|
Post #1
13 Apr 2006, 22:11
Ten gracz od dawna sie nie stosował do regulaminu, można powiedzieć ze go "olewał"... Niejednokrotnie po śmierci przebywał na tym samym terenie, nie używał heardstone i atakował innych...
Dzisiaj najpierw buszował po SW, został zabity przez moby... Wrócił do ciała i dalej sie bil dopóki nie zabili go gracze... Potem spotkałem go na innym terenie i zaczął mnie atakować używając buga gry-exekiute... Zabiłem go po chwili, przybiegł jako duch i od razu sie na mnie rzucił po wejściu w ciało... exekiute- czar wariora, którego (według opisu działania) można użyć dopiero gdy cel ma mniej niż 20% hp. Gdy sie go stosuje ręce sie świeca na czerwono... W rzeczywistości nie działa ta granica 20%hp. Tutaj pare ss`ow: ![]() ![]() ![]() Tu widzimy, ze o 5:01 zostal zabity: ![]() A tu o 5:03 zaatakowal odrazu po wejsciu w cialo: |
|
Post #2
13 Apr 2006, 23:10
Po pierwsze jak bieglem do ciala to ty skorumpowanie biegles z moim duchem spr gdzie sie odnowie. Dwa waliles jakis tam czar ze w miejscu stalem 30 sek i jak sie koczyl to znow gorzucales cieszac sie z tego a bojac sie stanc na arenie tylko potrafiz dobijac tak jak kiedys mnei 3 pantery atakoway t podbiegles wykorzystales to i mnei dobiles a jak chcilem z toba stanac na arenie chociaz miales 7 lvl wyzej to nie chciales Bales Sie NO WAY 😠
|
|
Post #3
13 Apr 2006, 23:15
Z tego co wiem Nuzifax jest cwany aglomerycznie w grupie i rownierz wykorzystuje predyspozycyjnie bugi w grze, i moim zdanie dawanie tego posta jest przemianowanie powinno byc ostrzezenie dla ich obojgu, Nuzifax rownierz nie jest swiety. Ja jestem bardzo wylewny bo mnie z gry wywala ne.
|
|
Post #4
13 Apr 2006, 23:53
Gurag, po co nuzifax miał by biegać za twoim duchem żeby sprawdzić gdzie się odnowisz, jak jest oczywiste że odnowisz się w swoim ciele, ba skąd on by miał się wziąć przy spirithelerze zaraz po twojej śmierci żeby cię śledzić...
Sam byłem świadkiem wykorzystywania przez ciebie buga związanego z execiute, a co do tego atakowania po śmierci, to już o nim wcześniej słyszałem... Jaca, nic mi nie wiadomo na ten temat żeby nuzifax wykorzystywał bugi w grze, mogę za niego poręczyć własną głową. PS. Gurag, jak można biegać skorumpowanie ??? hehe |
|
Post #5
14 Apr 2006, 01:05
Gurag jak na razie na Ciebie jest screen, a w obecnosci dwoch GM walczyles dalej w SW mimo, iz dostales oficjalne ostrzezenie na kanale /occ i je potwierdziles (nie udales sie do domciu tak jak prosilismy - zrobiles to dopiero jak nastepny raz zginales)
|
|
Post #6
14 Apr 2006, 07:30
QUOTE(Gurag @ Apr 14 2006, 12:10 AM) Po pierwsze jak bieglem do ciala to ty skorumpowanie biegles z moim duchem spr gdzie sie odnowie. Dwa waliles jakis tam czar ze w miejscu stalem 30 sek i jak sie koczyl to znow gorzucales cieszac sie z tego a bojac sie stanc na arenie tylko potrafiz dobijac tak jak kiedys mnei 3 pantery atakoway t podbiegles wykorzystales to i mnei dobiles a jak chcilem z toba stanac na arenie chociaz miales 7 lvl wyzej to nie chciales Bales Sie NO WAY 😠 [right][snapback]14749[/snapback][/right] Czekaem kolo twojego ciala zeby dopilnowac ze uzyjesz runka(ostatnio jak tego nie zrobilem to dalej buszowales po tych terenah), z tygrysami to ty sie na mnie zuciles... To co mizlem pozabijac te tygrysy zeby bylo Ci latwiej? Te wasze walki na arenie mnie dobijaja... Widze hordziaka to go zabijam, a nie pisze na generalu "chocmy powalczyc na arene", ... Czar nie byl na 30 sec tylko 35 sec... on kosztuje 60 energi, energia sie odnawaja jakos 7 czy 14 na sekunde wiec sobie policz ile tego moge zucic w ciagu 35 sekund... Grajac łotem, to chyba logiczne ze dopadlem Cie wtedy kiedy byles "uszkodzony"... Zwiekrzylem sobie tym szanse, a bynajmniej wyruwnalem, bo Ty notorycznie uzywasz exekiute... No i jeszcze dobieraj wlasciwie slowa, bo uzycie slowa "skorumpowanie" chyba nie jest na miejscu... Jaca: Jak masz dowody to daj je... Dostane bana, albo strace konto... Jak nic niemasz to niezabieraj glosu... |
|
Post #7
14 Apr 2006, 08:13
QUOTE(JACA @ Apr 14 2006, 12:15 AM) Z tego co wiem Nuzifax jest cwany aglomerycznie w grupie i rownierz wykorzystuje predyspozycyjnie bugi w grze, i moim zdanie dawanie tego posta jest przemianowanie powinno byc ostrzezenie dla ich obojgu, Nuzifax rownierz nie jest swiety. Ja jestem bardzo wylewny bo mnie z gry wywala ne. [right][snapback]14751[/snapback][/right] Twoja wypowiedz mozna tak podsomowac: Dajecie du.. bo jestescie slabi i nie umiecie grac. Ani mikto ani honoru ani głowy... P.S Hahahaha Jaca jesteś żałosny Z powazaniem wujek SAYggANDquit |
|
Post #8
14 Apr 2006, 08:33
No dales tomo ostrzezenie ze jak jeszcze raz zgine mam isc do domu wiec poszedlem z wami powalczyc - zabiliscie mnie u ducha wzialem cialo w elwynn forest i urzylem headstone ktorego mialem stranglethorn vale i tak zrobilem
|
|
Post #9
14 Apr 2006, 09:29
probujesz lapac mnie za slowa, a ostrzezenie mowilo jasno, ze zaraz po wskrzeszeniu uzywasz HS i Cie nie ma, ale Ty zinterpretowales to na swoj sposob i jeszcze nie znasz regulaminu.
|
|
Post #10
14 Apr 2006, 09:51
QUOTE Twoja wypowiedz mozna tak podsomowac: Dajecie du.. bo jestescie slabi i nie umiecie grac. Ani mikto ani honoru ani głowy... P.S Hahahaha Jaca jesteś żałosny Z powazaniem wujek SAYggANDquit i kto to sie odezwał? nastepny frajer co postradał wszystkie rozumy ;] |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |