📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na gracza za używanie buga exekute i nie stosowanie się do regulaminu
« Wróć do forum  •  40 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #31 14 Apr 2006, 12:53
pisze bo lubie poza tym chce wyprzedzic KEt w ilosci postow hyhy 😂
a wnioskuje z tego zes nie wart dobrego slowa poniewaz nie pierwszy raz czytam posty twe itd
jesli juz to ŻUL a tak tanie wino to cos piekneg

a z zytka to ciesze sie oj bardzo piknie na dworku jest z kogo sie posmiac na forum czego mi wiecej potrzeba poza nalesnikami z dzemem truskawkowym 😉

🤔 🙄 😮

fajne te emotki
Post #32 14 Apr 2006, 12:56
teraz to z siebie debila robisz :| ... załość - piszesz jakies glupoty
Post #33 14 Apr 2006, 13:00
Klułz dys temat

jednak nie poszedlesc hyhy co silka zamknieta ??

<uwaga trudne slowo RIPOSTA na "zamknij morde">

a glupoty pisze zeby dorownac
choc zeby dorownac tobie to musal bym pisac

sadfvsdf0gsdf0g0sadf9...fg.df.fds.
Post #34 14 Apr 2006, 13:04
yyyyy siłka zamknieta, widze ze zyjesz jakimis stereotypami a nie wlasnym doswiadczeniem w zyciu... bo chyba myslisz ze ludzie ktorzy chodza na silownie sa glupi :| ale sam sobie tworzysz moj obraz ... piszesz ze zeby mi dorownac to musialbys pisac " sadasd jaksdajskd" a co ty prezentujesz za poziom no powiedz mi co za poiom prezentujesz? co dzisiaj madrego napisales ? wez typ spadaj na szczaw niechce mi sie ciebie w ogole juz czytac idz se lepiej pograc albo zchlastac turboptysia bo jestes natretny jak much przy gownie ... ustalmy to tak ... moje zachowanie bedzie zachowaniem lysego bezmozga ok? a twoje zachowanie natretnego frajera ... i jest gites a teraz JOŁ NARA
Post #35 14 Apr 2006, 13:08
nie nie wszyscy sa glupi silka jest spoko

frajer nie ja wole byc kretyn a ty bedziesz lysy frajer co Ty na to ??

Z brakiel szacunku oczywiscie kompletnym

JONTEK 🙄
Post #36 14 Apr 2006, 13:10
nie nie bede frajerem bo frajer to ktos przykry, ty jestes przykry SKURWAŁY BARANIE !!! nie pisze juz nic bo jestem madrzejszy od ciebie nara BUCU !!!
Post #37 14 Apr 2006, 13:14
papa i wlasnie udowodnilem ze jednak nie jestem cfaniaczek z internetu TYŚ nim hyhy dzieki za jakze budujaca konwersacje zycze milych wesolych swiat zeby sie choinka nie przewalila i kreatyna niech morzem plynie oczywiscie

oczywiscie przepraszam ZA NAS OBU za zmiane tematu troszku duzy offik sie zrobil ale co tam ja sie usmialem i tjo bardzo hyhy 🙄

Z kompletnym brakiem szakunecku:P

🙂 Jonteczek 🙂
Post #38 15 Apr 2006, 08:26
Hm... Takiego off taopa to sie niespodziewalem ;P JAk by jakis Gm mogl to niech to rozdzieli na 3 ruzne: "klutnia Stasa i JACY", "Elity", i Ten normalny ktorego zalozylem...

ps.
Elity dobre byly jak byly skoksowane, ale te terazniejsze bossy... powinno sie ich siłe dostosowac do jakiegos zadania, bo co mi po tym jak na 40 lvlu sciagne ekipe 10 osobowa na gnomergan, skoro mamy mizerne szanse a zapłata za zadanie przyda sie tylko pocztkujacemu....
Post #39 15 Apr 2006, 08:59
proponuje zbanowac wszystkich!
odjac kazdemu 10 lvl tak jak to mialo miejsce w Hordzie, ktora przestala juz praktycznie istniec, a co za tym idzie wczesniej Przymierze nawet nie pisnelo a teraz cwaniaczy sie ze szok...
Post #40 15 Apr 2006, 10:33
A to co?? Strona www.bluzgi.pl?? Czy co?? Stasiu i Jaca, po co wy się kłócicie? Co chcecie przez to pokazać, że brak wam kultury? Gdyby nie internetowa anonimowość to napewno nie bluzgalibyście się tak, jak to zrobiliście na tym forum. Pisać i czytać to nie to samo co mówić i słuchać...patrząc jeszcze sobie wzajemnie w oczy...

Proponuje wam sie przeprosić i przyrzec postanowienie poprawy 😛

Co do elit...na starym emu na 22lvlu uciekałem od 18 Elite na Deadmines...

Teraz na 29 rozkładam 3 naraz z ~30lvlem z użyciem miksturek i Divine Prot.

Horda moim zdaniem dość się wycierpiała...ale...no właśnie...to server RPG czy serverek w którym lvlelki są najwazniejsze?? Bany powinny być nie tylko za łamanie regulaminu ale też za zbyt szybkie expienie. Taki Powergaming do niczego nie prowadzi... .
W regulaminie pisze że chodzi o zabawe a nie rywalizację...w rzeczywistości jest inaczej

Z wyrazami szacunku dla wszystkich

Octavian

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026