|
Post #11
14 Apr 2006, 10:35
no mowiles zebym urzyl jak zgine czy zostane zabity przez moba czy przez racza wiec poszedlem z wami powalcyc we 3 mni zabiliscie i urzylem hs a ze mialem go ustawionego w sv to co mialem telepatycznie sie telportowac do kalimdoru widze ze nastepnej osoby chcecie sie z hordy pozbyc niedosc ze ipkiss odbieral nam lvl to dalej sobie nie radzicie 😐
|
|
Post #12
14 Apr 2006, 11:11
W ogole Gurag to co miales powiedziec to powiedziales masz racje obniozne levele a i tak rady nie daja , atakuje w 3 i jeszcze kaza ci nie uzywac execiute , nie pisz juz wiecej postow nie przegadasz a ci co sie lubia tutaj klucic i wywyzszac jacy to inni sa dla nich smieszni to nie wiedza o tym ze sami sa chyba"inteligentnymi"tepakami ... no way , i na tym zakonczymy.
|
|
Post #13
14 Apr 2006, 11:28
moze po prostu po banie i nei bede sobie glowy zatruwal ? regulamin jest po to, zeby sie no niego stosowac, a niestety Gurag nie zna nawet Honorowego Kodeksu walki, wg ktorego maja sie odbywac potyczki. Gurag: leciales jako duch przez SW i zaraz po wskrzeszeniu nie ma prawa Cie nikt atakowac, zeby dac Ci czas na uzycie HS. Wtedy mykasz bez dyskusji do lokacji, w ktorej masz ustawiony HS (w Twoim przypadku bylo to Stranglethorn). Ja wyraznie mowilem, ze jak dojdziesz do zwlok, to uzywasz HS.
Jaca: teraz wojownik ma przewage nad kazda inna klasa, bo jest stworzony typowo do starc bezposrednich, wiec poradzi sobie z nim albo inny wojownik albo grupa kilku graczy. (juz pomijam fakt, ze straz i elity sa slabe) |
|
Post #14
14 Apr 2006, 11:55
Tomo masz racje wojownik jest bardzo dobry , a ze elite sa teraz slabsze to mi sie zdaje ze tak wlasnie powinno byc , bo jesli na kamieniu spotkania pisze ze grota, jaskinia czy inne miejsce jest od 12- 18 levelu to znaczy ze gracz na ty m poziomie bedzie sobie tam radzil, a presdzej gdy gitesy byly lepsze niestety nie bylo to mozliwe aby tam wejsc samemu powiedzmy na 18 levelu i zabic chodz jednego elite na 18 pozioimie 😀 teraz jest bardzo dobrze zrobione drop jest lepszy gra sie przyjemniej i mniej stresowo ... przepraszam ze napisalem to i nie dotyczy to tematu ale nie chcialem zakladac nowego juz forum 😀 wyrazam swoje podzekowania wszystkim GM i Ipkissowi za to ze mozna teraz tak przyjemnie sobie grac 😛 😀 😊
|
|
Post #15
14 Apr 2006, 12:03
Ty a gdzie tu klimat moze na 20 lvl idzmy na kazia we trzech co Ty na to bedzie fajnie bo drop zajefajny a przeto kazio to taka wieksza elitka bedzie fajnie mniam
reasumujac JESTES ZALOSNY elita to taka postac jak nazwa wskazuje elitarna czyli BARDZO TRUDNA DO POKONANIA PRZEZ JEDNA OSOBE instanty sa po to zeby isc tam w grupie nie samemu Z kompletnym brakiem szacunku Jontek <JACA nie odpowiadaj mi prosze ja tylko wyrazam swoja opinie na twoj temat co bys nie naapisal itak bede myslal tylko jedno 10 latek> PIS... |
|
Post #16
14 Apr 2006, 12:08
Wlasnie Stas napisal to, co trzeba 😊
dzieki Jontek 😀 |
|
Post #17
14 Apr 2006, 12:11
jesli nei masz szacunku do kogos kto ci nic nie zrobil to wszystkiego najdluzszego ci zycze wirtualny cwaniaczku ... a w takim razie powiedz mi o co chodzi wreszcie z kamieniami spotkan ze miejscowka jest dla 13-18 lv? jak poprzednio sie wchdzilo z 30 levelem i bylo strasznie ciezko ... a tak na marginesie zedytowalem swojego posta.. moj blad ze zamiast najpier go dokladnie przeczytac i sprawdzic bledy to odrazu go zatwierdzilem... ale stary nie rob tutaj popeliny z 10latkami bys byl troche dorozwiniety to bys kliknal na moja karte i zobaczyl sobie ile mam lat "z kompletnym brakiem szacunku" - i co myslisz ze mnie uraziles? wszystkiego nadluzszego PINKI smieszny jestes
|
|
Post #18
14 Apr 2006, 12:20
Co do Guraga to sytuacja mogła wyglądac roznie : co zrobicie gdy stoi nad wami przeciwnik z wyjeta bronia? , mogł tez miec opcje ze nie miał gotowego hearsttone.
A panowie wyzej widze sobie niezły offtopic zrobili , a ja dodam tylko ze jesli jontek widzisz w zbyt wygorowanym poziomie trudnosci klimat to zacznij grac z wyłaczonym monitorem na kierownicy w wowa. Wtedy bedziesz miał klimat. Ostatnio były elity przesadzone, chodziło sie do deadmines we 4 na levelach 35, 33, 28, 30 i bylo bardzo bardzo ciezko sie przedostac do vancleefa np. |
|
Post #19
14 Apr 2006, 12:22
wiec tlumacze bo jak ktos mi mowi wirtualny cfaniaczek to az prosi sie o skonczenie podstawowki
wiec pierwotnym zadaniem WoW byly funservy Drogi Jaco czy jak CI tyam kamyki 12-18 ;25-36 sa stworzone wlasnie na takie potrzeby...czyli u nas traktujemy to jako pic na wode instanty na KLIMATYCZNYCH SERVACH sa po to aby naumiec sie grac grupowo czyli RAZEM nie kazdy sam alołn itd jakos ja i pare tysiecy osobnikow na tej kuli ziemskiej wole grac grupowo a nie byc mega cfaniakiem w grze dazyc do doskonalosci TAK jak najbardziej ale nie kurw.. "czlowieku" jestes sam i elite napierniczasz?? kurde no w lajfie realu jakos trudno dojebac kolesiowi jak cos cwiczyl a Ty dopiero zaczynasz tacy wytrenowani to wlasnie ELITY tlumaczac TO TAKI GARGAMEL DLA SMERFIKA juz kumasz co mam na mysli ?? A jak bys czesciej forum odwiedzal to bys zobaczyl ze prawie pod wiekszoscia postow mam "zkompletnymBRAKIEMszacunki" Z kompletnym brakiem szacunku Zdegustowany Jonteczek a blehh 10latek nie chodzilo mi o twoje bledy tylko sposob wyrazania sie a tak dodajac to wirtualnego cfaniaka to puki co tylko ty odgrywasz wiec HAHAH zalosny zalosny |
|
Post #20
14 Apr 2006, 12:25
Klimat to rozmowy, wpsolne wyprawy, piwo w karczmie itp a nie poziom trudnosci potworow...z tym klimatem i potworami to wjechales teraz jak babka z mordą w ciasto...uwazaj bo niedllugo bedzie za wysoka amplituda ztym twoim klimatem...stelloza ma racje ... i jak nam wytlumaczysz to ze w deadmines działy sie "cuda na kiju" ze ekipa ludzi na 30 poziomach młucili nas jak psów? to jest klimat... taaaa chyba bagienny klimat
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |