|
Post #21
01 May 2006, 10:21
W tym ni ma cienia racji. Niestety Panie i Panowie... Serwery RPG (do jakich MW chce się zaliczać) są dla ludzi z wyobraźnią... Co to znaczy? Dla tych co widzą możliwości a nie przeszkody.
Można więc to zrobić w taki sposób (co jasneo jest opisane w regulaminie): *Drapie się po dupie* *Sika na mur* *Wali w łeb Kapcika, który nie wie o czym mówi* Zrozumiałeś schemat? Ja bardzo lubię swoja postać. Ja ją czuję i będę odrywał - bo wiem jak. Twój post wyraźnie świadczy o tym, że w swoją postać się nie wczujesz, bo uważasz, że w grac cRPG to niemożliwe. Wyobraź sobie, że jednak tak. Ja to potrafie, a jeśli Ty nie to świadczy tylko o Tobie. PS. Mój opis nie jest długi. W porównaniu z innymi (tymi dobrymi oczywiście) jest on krótki i treściwy. |
|
Post #22
01 May 2006, 11:47
wiem lepiej o czym mówie niż ty wiesz jak masz na imie... szkoda że nie napisałeś jeszcze że postać cie posów to już byłaby już chyba pewłnia twojego szczęścia więc nie pisz mi takich głupot... a wyobraźnia wyobraźnią... skoro mówisz że można to dobrze tylko nie przesadzaj z tą wyobraźnią i otwieraj czasem oczy jak grasz żeby cie sie prawda z rzeczywistościa nie pomieszała...
PS a swój opis postaci rozszerze w najbliższym czasie bo chciałbym zagrać na tym serwie a jeszcze bardziej chciałbym na nim spotkać ciebie... bu ha ha ha... |
|
Post #23
01 May 2006, 12:37
Daj spokój... *dobrotliwy uśmiech* nie gorączkuj się tak. NIe wystarczy mówić, że wiesz... Słowa, słowa... Twoje posty wyraźnie dowodzą, że nie wiesz. Dalej człwoeiczku krytykuj mnie... Ludzi głupich poznaje się po tym, że mają dużo do powiedzenia na tematy, o których nie mają zielonego pojęcie... Jak Ty o mnie np...
Twój opis to kaszana i to jedna z większych jakie widziałem. NIezależnie od tego jak będziesz się o mnie wyrażał wcale się to nie zmieni. Na świecie są 2 rodzaje ludzi. Ci którzy docenają krytykę, poprawiają błędy i dążą do perfekcji i ci, którzy uważają się za najmądrzejszych na świecie i wyzywają wszystkich, którzy sprubują się źle wyraznić na temat ich pracy. Czyli w skrócie ludzie otwarci na zmiany i ludzie o "ograniczonych horyzontach myślowych" (mam nadzieję, że zrozumiałeś aluzję). Widzisz, NAWET JEŚLI dostaniesz tu konto to mnie i tak nie spotkasz. Od kąd zaczęli tu wpuszczać ludzi takich jak Ty, czyli ograniczonych, niewychowanych i nieklimatycznytch, serwer przestał spełniać moje oczekiwania i przestałem tu grać. I do prawdy nie wiem co Cię w tym śmieszy... Widzisz ja już tu grałem i mój opis trafił tam gdzie Twój nigdy nie będzie (podsyłam linka: http://wow.page4u.pl/index.php?showtopic=1519, a zaraz obok jest historia mojej gildii: http://wow.page4u.pl/index.php?showtopic=3412) to stawia mnie na pozycji daleko wyższej od Ciebie. Na prawde nie widze w tym nic śmiesznego... zwłaszcza z Twojego punktu widzenia. |
|
Post #24
01 May 2006, 13:07
nie wiem czy zauwazyles torsten, ale to Kapcik został pierwszy zwyzywany od debili, i wysmiany. nie dziwie mu sie ze tak zareagowal, sam bym sie wkurzył. klimat klimatem ale bez przesady, zeby ludzi bluzgac za opis, ktory nawet nie jest skonczony. A klimat na serwerz to tworza gracze (a ostanio nie tworza), a nie opisy. podam krotki przyklad jak jeden z graczy go niszczy: pisalem cos na kanale a nagle widze odpowiedz "ty sie lepiej zajmij gra (czy cos w tym stylu ) bo mam na Ciebie sreeny". to ja juz tego nie rozumiem. jak masz sreeny koles to je pokaz, a nie szantazuj i jeszce glosno mow o klimacie. takimi uwagami wlasnie go niszczysz. serwerowi cwaniacy. jak ktos jest bez winy niech upusci kamien. od kad tu gram moglbym sreeny na kogos robic co 10 min, ale mi to przez glowe ani razu jeszce nie przeszło. moim zdaniem klimat sam sie stworzy pod warunkiem, ze kazdy bedzie pilnowal swojego nosa, a nie cudzego. bo teraz to jest gra do pierwszej wpadki i czy cwaniaka na swojej drodze spotkasz czy nie. dziekuje za uwage
|
|
Post #25
01 May 2006, 13:47
ten tekst o skrinach byl domnie jak juz hyhy ale rozniez czeka mna nie haha
mnie tam rybka a opis do bani i koniec tematu poprawi to ocenimy jak myslimy wiec INAFFFF Z brakiem szanunku i to kompletnym Jontek 🙄 |
|
Post #26
01 May 2006, 14:29
QUOTE Kapcik został pierwszy zwyzywany od debili Gdzie? Zacytuj. Widzisz to byłaby sytuacja idealna. Każdy gra z klimatem i każdy pilnuje się sam To powiedz mi dlaczego tak nie jest? Bo na sewerze są różni ludzie. Głownie to tacy, którzy chcą grać i tacy, którzy chcą odgrywać. Do tych pierwszych należy np. Twój kolega... i paru innych moi starzy znajomi wiedzą o kogo chodzi 😉 |
|
Post #27
01 May 2006, 14:33
Caly Thorsten 😛 😛 😛 patrzcie pod jego avatarem co pisze SZALENIEC !! 😛:P:P taki On juz jest 😛
|
|
Post #28
01 May 2006, 16:11
'no chyba, ze mowie bedziesz debilem na MW to zapraszam chetnie zobacze jak ci idzie odgrywanie tej postaci" no jak bym cos takiego dostał to bym raczej z radosci nie skakal. Torsten i co innego jest odgrywac swoja postac, a co innego jak ktos tylko czeka na to az sie potkniesz, a takich osiolkow nie brakuje na serwerze, i to oni niszcza klimat i frajde z gry. Tyle 😮
|
|
Post #29
01 May 2006, 16:25
Ah o to Ci chodzi... Myślałem, że mi takie słowa do ust wkładasz... POza tym to podejrzewalnie było o postaci... Zauważ, że z mojego opisu również nie wynika, że jestem (postać) specjalnie inteligentny... Im postać barwniejsza tym ciekawiej się ją odgrywa, ale to również trzeba opisać. Opis na forum nie ma udowodnić, że umiesz się wczuć, ale to pomaga. Chodzi o to żeby stworzyc postać od strony psychologicznej - ma na celu sprawić żebyś postać poczuł i się się do niej przywiązał... A tutaj? Do czego tu się przywiązywać?
Poza tym ja sam pilnowałem (czasami poprzez screeny) porządku na serwie. I to nie chodzi o to żeby czekać na każdy błąd, żeby dokopać komuś. Niektórzy z tu obecnych nie powinni grać na serwerze RPG a jednak graja bo przepuściła ich dziurawa rekrutacja. Po to są skargi i bany żeby takich wyłapać. Nie rozumiem tylko dlaczego bany są na jakiś czas? Dziurawy system łata się kolejnym dziurawym systemem i to właśnie to jest powodem niezadowolenia na serwerze. |
|
Post #30
01 May 2006, 16:26
QUOTE Torsten Mattekk naucz sie pisac albo chociazby skopiuj 😳 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |