📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4997
« Wróć do forum  •  38 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #31 01 May 2006, 16:48
dobra koniec gadki... Thorsten ty skoro uważasz sie za mądrzejszego to zamknij w końcu gebe bu ha ha ha... napisałem historie postaci i licze że w końcu bedą jakieś NORMALNE komentarze... zmieniłem również imie postaci żeby administrator nie miał pretensji to tyle... POZDRO
Post #32 01 May 2006, 16:48
nie wiem czego sie czepiasz torsten!!! buuuuuuu!!! aha i bym zapomniał!! dla mnie plus dla Kapcika i jego postaci, chce zeby był taki ktos jak on na serwerze!!! 😀
Post #33 01 May 2006, 16:58
Sposób w jaki do tego podchodzicie faktycznie zdradza, że jestem mądrzejszy. Ja tylko utrzymuje, że mam większe doświadczenie niż wy w ocenianiu opisów... Ale skoro tak twierdzicie... Mnie nie obchodzi czy on będzie grał na MW czy nie, bo ja nie będę musiał znosić jego (ani Twojego) towarzystwa, które jest dla mnie dalece uwłaczające. A "opis" i tak jest do bani. W sumie to chciałoby się naśladować znaną reklamę i powiedzieć: "Prawie jak opis"...
Dziekuję za wysłuchanie mojej opini. Nie wymagam abyście ją rozumieli ani podzielali.
Post #34 01 May 2006, 18:53
😀 no Kapcik poprawiony opis znacznie lepszy!!!! pewnie powiecie ze tu źle tam źle i pewnie macie racje! ale widzialem juz duzo gorsze opisy ktore przechodzily. poza tym widac ze graczowi zalezy na MW bo ja osobiscie po takich komentarzach olal bym sprawe... osobiscie nie lubie jak sie mnie do debili porownuje... 😊 dla mnie duzy plus
Post #35 01 May 2006, 19:15
Bozee...
Thorsten-spokojnie, on Cie i tak nie zrozumie
Kapcik-Przypatrz sie opisowi (swojemu)...i...? Cos nie tak? Przyznaj szczerze: odwaliles to. Przeczytaj posty Thorstena. Jes w nich duzo racji
Post #36 01 May 2006, 19:29
Ja widziałem jak kolesie pisali po 8 opisów i wszystkie były krytykowane (również przeze mnie) i kont nie dostawali pomimo, że im zależało...
Dzieki nex... ale tego pewnie też nie zrozumieją... Żeby uzyskać społeczne zrozumienie trzeba wzbić się na pewien pułap kulturowy, który jest jeszcze daleko przed nimi :/
Post #37 01 May 2006, 19:34
Powiem jedno ten opis jest jak papier do tyłka:
Krótkie, szare i do dupy.

(papier jest długi ale opis krótki 😛 )
Post #38 03 May 2006, 18:38
Patrze w lewo, patrze w prawo.. Nuuuudaaa... Nic sie nie dzieje... I taki to opis.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026