📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5011
« Wróć do forum  •  48 post(ów) w temacie 1 2 3 4 5
Post #21 02 May 2006, 16:24
yeti
Post #22 02 May 2006, 16:28
jak jest wiele starszy to szacunek i dzien dobry 😀
a jak trza oko troche przymknac to looz 😀

Dupki " po co takie slowa .....
nie wiem jak Ci wytknac placem co jest źle
jezeli nie ma opowiesc klimatu to pamietaj
ze klimat to nie jedno zdanie , i nie jeden akapit
klimat to cala historia
ktora zasluguje by ja nazwac klimatyczna

ja swa pierwsza opowiesc napisalem w jakies 20 min i sie dostalem
jednak teraz , gdy gram w WoWa o WIELE latwiej po licznych potyczkach wymyslec cos ciekawego .

Niedlugo napisze cos do bibliotek 😛 jak sie uda

ale teraz wiadomo jak pisac zdania - czuje sie to

a ty wpadles tu , jestes jeszcze jakims kinder user 😛 a juz zaczynasz mowic kretyny dupki czy jakies takie i owakie , chamuj bo jeszcze dostaniesz bana i Ci tyle z MW zostanie , wiedz ze nikt nie popatrzal sie na twoja histrie a potem na ciebie i powiedzial O TO ON PISAL ja mu dam ---- a co sie bede szczypal dam mu z 20 razy ------------------

jak sie dostaniesz na serv i bedziesz mial klimat to wtedy zaczniesz krytyke , jak narazie to ty jestes tym pod ostrzalem ( pozytywnie )
Post #23 02 May 2006, 16:34
zgadzam sie z Datrexem w 110 % ! Przyleciałeś z nikąd i wymądrzasz się TUTAJ ! Jestem po neutralnej stronie ale Thorsten jest na tym forum od pewnego czasu i jest bardziej wprawiony od ciebie. Koniec kłutni.
Post #24 02 May 2006, 16:47
nawet nie wiesz jak jest fajnie czytac ze ktos Ciepoipiera ale dzieki !!
Post #25 02 May 2006, 16:49
nareszcie coś pozytywnego... no może poza kinder user zdziwił byś sie... 😛 jak już powiedziałem napisze jeszcze raz historie...
Post #26 02 May 2006, 16:51
napisz , przeczytam pewnie bedzie lepiej , 😀
Post #27 02 May 2006, 18:06
Opis może się zmienić. Osobiście widziałem jak facet, którego za beznadziejny opis pojechałem na całej linni napisał taki, że mi szczęka opadła... Mówił, że wcześniej czasu nie miał... Albo nie miał kto napisać za niego... Zależy w co się wierzy, a ja jestem ostrożny.
Ale opis to tylko opis gracz pozostanie ten sam. Nawet jeśli opis dostanie nobla kapcik dalej będzie aspołecznym, krnąbrnym cwaniakiem przeświadczonym o własnej wyższości. A wy dalej będziecie dla niego dupkami itp...
Sami wybieracie z kim będziecie grać, ale pamiętajcie, że to nie opisy wybieracie a ludzi.
Post #28 02 May 2006, 18:12
mądre słowa ale prawdziwym dupkiem dla mnie jesteś TY... a tak naprawde nie wiesz jaki jestem bo przez swoją głupote poznałeś mnie od tej gorszej... mrocznej strony... a szkoda...
Post #29 02 May 2006, 18:28
Thorsten przeginasz , kazdy ma jakies odskoki a ty juz sie uparles, widzisz tylko czarne biale , a pomysl ze on jest np. czerwony - nie ma nikogo idealnego
Jak by Ciebie ktos poznal tylko ze zlej strony i z gory walil ze jestes zly itp

powiedz mi co myslisz o mnie wtedy Ci cos powiem !

panowie przeginacie - walicie w siebie od dupkow aspolecznych itp

Moim zdanie kapec czy jak on tam ma ( szacun ) dal na poczatku ciala ale trzeba ludzia dac szanse . Ty nigdy niepopełniles błędu ??
Chlopak przyja Cie jako atak i zaczą sie bronic , nie wiedzial ze chcesz mu pomoc .
Wszystko poszlo za dalekoooooooooo i wypowiedzianyo zbyt wiele zbędnych słow .
jednak dajcie se smile na zgode i pomysl ze chlopak jest jeszcze nowy na for i nie zna moze wszystkich zasad .

To tak jak tygrys w dżungli by chcial zjeść malutką gazele ktora dopiero otworzyla oczy - prawa sa ostre ale sa tez jakies zasady
Post #30 02 May 2006, 18:29
Mrocznej? The Dark Side is strong in you... Nie rozśmieszaj mnie...
To przez TWOJĄ głupotę miałem okazję poznać Cię jako osobe określoną w/w epitetami. Moi profesorowie zawsze mawiali, że mężczyzne poznać można po 5 rzeczach (jako, że 4 pierwsze nie mają zastosowanie nie będę ich przytaczał) m. in. po tym jak reaguje w trudnych sytuacjach. Twoje zachowanie było wręcz infantylne. Zachowujesz się jak gówniarz, więc tak Cie traktuję. Z uwagi na dzielącą nas odległość nie jestem w stanie zmienić sposobu w jaki się o mnie wyrażasz i jakoś to przeboleje. Może to i ja jestem wg. Ciebie dupkiem, ale to nie ja będę Cię musiał znosić na serwerze. Niech zdecydują gracze... Osoby o tak aspołecznym nastawieniu do ludzi do gry wnoszą tylko jedno problemy i pretensje... Takie przypaki już były, więc wiem co mówie. skoro jako nowicjusz nie szanujesz tzw. "weteranów" to tym bardziej szanować nie będziesz kiedy sam zaczniesz grać.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026