|
Post #21
14 Apr 2006, 12:29
JACA jak ze dorosly czlowieczku grales ty w jakiego RPG-a poza wowem nie mowie o karcianka papierowych czy planszowkach jakiego kolwiek innego rpg-a przez net oczywiscie?
bo mi sie wydaje ze jedyne co robisz to po silce wlazisz na forum nazekac ze cosik za silne te elity haha... Z kompletnym brakiem szacunku Jontek 🙄 |
|
Post #22
14 Apr 2006, 12:30
dobra zamknij juz morde i nie wywyzszaj sie tylko pisz na temat....a nie teraz bedziesz zgrywał jaki to wielce jestes inteligentny .... niech tomo trzasnie komenta na koniec jakie jest rozwiazanie sprawy i luz a nie jeszcze polowe forum bedizesz pierodlił to jaki ja jestem załosny .... chcesz żałość zobaczyc to se w gacie zajrzyj... dobra koniec tematu nie chce mi sie z toba juz urzerać.
TAK!!! dla twojej wiadomosci grałem w gothika 1(przpeszedlem go 4 razy) i 2 ( 3 razy przeszedlem) a z innych tytułów to BG 1 BG2 ID1 ID2 NWN i dodatki sacred i jeszcze kilka gier wiec troche ich bylo... |
|
Post #23
14 Apr 2006, 12:33
EDIT 😛
TY TEZ W NIE GRALEM TY TO JESTES KOZAK NORMALNI GRALES W TAKIE GRY NO CZLOWIEKU CHODZILO MI O TE PO NECIE ALE CO TAM hmf NIE NIE NIE no JACA ja nie musze udowadniac CI zes zalosny juz to wszyscy wiedza no moze poza ludzmi z twojego Siłownianego Swiatka -<dla mniej kapujacych takich jak TY DRESY><chyba tak sie to teraz nazywa> wiesz masz rqacje skonczmy temat pogadam z toba jak bede chcal dresy kupic do biegania bo nigdy tego nie robilewm ty to fachura jestes naumnieszmnie ok ? a i od jakich ciezarkow zaczac na nogi tak stwierdzam ze jeden kilo na poczatek starczy na lydki jak myslisz Z KOMPLETNYM BRAKIEM SZACUNKU!!! JONTEK |
|
Post #24
14 Apr 2006, 12:34
Dobra ja sie wypowiem.... Elity sa za slabe..... I nie moze cos takiego byc ze sam przechodzisz caly Instance...A gdzie sa wspolne wyprawy...Piwo po udanej wyprawie ? No gdzie ? .... A Ta klotnia jest bez sensu (zaraz pewnie zaczna sie wyzywac).... Wlasnie walka polega na tym aby byla trudno....oczywiscie nie bez przesadzy ...... ale takze przesada jest to co jest teraz........ A tak wogole przeczytajcie temat 😊 I moim zdaniem tamte elity byly dobre .... no moze ciut troszeczke mozna bylo je oslabic.....ale tak bylo dobrze....
Czekajacy na powrot postaci.........Rafas |
|
Post #25
14 Apr 2006, 12:35
a mi sie te napakowane elity podobaly
///z tematu zrobil sie offtop, ale to zostawmy - zmierza w ciekawym kierunku |
|
Post #26
14 Apr 2006, 12:35
Chcialem tomo wyjsc z sw po drodze napotkalem leith potem zawolala ciebie i ktos jeszcze sie zjawil i nie mialem juz jak wyjsc wiem ze wogole bylo zle sie tam pojawiac no ale swiat jest pelen przygod
|
|
Post #27
14 Apr 2006, 12:38
ale po drodze caly czas zaczepiales mobki, wiec sie nie tlumacz idiotycznie, bo to Ty ja zaatakowales, gdy ona chciala Ci dac czas na uzycie HS
|
|
Post #28
14 Apr 2006, 12:39
Tak tak wszyscy inni sa zalosni dla tych co sie wywyzszaja na forum wez idz moze do kibelka rozładoj stres ....i podaj swojemu malemu reke bo jego jestes wart ... jo nara"inteligencie" i popatrz sobie na stronach cwiczenia na mozg a nie na nogi bo z toba nie da sie czlowieku normalnie odrazu od wyzywania zaczynasz...nara
|
|
Post #29
14 Apr 2006, 12:45
bo jesli ktos jest nie wart dobrego slowa to go wyzywam a mozgu nie mam wiec po co mam cwiczyc
mimo teog braku w czasce potrafie jakos sie opanowac i nie mowie zamknij morde itp "inteligent" ZE NIBY JA TERAZ TO MNIE MLODY CZLOWIEKU OBRAZILES WIEC Z LASKI SWOJEJ PRZESTAN!!!!!!!!!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 |
|
Post #30
14 Apr 2006, 12:49
w ogole mnie nie znasz a piszesz "jesli ktos jest nie wart dobrego slowa to go wyzywam" , aaaa i jak zauwazyles pisałem "nara" to chyba ze juz zegnam a ty dalej sie "dobijasz" jak zur do zamknietego sklepu. staaaary dosyc juz ciesz sie ze sa swieta a nie ...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |