📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5011
« Wróć do forum  •  48 post(ów) w temacie 1 2 3 4 5
Post #31 02 May 2006, 18:48
QUOTE(Thorsten @ May 2 2006, 06:29 PM)
Mrocznej? The Dark Side is strong in you... Nie rozśmieszaj mnie...
To przez TWOJĄ głupotę miałem okazję poznać Cię jako osobe określoną w/w epitetami. Moi profesorowie zawsze mawiali, że mężczyzne poznać można po 5 rzeczach (jako, że 4 pierwsze nie mają zastosowanie nie będę ich przytaczał) m. in. po tym jak reaguje w trudnych sytuacjach. Twoje zachowanie było wręcz infantylne. Zachowujesz się jak gówniarz, więc tak Cie traktuję. Z uwagi na dzielącą nas odległość nie jestem w stanie zmienić sposobu w jaki się o mnie wyrażasz i jakoś to przeboleje. Może to i ja jestem wg. Ciebie dupkiem, ale to nie ja będę Cię musiał znosić na serwerze. Niech zdecydują gracze... Osoby o tak aspołecznym nastawieniu do ludzi do gry wnoszą tylko jedno problemy i pretensje... Takie przypaki już były, więc wiem co mówie. skoro jako nowicjusz nie szanujesz tzw. "weteranów" to tym bardziej szanować nie będziesz kiedy sam zaczniesz grać.
[right][snapback]15537[/snapback][/right]

Czytalem wasze posty popieralem Cie ale widze ze skoro on jest jak gowniarz to sory ale to mozna i powiedziec o tobie, powazny czlowiek by powiedzial dobra sory jest jak jest dal by se na looz . A ty drązysz jak jakis dzieciak ktory uczepil sie i chce pokazac ze to ja jestem racja a on jest fałsz i nie ma innej mozliwości .

praktycznie jestes ty Agrsor on Broniący i ja Komentator wszystko jakos leci , przyjdzie Gm i zamknie to w PiSdu i bedzie po temacie bo to bez sensu jak on mowie ze dla mnie ty jestes duopek a ty aspoleczny , a ten na to ze jest zlastrona . Toten mowi ze jest dorosly ael nie odpusci bo dzieci trzeba tępic ....

ludzie jedyne co zostaje to opuścic rece boobaj sie tak ponizacie za szkoda na to patrzec . Skoro jestescie tacy faceci z jajami a nie czyms innym to to pokazcie bo wyglada to jak dwoje dzieci klucące sie o zabawke w piaskownicy .

Ludzie gdybyście byli chociaż w polowie ludźmi ktorymi gardzicie ten swiat był by lepszy

a inteligecji nie pokazecie wymyslając nowe epitety ....
ja moze nie jestem czlowiekiem ktory wielbi pokoj i nie uwazam sie za jakiegos wielkiego pana , ale zawsze staram sie cos zroumiec bo zasada jest prosta nie niszcz tego czego nie rozumiesz

Prosze Gm o zamkniecie tamty gdyz jest to OFF TOPIC i do niczego nie prowadzi !
Post #32 02 May 2006, 19:08
No to widzisz... Ja jestem całkowitą przeciwnością Ciebie. Znam swoją wartość i nie pozwolę żeby bylekto wyrażał się w taki sposób o mojej osobie. Jestem bezkompromisowy - ludzie którzy cały czas się układają są słabi i bez charakteru. Tacy jak ty stabilizują świat, ale to tacy jak ja go zmieniają... I zgadnij kogo zapamięta ludzkość?
Wyrażałem opinię odnośnie opisu i zostałem zaatakowany przez... niego. Zbyt wysoko się cenię żeby na to pozwolić. I wierz mi nie byłoby tej sytuacji gdyby internet nie dawał takiej anonimowości i poczucia bezkarności. Kapcik dwa razy zastanowiłby się co i do kogo mówi i założe się o wszystko co mam, że nie padłaby ani jedna obelga... Dobrze znam taki typ ludzi jak on.
Tak czy owak nie intreresuje mnie ani jego opinia ani Twoja. Są miejsca gdzie ludzie potrafią docenić moje umiejętności dlatego nie gram tutaj.
Post #33 02 May 2006, 19:18
Ludzkosc raczej ma cie jak i mnie i kapcia glęboko w du*ie i raczej nie przejdziemy do Histroi , a i wierz mi ze nie jestem od tego by stabilizowac ten swiat a ty od tego by go zmieniac , ale caly czas odnosze wrazenie ze masz taką lekka manie ze jestes kims wielkim kto ma wielkie ambicje i bedzie z ciebie taki dyktator tylko pozytywny , dla mnie naprawde zachowujesz sie jak dzieciak ktory chce sie popisac czy przekonac wszystkich jaki to on jest boski , ja sie nie wtracam

chce bys wiedzial ze nie wiesz o mnie nic , a toco pisze jest po to by was uspokojic bo obaj jestescie jak male dzieci ktore se pochowaly zabawki
Znam swoja wartos i jest dosyc wielka lecz mam nadzieje ze wiesz obliczem nawet naszego panstwa jestes zwykłą jednostką ktora uzupełnia szarą zeczywistość

a ja nie jestem od tego by was stabilizowac , tez sie nie dam ugiąć bo z natury jestem rewolucjonistą , jednak nie sztuka jest krzyknac w ciemnosc kilka slow .... lecz wszystko zrobic elokfętnie i dyskretnie nie wywyższając siebie .

pamietaj ze jestes tylko czlowiekim dla mnie jestes wielka wartoscia jak kazdy czlowiek jednak dla wiekszoaci ludzi ty ja i on jestesmy zwyklymi smieciami zepsutego systemu

z loofą przy glowie Datrex

Datrex - zwykly czlowiek ktory ma wady i zalety ale zna swoja wartos i wartosc innych nie da sie ponizac , powiem Ci co mysle ale nie wbije Ci tego na sile , nie jestem tu poto by zrobic z ciebie tego co ja chce lecz sprobowac zebys zrozumial o co mi chodzi a nie bys byl zaczarowany w sobie ludzie wiedza jak powinno wygladan nasze zycie lecz nikt nie wie jak powienien przezyc wlasne

wielu mnie nie zrozumi i powie aleglupek lecz liczy sie plon anie ziarono rzucona na kamienie , czyli te ktore wezna z tego jakas nauke i cos zmienia w tym swiecie
chcesz zmieniac swiat to zacznij od siebie
Post #34 02 May 2006, 19:32
caly czas odnosze wrazenie ze masz taką lekka manie ze jestes kims wielkim kto ma wielkie ambicje i bedzie z ciebie taki dyktator tylko pozytywny , dla mnie naprawde zachowujesz sie jak dzieciak ktory chce sie popisac czy przekonac wszystkich jaki to on jest boski

wyjmując fragment
dzieciak ktory chce sie popisac

to cały ja

I fight, for the ones who can't fight
And if I lose, at least I tried

Tak śpiewa Slipknot w jednym z utworów... To ty siędź ze swoją rewolucją w domu, a ja ze swoją pujdę po świat.
Friedrich Nietsche sformuował kiedyś teorię nadczłowieke w skrócie mówi ona: należy ci się tyle ile możesz sobie wziąć.
Panie Datrex... Dlatego właśnie ja to ja, a Pan to Pan

Tak poza tym to nie chciałem Cię obrazić czy coś... daleko jest miwłaśnie do typó "krzyczących w ciemność" chciałem tylko powiedzieć, że Twoja opinia na mój tyemat nie ma dla mnie znaczenia.
Post #35 02 May 2006, 20:04
to i dobrze , ja nie zostaje ze swoja rewolucja w domu , powtarzam Ci ze nic o mnie nie wiesz jak i ja nie wiem nic o tobie .....

nie poczulem sie urazony , rozmowa z tobą jest konfrontacja ktora sprawia mi przyjemnosc , wymiana swoich pogladow na temat tego swiata jest bardzo ciekawa , lecz nie mow na moj temat niczego czego nie jestes pewien .
ja Ci nie bede grozil , sila do niczego nie zmierza
jezeli kiedys twa rewolucja osiagnie jakies skutki to gratulacje
Potrzebne sa zmiany konieczne sa zmiany
Jednak kazda rewolucja pozre swoje dzieci ja dla mojej jestem w stanie zostac pozartym . Chociaz ciezko w naszych czasach o zrozumienie , dla wielu ludzi ktorzy twierdza ze sa wolni ciezko jest powiedziec ze demokracja jest niewolnictwem masowy , chodźto ostreslowo mozna zaczynac tak sądzic , dla włascicieli nieolikowsamo niewolnictwo bylo czyms naturalnym , wiec to co ludzią wyaje sie calkiem normalne jest tak naprawde zakłamane . Ademokracja zady ludu raczej zady elit nie jest wcale takim cudnym ustrojem jak go maluja . Dlam mnie wladza masy ktora jest niedowartosciowana i wciaz ponizana jest malo warta . Czy dostaje cos za to ze utrzymuje panstwo ,

naszym zadaniem jest pracowac i utrzymac panstwo nic wiecej nie jestesmy warci , a to jest wielki blad , czlowiek nie jest poto by robic na innych ludzi wlasnie daltego demokracja robi z nas po czesci niewolnikow , a miedia religia wszesto jest wykozystane na cele polityczne i wlasne kozysci .

A sama wojna to manipulacja mediamy do przychylnosci i walki o rope i pieniądze dla elit tego swiata . Wbijaja do glowy posznaowanie dla Godła i kawałkaszmaty, pokazali jakmozan szybkolub wolo zabic

wielu z nas pewnie znate slowa jednak gdyby sie zastanowic do czego zmierza ten swiat to wiadomoi jest ze pedzimy nie wiedziac co mamy robic , jezeli moje zycie mamminac jak moich rodzicow na schemacie pracowac dom pracowac dom pracowac dom to ja moge oddac sie dlainnych byle to mialo jakies skutki w przyszlosci .

panstwo gwarantuje jednym majatek a drugim biede
Zyjemy w panstwie demokratycznym a ja jestem tylko zwyklym obywatelem
nie mam nic do powiedzenia jezeli bede za glosno krzyczec, odmowie placenia podatkow lob zrobie cosprzeciwko panstwu zostane zamkniety

kazdy ma prawo glosu to wyjdz na ulice i krzycz ze masz dosc demokracji
wyjdz powedzze masz dosc ameryki zachodzu i polityki
ze twierdzisz iz dasz sobie rade bez tego
krzykniej ze politycy to zlodzieje
ze policja to zwykle psy ktore sa na nas spuszczane gdy zagrazamy panstwu
oni maja wojsko , oni maja policje , oni maja prawo stworzyli je bysmy byli posluszni, ktore nam narzucaja jednak my mamy tylko siebie , nasze serca bija , razem , oni maja telewizje ma mamy tylko siebie ,

Bo nie zawsze zwycieza dobro jednak czasem zwycieza zlo ( patrz sygnature )
Wiec nie dajmy sie zdeptac masie , walczmy o nas o nasze jutro
Jezeli Zgine w imie dobre sprawy nie bedzie mi skoda zycia ktore teraz jest malo warte w tym swiecie i marnymi ideałami .

Ciesze sie ze jest we mnie krzyk ktory pomoga mi gloscic to co mysle
jezeli ktos mi powie ze nie mam racji zchecia yslucham jego opini , z pewnoscia sie myle w niejedenj sprawie

Zastanow sie nad soba i nad tym zyciem ktore jest jak wielu twierdzi cudowne
Zanim bedzie zapóźno .
Kazdy z nas w myslach i sercu tworzy idealny swiat gdzie goruja jakies wartosci a nie sila i chec wladzy ktora niszczy ludzi

Przeprszam za wszelkie błędy
Post #36 02 May 2006, 20:13
uuuups wdarl sie MALY of topic ale ponioslo mnie srry
Post #37 02 May 2006, 20:23
i to jest twój problem thorsten... nie liczysz sie z niczym i nikim... jak sam napisałes jesteś bezkompromisowy nie wiem czy sie z kims spotykasz czy nie ale powiem ci że ciężko ci bedzie w życiu... ja jestem kompromisowy ale napewno nie bede w stosunku do ciebie... te pare postów wyżej cakowicie oddały CHARAKTER i KLIMAT TWOJEJ osoby... ty masz poprostu manie wielkości i chcesz żeby cie doceniano i do tej pory moze tak było a tu pojawił sie taki ktoś jak ja i ukazałeś swoje prawdziwe oblicze... powiedziałeś że nie grasz na na tym serverze bo nie bedziesz grał tam gdzie cie nie szanują hmm... to pewnie grasz tam gdzie cie szanują gdzie możesz sobie porzadzić i gdzie cie ludzie bedą słuchać nawet nie zdziwiłbym sie gdybyś w swoim domu załuył server czegokolwiek i został adminem tylko po to żeby czuć sie że jesteś kimś i nad kimś... zastanów sie chłopie... i przeczytaj sobie raz jeszcze co napisał Datrex...
Post #38 02 May 2006, 20:29
Naprawe wam dziekuje za poparcie
Post #39 02 May 2006, 21:22
znam kapcika troche przesadzil i troche thorsten ale to nie powod zeby sie tak jechac, ale strasznie mnie rozsmieszylo jak zobaczylem ze ktos go wyzwal od gowniazy, znam go troche i uwiezcie mi ze on by was mogl uczyc jak sie dzieci robi ( w wowie tez potrafi 😛) 😊 powaznie!! mowcie o nim wszytsko, ale gowniaz to tu nie pasuje!! 😂 ja s\juz sie nie kloce z thorstenem zjadl mnie buaaaaahaaaaaaahaaaaaaaaaaa!!! najmadrzejszy !!!!!!!! rzadzi kolesssssssss!!!!
Post #40 03 May 2006, 03:36
No to mowie ze ta "rozmowa" nie ma sensu ....

Buehehehe ale chociaz fajnie bylo 😀

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026