A Ty i Twoja gildia to... jakby Ci to powiedzieć... źródło informacji mało wiarygodne.
Post #34 01 Apr 2006, 13:10
BUahaha Grand jestes zajebisty jeszce sie tak nie usmialem czytajac twoje zlosne wypowiedzi pozbawione sensu i to ze nawet nie umiesz besztac ludzi bez uzywaniu slow wulgarnych, ktorych nawet uzycie przez ludzi inteligentych i w dobrym momencie moze byc odebrane jak domieszka rozumu u ciebie albo brakuje domieszki "czegos", albo inteligencji, no nic wybor zostawiam dla Ciebie...

Ale naprawde twoje wypowiedzi typu "hej ty byc glupi" pasuja do Ciebie w sumie z checia bym Cie widzial w roli jakiegos goryla w Zoo pierwszy goryl ktory potrafi mowic, zabieral bym dzieciaki zeby im pokazac jacy ludzi byli miliony lat temu! No ale coz kazdy zostaje obdarzony mozgiem ale wedlug teori pewnego pana nazywal sie Lamarck nieuzywane narzady zanikaja i obawiam sie chlopczyku ze niestety u ciebie troche rzeczy ci pozanikalo, no ale Coz przeciez mozesz za to obwinic spoleczenstwo i obecny rzad jezli wogole wiesz o czym mowie, bo wiesz uzywajac slow dosc trudnych takich jak spoleczenstwo mam na mysli twoje otoczenie, wiesz wole ci wytlumaczyc jakbys mial sie pocic i szukac w googlach tego slowa.

Ale nie martw sie za kilka lat zostaniesz wchloniety do spoleczenstwa moze jak nauczysz sie dobrze klamac, bo to co teraz zrobiles tu to profanacja klamstwa i olbrzymia zajebiscie wilka zenada, rozumiemem ze jak klamac to juz do konca ale trzeba pomyslec troche najpierw i wiesz jakies argumenty (mam nadzieje ze wiesz co to argument) no albo dowody no nic pozostawiam ci to do przemyslenia... ops no dobra moze chociaz przeczytaj...

A zapewniam Cie ze o nas jeszce uslyszysz nawet Ci kiedys pomachamy tam z gory gdzie piwo leje sie wodospadem a cudowne kobiety przynasza ci winogrono no wiec baw sie w swym polswiadku.... A my idziemy tam gdzie Inteligancja jest normalnoscia

caluje Grzes !!

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026