|
Post #41
03 May 2006, 07:12
QUOTE i to jest twój problem thorsten... nie liczysz sie z niczym i nikim... jak sam napisałes jesteś bezkompromisowy nie wiem czy sie z kims spotykasz czy nie ale powiem ci że ciężko ci bedzie w życiu... ja jestem kompromisowy ale napewno nie bede w stosunku do ciebie... te pare postów wyżej cakowicie oddały CHARAKTER i KLIMAT TWOJEJ osoby... ty masz poprostu manie wielkości i chcesz żeby cie doceniano i do tej pory moze tak było a tu pojawił sie taki ktoś jak ja i ukazałeś swoje prawdziwe oblicze... powiedziałeś że nie grasz na na tym serverze bo nie bedziesz grał tam gdzie cie nie szanują hmm... to pewnie grasz tam gdzie cie szanują gdzie możesz sobie porzadzić i gdzie cie ludzie bedą słuchać nawet nie zdziwiłbym sie gdybyś w swoim domu załuył server czegokolwiek i został adminem tylko po to żeby czuć sie że jesteś kimś i nad kimś... zastanów sie chłopie... i przeczytaj sobie raz jeszcze co napisał Datrex... Widzisz wyjątkowo przyznałbym Ci rację... na nrawdę... Mylisz się jednak trochę. Ja nie mam problemów... miejsce gdzie składuję problemy to 2 m pod ogródkiem (przenośnia taka) i w cale nie musiałeś się pojawiać żeby "wyszło" kim jestem. Każdy mógł zapytać mnie o moje poglądy i dowiedziałby się tego samego. Ludzie z mojego otoczenia doskonale wiedzą jaki jestem. Panowie ja nie twierdziłem nigdy, że Was znam anie, że wszystko o Was wiem. To co mówie to wnioski jakie wyciągam z tego co i jak piszecie... Może i nie gównierz... "-Ładny rysunek? - Nie, brzydki... - Buhuuuuuuu... Jesteś głupi!" No kto się tak zachowuje? Dorośli? Nie.... Dzieci i to te co mniej rozgarnięte... A teraz zauważ analogię. I nie interesuje mnie czy on umie czy nie umie robić dzieci... ja mu współczuje jak wpadnie, bo z pewnościa na taką odpowiedzialność nie jest gotowy jeśli nie umie znieść kilku prostych słów krytyki... Co do obowiązującego systemu, to każdy narzeka i każdy mówi, że jest źle... Każdy powtarza "jakbym mógł..." tylko nikt nic nie robi. Taki rtewolucjonistów to jest na pęczki w każdym zakładzie fryzjerskim i innych miejscach spotkań rewolucjonistów... Narzekać każdy potrafi... Tylko gdzie są oni wszyscy kiedy trzeba działać? QUOTE Godła i kawałkaszmaty godzisz w mój patrziotyzm... i to wdzień flagi narodowej... Kocham ten kraj... System zły, politycy źli, ale kraj zostaw w spokoju. |
|
Post #42
03 May 2006, 18:39
a sie porobilo doszedlem do polowy i dalej juz nie moge rece opadaja najpierw kapcik vs thorsten potem <thorsten vs kapcik> vs datrex potem datrex vs thorsten co sie z wami porobilo ludzie dajcie spokuj spokoj
PS. datrex nie filozofuj(szacuneczek) 😛 |
|
Post #43
03 May 2006, 19:43
Och tak... Życie to ciągła walka 😛
Powiem tylko, że niezależnie jakie wyzwiska padały pod moim dresem była to dla mnie miła polemika... Bardziej z Datrexem jak z resztą towarzystwa, ale co tam 😉 Trzech rzeczy w życiu nie unikniecie: śmierci, podatków i komentarzy Thorstena 😛 |
|
Post #44
03 May 2006, 20:49
racja 😀 ale ale thorsten nie komentowales mego opisu chyba 😛 😛
|
|
Post #45
04 May 2006, 04:40
zeby nie ten to napisze ten i ten
no tofajnie sie pisalo i bylo git zeby nie bylo ze filozofuje 😊 |
|
Post #46
04 May 2006, 06:06
kurcze moj opis takiej furory nie zrobil tylko 5 postow w tym 2 moje 😊 ale juz sie nie dochodzcie tak, nie ma sensu to tylko gra. jeden drugiemu nie ustapi!!
|
|
Post #47
04 May 2006, 12:07
hehe i takoto nastal lad ..... 😀 😀 😀 😀
do zamkniecia ...... chyba 😀 |
|
Post #48
04 May 2006, 16:52
uznajmy temat za zamikniety a teraz prosze o komentowanie mojej histori w nowym temacie bo juz nie mam zamiaru zakładać następnego za względu na głupie kłutnie z thorstenem...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |